For at møde store mænd skal du fokusere på dig selv (og 4 flere måder)

20 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Så du er single, og selvom du er glad for dine venner og deres forhold succes, du er træt af at føle som om du er den eneste, der ikke kan finde en.

At finde og tiltrække en mand er muligt, men du skal være villig til at sætte i indsatsen. Følg disse trin, og du vil opleve forhold lyksalighed snart.

1. Sæt din liste i skak.

Fokus på forholdet, du ønsker, og de egenskaber, en person skal have til at bidrage til dette forhold.

load...

Alt for mange mennesker nærmer dating ligesom de køber en bil og fokus på de funktioner, bilen / mand skal have - mørkt hår, gør mere end $ 100.000, driver en BMW, etc.

Disse funktioner er ikke det, der gør en vellykket forhold. Det er karakteren af den person, og deres engagement i forholdet.

Vores kultur er blevet fokuseret på, hvad der er den næste større og bedre ting. Husk, når græsset ser grønnere på den anden side, er det tid til at vande dit eget græs.

Du ønsker at foretage visse du er sammen med nogen, der vil være forpligtet til forholdet du bygge sammen.

I slutningen af ​​dagen, er vi alle kommer til at vende grå og miste vores tænder. Dine bryster vil være ned til knæene alligevel. De overfladiske ting ikke sagen i sidste ende.

load...

2. Udforsk dine passioner.

Du er single og har fri tid. Det er tid for dig at udforske alle de ting, du har altid ønsket at. For at møde nye ansigter, er det nødvendigt at variere de steder, du hyppige. Du ønsker at kaste din netto bredt.

Udforsk dine passioner ved at prøve de ting, du havde altid tænkt på, ligesom at madlavning eller spansk klasse. Du vil kunne finde nogen, hvem du deler nogle ting til fælles.

Vær ikke bange for at rejse med dig selv. Du vil sandsynligvis møde nye mennesker på dine rejser og udvide din bredden af viden at have mere at tale om, når du vender tilbage.

”Forvent ikke din mand til at

komme banker på din dør.”

3. Stig ud af huset.

Forvent ikke din mand til at komme banker på din dør eller synge en smuk kærlighedssang med dit navn som en del af koret. Gå ud!

Gode ​​spillere ikke score mål, mens du sidder på deres sofa. De scorer dem på banen i tilstedeværelse af tusindvis af fans.

load...

Gør en indsats for at blive set af nye kvalificerede fyre. Dating er noget om tal, og du har brug for at komme ud og starte sigtning gennem dem. Hvis du kun møde 10 nye fyre om året, din sandsynlighed for at møde The One er temmelig slank.

Spørg dig selv, hvor din ideelle fyr frekventerer. Er han gå til gymnastik og det samme købmand? Er han af en vis tro / religion?

Hyppige sådanne steder, og du vil sandsynligvis identificere nogle perspektiver. Sådanne steder omfatter restauranter / barer, kirker, templer, sportsarenaer, gallerier, boghandlere, caféer, filantropiske begivenheder og meget mere.

4. Undgå at gå i folkemængder.

En flok defineres som en gruppe af tre eller flere damer. Mænd er bange for at nærme en dame, som er i selskab med en menneskemængde. Der er ikke noget mere ydmygende end en dame at afvise en mand ved tilstedeværelse af andre kvinder.

Hvis alt du skal gøre er at tale med dine venner, når du går ud, er chancerne for en fyr føle sig som han kan afbryde og deltage i samtalen er temmelig slank.

Når du er ude, så sørg for du træder væk fra din gruppe, se dig omkring, smile, sige hej og være åben, så fyrene føler, at de kan henvende dig.

5. Være positiv.

I din dag-til-dag rutine, og især når du strejke en samtale med nogen (ikke kun potentielle kærester), opretholde en positiv tilgang. Ingen kan lide en negativ Nancy, og alt det negativitet kan føre ned ad en glidebane i depression.

Det er loven om tiltrækning - positivitet tiltrækker positivitet. Når du begynder at have en negativ tanke, knibe dig selv og minde dig selv, det er ikke hvem du ønsker at være.

Du ønsker at forblive optimistiske og glade om verden omkring dig. At have en stor outlook i livet og mennesker vil bringe store muligheder ikke kun dit kærlighedsliv, men også resten af ​​din verden.

Foto kilde: mywedding.com