Forbindelse: trenia johnson-norford er en godt tilsluttet matchmaker, der driver en professionel og personlig service

2 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: At finde en egnet partner kan tage tid, og ikke alle arbejder fagfolk har tålmodighed til at gennemsøge barer, dating apps og meetups for en dato. Dating som voksen tager en stor indsats og kommer med nogen garanti for, at du rent faktisk vil gøre en god forbindelse. En professionel matchmaker ligesom Trenia Johnson-Norford dog kan love at gøre rejsen nemmere og mindre tidskrævende ved at arrangere personlige introduktioner. I 2012 Trenia grundlagde Connectricity, Et boutique matchmaking fast, at hjælpe singler nyder dating-processen og få de resultater, de ønsker i en kort periode. Hun tilbyder hands-on matchmaking og organiserer singler begivenheder til at give sine kunder gode muligheder for at gøre en varig forbindelse. Connectricity øjeblikket henvender sig til forholdet-minded singler i Chicago, New York, Miami, og dele af Connecticut.

Matchmaking er næppe en eksakt videnskab, men nogle gange alle variablerne line op og skabe ubestridelig kemi. Når professionel matchmaker Trenia Johnson-Norford sammenlignede profiler af to Colorado indfødte nu bor i Chicago, vidste hun, at hun havde en home run på hendes hænder.

Hun arrangerede introduktionen mellem de to hårdtarbejdende fagfolk og opfordrede dem til at udforske alle de ting, de havde til fælles. De ramte det ud. De dateret for to og et halvt år og derefter bandt knude. Parret spurgte selv Trenia at være deres officiant på den store dag.

load...

”Det var rørende til mig fordi de var så taknemmelige for, at de havde mødt gennem mig,” sagde hun. ”Det begejstrer mig, når jeg kan bruge mine forbindelser til at hjælpe andre.”

Connectricity tilbyder hands-on matchmaking for forholdet-minded mænd og kvinder i USA.

Trenia giftede hendes bedste ven på 10 år i 2009, så hun forstår, hvor vigtigt fund kærlighed er at hendes klienter. Hun fortalte os, at hun oprindeligt startede matchmaking som en hobby. Mens hun forfulgt en karriere i marketing hos JP Morgan Chase, hun brugte sine sociale og faglige sammenhænge til at bringe kompatible mennesker sammen. Hun fandt den proces, så givende, at hun til sidst forlod sit job og grundlagde et matchmaking firma ved navn Connectricity.

load...

Nu Trenia par op i parforholdet-minded folk i Chicago, New York, Miami, og andre dele af USA. Hun har en national database over singler at anbefale til kunder på udkig efter den ægte vare, og hun giver nyttige tilbagemeldinger hele dating-processen.

”Jeg er en meget følelsesladet person” sagde hun. ”Jeg elsker kærlighed, og altid har, så at bringe folk sammen og hjælpe dem med at finde en partner, tilfredsstiller mig og gør mig så glad og tilfreds.”

Parring karriere-orienterede singler i 30'erne og 40'erne

Trenia blev trukket til matchmaking virksomhed på grund af den fleksibilitet og tilfredsstillelse det ville tillade hende. I 2012 havde hun netop haft en baby og ønskede at være hjemme hos ham. Så hun forlod sin karriere i corporate America og begyndte at indføre singler. Hvad der startede som en side trængsel blev hurtigt en fuldtids karriere som hun indså hun havde en evne til at se, hvad hendes klienter behov og finde nogen, der var perfekt til dem.

load...

Matchmaker Trenia Johnson-Norford grundlagde Connectricity at forbinde kompatible singler.

Den unge mor forelskede sig i matchmaking og lancerede Connectricity i Chicago til at give travle fagfolk en effektiv og tidsbesparende alternativ til online dating. I dag, Trenia arbejder primært med singler i 30'erne og 40'erne, selvom hun har haft klienter så unge som 21 og så gammel som 65.

”Jeg ser så mange mennesker, der har succes i deres karriere, men ikke i deres personlige liv,” sagde hun. ”Jeg hjælper dem med at finde den manglende brik til puslespillet.”

Selvom 99% af Trenia kunder er lige, sagde hun, at hun er åben for matchmaking LGBTQ singler og udvide sit netværk til at omfatte folk i alle retninger. Hun sætter sig med hver potentiel kunde for at diskutere matchmaking proces og lære mere om deres dating mål og præferencer. Hun indvilliger kun at arbejde med en person, hvis hun føler sig sikker hun kan hjælpe dem med at finde kærligheden.

Når Trenia tager på en klient, starter hun søger sin database for potentielle kampe. I modsætning til de fleste matchmakere, hun ikke vise billeder, når anbefale nogen til hendes klient, fordi hun mener, kompatibilitet og kemi kan ikke blive bedømt af et enkelt foto. Hun vil hellere hendes klienter gå på den dato og beslutte, om der er noget der eller ej personligt.

Efter den dato vil Trenia tale med hendes klient for at se, hvordan det gik, og bør både enkeltpersoner udtrykke et ønske om at se hinanden igen, vil hun gøre det lettere at udveksle kontaktoplysninger.

Trenia post-date debriefing sessioner sikre både matchmaker og klienten lære og forbedre hele dating-processen. ”Jeg giver ikke nødvendigvis dating coaching som en service, men jeg coaching hele tiden,” sagde hun.

Udtalelser fra ægtepar på tværs af USA

Connectricity har parret op mange engagement-orienterede individer i årenes løb, og alligevel Trenia sagde hun aldrig bliver træt af at modtage bryllup og baby-meddelelser fra tidligere klienter. Efter alt, det er derfor hun kom ind i matchmaking erhvervslivet til at begynde med.

Singler, der føler sig tøvende om at ansætte en matchmaker kan læse Connectricity succeshistorier at føle sig trygge i virksomhedens evne til at hjælpe dem med at finde det forhold, de har drømt om.

”Det skræmmer mig at tænke, at jeg tøvede med at forfølge dette eventyr,” skrev Angela i et vidnesbyrd, ”fordi, hvis jeg ikke havde, jeg aldrig ville have mødt min kærlighed mate! Han er en fantastisk person.”Disse to elsker fugle er i øjeblikket forlovet.

”Jeg elskede at arbejde med Trenia. Hun gjorde, hvad jeg troede ville være en skræmmende oplevelse en jævn og behagelig én ”. - Nicole, en Connectricity klient

”Trenia leveret med flyvende farver,” siger Michael, en højtstående salgsrepræsentant og Connectricity klient. ”Det gør virkelig en forskel at arbejde med nogen, der er virkelig brænder for det, de gør.”

Lisa, en nonprofit administrerende direktør i hendes 40'erne, kom til matchmaker i jagten på mere end en dato - hun ønskede en person, der delte sine værdier og lidenskaber. ”Med Connectricity hjælp, jeg fandt min soulmate,” sagde hun. ”Vi er begge, at vi var skabt for hinanden. Tak så meget, Trenia.”

”Hvad der rent faktisk bringer os lykke er ikke rigtig arbejde; Det er de mennesker omkring os,”sagde Trenia. ”Det rører mit hjerte til at gøre en forskel i nogens liv.”

Planlægning Fun & overkommelige Speed ​​Datoer i Miami

Trenia nylig flyttede til Florida med sin familie og har spildte ingen tid etablere sig selv i dating scene. Hun er begyndt at organisere hastighed dating arrangementer i Miami for at give de enlige i hendes database mulighed for at møde hinanden uden tilmelding til hendes personlige matchmaking tjenester. De speed dating arrangementer skabe en atmosfære af sjov og romantik, som appellerer til daters på et budget.

Connectricity tilskynder travle singler at få tid til at falde i kærlighed.

Arrangementerne er åbne for singler i alle aldre og baggrunde. Trenia arrangerer aftenen, så alle kan blande sig med hinanden og etablere kemi over drikkevarer eller snacks. Den periodiske ringmærkning af klokken holder samtaler fra at trække på for længe og giver singler en chance for at gøre en ny forbindelse.

Efter arrangementet Trenia indsamler feedback fra deltagerne og arrangerer udveksling af kontaktoplysninger for dem, der gensidigt har matchet. Det er dybest set en komprimeret version af hendes introduktion tjeneste, og det har været et stort hit med singler.

De Miami speed dating arrangementer er kun lige begyndt, men de har allerede tiltrukket snesevis af singler i håb om at spare tid i dating scene og hurtigt indsnævre et lokale fuldt af mennesker til to eller tre ønskværdige datoer.

Trenia har også været vært dating workshops og singler begivenheder i et forsøg på at inspirere folk til deres dating spil.

Trenia bruger hendes netværk evner til at skabe kærlighed

Uanset om hun gør en introduktion eller vært for et singler bash, har Trenia helliget sig til at inspirere romantiske forbindelser og fremme langsigtede relationer. I løbet af de sidste par år, har hun set mange kunder falder for hinanden, og hendes virksomhed har blomstret takket være hendes karisma, medfølelse, og intuition.

Connectricity understøtter et nationalt netværk af singler søger kærlighed og har en dokumenteret track record i dating scene. Hvis du håber at finde et match i din by, kan du stole Trenia at tage udfordringen og introducere dig til nogen, der vil banke din socks off.

”Jeg vil altid være i stand til at finde nogen for mine klienter,” sagde hun. ”Medmindre de leder efter en enhjørning af en person, kan jeg finde nogen, der opfylder deres kriterier.”