Fonden bekæmper blindhed (ffb): særlige begivenheder og programmer bygger et samfund for mennesker med arvelige nethindesygdomme

9 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Fonden Fighting Blindhedgiver oplysninger, support og ressourcer for amerikanerne diagnosticeret med arvelige retinale sygdomme. Altruistisk FFB medarbejdere og frivillige mødes for at rejse penge og bevidsthed på vegne af synshandicappede at lade dem vide, de er ikke alene. Den velgørende organisation er vært for fundraising arrangementer, medicinske konferencer og sociale galas i hele USA og fonde laboratorium forskning i jagten på en kur mod degenerative retinale sygdomme. Siden 1971 har fonden rejst over 700 millioner $ mod at genoprette visionen om millioner af mennesker. Gennem årene har fonden Fighting Blindhed bygget en stram sammentømret samfund dedikeret til at udvikle behandlinger og, i sidste ende, at finde en kur mod arvelige retinale sygdomme. Vær med i FFB s rækker er en fantastisk måde at bidrage til en god sag, mens møde mennesker med inspirerende historier om at overvinde synsnedsættelse.

I college, blev vi hængende ud ved poolen, når en af ​​mine venner røg ud, ”Jeg tror, ​​jeg mister mit syn.” Han sagde, at han havde lagt mærke til en sort plet i hans vision for en uge siden. ”Jeg troede det ville gå væk, men... Det bliver større.”

Jeg var lamslået. Vi var i vores tidlige 20'erne. Ting som blindhed ikke ske for os. Jeg havde ingen idé om, hvad de skal sige for at trøste ham, så jeg bare lade ham tale. Han udluftet i et stykke tid om, hvordan blindhed ville ændre hans liv. En af hans største bekymringer var hans kærlighedsliv. Han havde aldrig haft en længerevarende forhold og bekymrede han aldrig ville gøre, hvis han mistede nogle af eller alle hans syn.

load...

Heldigvis har min vens frygt ikke kommer til at bære frugt. A coupleweeks senere, en læge fortalte ham de sorte pletter var forårsaget af alvorlige migræne. Intet var galt med hans syn.

De står over for degenerative blindhed kan føle sig isolerede og bange, ligesom min ven gjorde, men der er masser af ressourcer, der tilbyder information, forståelse og håb. Vær med et netværk af mennesker med samme diagnose kan være en effektiv måde at worktoward følelsesmæssig og fysisk genopretning.

Fonden for Fighting Blindhed fungerer som en fælles front fodermidlerved mere end 10 millioner amerikanere, der har arvet retinale sygdomme (IRDS). Denne charitableorganization fonde forskning i potentielle behandlinger og også giver ressourcer til mænd, kvinder og børn, der beskæftiger sig med synstab. Fondens endelige mål er at finde en kur mod degenerative retinale sygdomme.

load...

Den FFB er verdens største ikke-statslige fundament til støtte for retinal sygdom forskning.

En gruppe af familier etablerede nonprofit i 1971, fordi de følte brænder for at hjælpe deres kære klare IRDS. De tog det på sig at gribe ind, primarilyby finansiere research.After årtiers hårdt arbejde og investering, har FFB gjort store fremskridt i forskning og udvikling potentialtreatments herunder nye gen, stamcelle, og lægemiddelbehandlinger.

Uanset om du er interesseret i ressourcer til de nydiagnosticerede eller personlige historier om håb , at FFB providesa stærk støtte system til at informere og opløfte den blinde samfund.

Derudover har Fonden snesevis af regionale kontorer, der organiserer inspirerende og lærerige arrangementer over hele country.You kan finde en lokal kapitel i din tilstand og slutte en gruppe forpligtet til at skaffe midler, bevidsthed og støttende programmer for folk med Choroidermia, Stargardt Sygdomme, makuladegeneration, og andre retinale sygdomme.

load...

”Folk føler sig bedre, når de kan være en del af deres egen helbredelse,” siger Rhea Farberman, Senior Director for Kommunikation og Marketing på instituttet. ”Vi giver en følelse af fællesskab, så folk med arvelige retinale sygdomme får den støtte og information, de har brug for.”

”Jeg har været en del af Orlando kapitel siden begyndelsen af 1990'erne og har haft mulighed for at udvikle nogle gode venskaber inden for kapitlet i årenes løb,” sagde Dan Day, formand for FFB s Orlando kapitel.

Fundraising & Fellowship på Vision Walks & middage i Mørke

Den FFB opfordrer Fællesskabets engagement arrangementer afholdt over hele landet. VisionWalks , blandt de mest populære begivenheder, hjælpe velgørenhed rejse en betydelig sum penge til forskning i arvelige retinale sygdomme. Alt i alt har fonden været vært på 19.000 ture i de seneste 11 år og opvokset omkring $ 43 millioner EUR i disse familie-orienterede arrangementer.

VisionWalks finder sted i mere end 40 byer i USA, og afstandene spænder fra 1k til 5k. Hvis du leder efter en sund og altruistisk måde at tilbringe adag, kan du deltage FFBout i solskin og gå sammen med synshandicappede personer og deres kære.

Nogle gange viser din støtte til en elsket en kan være lige så nemt som at gå til middag. Spisning in the Dark giver folk mulighed for at opleve, hvordan det er at være blind for en aften. Ved disse særlige begivenheder, er deltagere bind for øjnene med lys-blokerende masker og skal navigere deres måltider uden at kunne se noget. Mange finder det øjenåbnende at opleve på første hånd de udfordringer, som den blinde samfund står over for.

Spisning in the Dark begivenheder rejse penge og bevidsthed på samme tid - og det er godt sjov, også. Fra vin og ost smagninger til vision symposier, Fonden vært for mange fundraising arrangementer for at informere og underholde folk.

Hos FFB arrangementer, medlemmer af samfundet kommer ud for at støtte folk med synsnedsættelse. Deltagere deler personlige historier, møde inspirerende mennesker, og skabe et stærkt netværk betød at hjælpe dem, der står arvet retinal diseases.You kan finde en FFB arrangement tæt på dig her.

”Folk vil gerne hjælpe,” Rhea forklaret. ”Alle på begivenhederne kender nogen kæmper med tab af synet. Nogle gange diagnosen kommer tidligt i livet, og det er virkelig trækker på dine heartstrings.”

Støtte 20 + igangværende kliniske forsøg på jagt efter en Cure

Den FFB gearing samfund støtte til at finansiere kliniske forsøg og forskud laboratorium forskning på degenerativ synstab. Organisationen har enabledmore end 20 kliniske forsøg og finansieret mere end 100 forskningsbevillinger for potentielle behandlinger.

”Vi tager en proaktiv rolle i søgningen efter en kur for mennesker med arvelig retinal sygdom,” siger Rhea. ”Over de seneste 46 år har vi opbygget en mængde forskning og gjort strategiske investeringer i lovende forskning for at finde kure.”

Hvert andet år, stævner den FFB sammen til den længe ventede VISIONER konference. Folk fra hele verden samles for at lære om banebrydende behandlinger og andre måder at håndtere synstab.

Den FFB konferencer giver deltagerne mulighed for at se, hvilke fremskridt der er muligt. I en historie om håb, Becky Andrews sagde hendes favorit FFB momentcame under en VISIONER konference. ”Jeg kan huske, at deltage i dansen og se Gordon og Lulie Gund ud på dansegulvet griner og have det så sjovt,” sagde hun. ”I det øjeblik, jeg erkendt, at livet ville være fint, da jeg mistede min vision.”

”Jeg ønskede at møde andre mennesker som mig selv og lære mere om ressourcer til mennesker med synsnedsættelser, og det er sådan jeg fandt kapitlet Jacksonville FFB.” - Adriann KEVE, FFB Kapitel præsident i Jacksonville

I årenes løb har FFB været medvirkende til mange fremskridt i laboratorieundersøgelser, herunder fastlæggelse af mere end 250 gener forbundet med retinal sygdom. Tilsammen har de rejst $ 700 millioner dollars mod at udvikle en kur.

Du kan slutte sig til kampen ved at blive en fond Frivillige eller gøre en donation til FFB. ”Donorer gøre det hele ske gennem deres generøsitet,” Rhea fortalt os. ”Det fremskridt, vi gør, er på grund af dem.”

Personale, Frivillige, Donorer & Forskere Del et Common Purpose

Fonden Fighting Blindhed fremmer et fællesskab stemning blandt medarbejderne, frivillige, donorer, og forskere dedikeret til kampen againstinherited retinale sygdomme. Baseret i Colombia, Maryland, den FFB kører en national kampagne, der involverer tusindvis af mennesker.

Den FFB staffrise til udfordringen med at finde en kur mod IRDS med entusiasme og engagement. Mange medarbejdere og frivillige slutte sig til FFB, fordi de kender nogen, der vender en arvelig retinal sygdom. Uanset om det er en elsket en der beskæftiger sig med synshandicap eller de selv er i fare, er det en dybt personlig årsag til alle involverede.

Den FFB vært konferencer, galas, fundraisers, og andre arrangementer i et forenet show af støtte.

Den instituttets rolle er at lette handling og forene supporters.The organisationens regionale kontorer organisere lokale arrangementer for at bringe nye stemmer til årsagen og generere støtte til vitale laboratorieundersøgelser.

”Vores mål er at sætte os ud af markedet,” siger Rhea. ”Vi er meget stolte af det arbejde, vi gør, og glad for at være en del af en organisation, der er at gøre sådan en positiv forskel i folks liv. Det arbejde, vi gør, er trulylife skiftende for mennesker.”

FFB: Vi viser vejen Mod Behandling & Recovery

Heldigvis havde min ven ikke miste hans vision, men jeg ved, det betød meget for ham at have venner, som ville understøtte ham (og fungere som hans seeing-eye wingmen), hvis han havde. Når står over for en skræmmende diagnose, såsom udsigten til at miste dit syn, det er en stor trøst at vide, at du ikke er alene i din kamp. Nogle gange så meget tiltrængt støtte kommer fra en god ven, og nogle gange er det kommer fra en velgørende organisation likethe Foundation Fighting Blindhed.

Den FFB ansatte, frivillige og donorer arbejder sammen om at forbedre livet for millioner af blinde mennesker i USA.

Fonden har tilbragt mere end 40 år bemyndigelse dem diagnosticeret med arvelige retinale sygdomme og udvikle helbredende løsninger på deres vegne. Mange lidenskabelige individer deltage FFB arrangementer og konferencer for at lære at lave en meningsfuld effekt i kampen mod degenerative øjensygdomme.

Som helhed FFB giver en ensartet, kyndige og empatisk støtte system til at hjælpe folk med retinale sygdomme (og deres kære) fra diagnose til helbredelse. Ser mod fremtiden, at de inspirerende groupcontinues strengt forfølge verdens mest banebrydende forskning i håb om at finde en kur.

”Med de fremskridt, der er blevet gjort i FFB s 46-årige historie, kan vi nu se et tidspunkt, hvor diagnosen en nedarvet retinale sygdomme ikke vil være i slutningen af ​​samtalen,” siger Rhea. ”Lægen vil være i stand til at sige 'Her er de behandlinger til rådighed.' Og vi cansee at komme i de næste årtier.”