Fordele og ulemper ved åbne forhold

25 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Min favorit selvmodsigende kan nævnes: ”jumbo rejer,” ”regering intelligens”, ”rimelig kvinde” (bare for sjov, mine damer!) Og ”åbent forhold.” Hvis det er åbent, hvordan kan det være en sammenhæng?

Nu ikke få mig forkert, at den semi-civiliserede Neanderthal i mig, det lyder som en heckuva stor koncept, men jeg er bare ikke sikker på, om jeg kan sælge det til min samvittighed eller mit intellekt.

Fra en mands synspunkt, hvad der kunne være den negative side af en evig hal pass, der gør det muligt at få jiggy med noget i en nederdel? Friheden til at vandre sammen med de stabile kærlige arme en stor dame at komme hjem til (medmindre hun boffing karate instruktør ved siden af) - det er enhver mands drøm scenario. Er det ikke?

load...

Lad os bryde det ned i de fordele og ulemper, og se, hvad der flyder.

Pro # 1: Du kan have sex med masser af kvinder.

Et sexliv, der er blevet glansløse og ensformigt kan være den vigtigste grund til, hvorfor både mænd og kvinder mister interessen for deres partner. Du kan læse alle de artikler, du ønsker om at krydre en træt kærlighedsliv, men du stadig ende op med de samme gamle nøgne krop ved siden af dig hver aften og en variation på de samme tre bevæger sig.

Hey, sort er livets krydderi, og lidt luskeri med en helt ny ansigtsløs, måske navnløs kvindelige krop være lige hvad lægen bestilt til at holde dit hoved skruet på lige når det kommer til din rigtige, øh, forhold.

load...

Du behøver ikke at dumpe den dame, du elsker eller har vænnet sig til bare for at holde en vis spænding i dine natlige aktiviteter. En åben situation kan faktisk spare dit forhold!

Con # 1: Andre fyre vil være at have sex med hende.

Flere fyre - måske endda nogle fyre, du kender - vil gøre kærlighed til den pige, der giver mening til dit liv. De vil blive tainting din favorit del af hendes anatomi med deres mest modbydelige og afskyelige vedhæng. Og hun kommer til at lide det. 'Nuff sagde.

Con # 2: Du kan falde i kærlighed.

Når du spiller med ild, er du spiller et farligt spil. Stor sex kan forårsage andre følelser af nærhed og intimitet at udvikle mellem en mand og en kvinde. Hvis du falder for en af ​​dine legekammerater, så er det ikke et åbent forhold længere.

På det tidspunkt, er du bare at være utro til dit nummer én kvinde ved at krænke den tillid og kærlighed hun har investeret i dig og dit forhold.

load...

”Det er for det meste for par, hvor den ene

af de to er slet ikke begået.”

Con # 3: Din surrogat kæreste kunne falde for dig.

Det kan alle være god sjov med uforpligtende - for dig. Men, medmindre du betaler for tjenester udført af dine ledsagere, kan de ønsker og har brug for mere fra dig. Når du spiller med deres krop, vil du blive rode med deres hjerter så godt. Du er sandsynlighed for at skade nogle pæne piger, der virkelig bekymrer sig for dig.

Con # 4: Din kæreste kan finde en ny kærlighed.

Din bedre halvdel måske opdage, at hendes behov er bedre fyldt andetsteds. Hvis du ikke har hørt, kvinder har ikke noget problem på alle tiltrækker masser af fyre. De fyre kan være smuk, rig og stor i sengen. Og de måske ønsker at opbygge deres verden omkring hende alene.

Con # 5: Du kan fortryde det, hvis hun er den, du ønsker at gifte sig.

Alle spøgelser hendes tidligere elskere og skyld fra al den kærlighed, du spildt kan lave en ganske rod i dit sind, når man ser tilbage på, hvad du har gjort.

Og hvis hun stille op med det bare at holde på dig, kan hun fortørnet over, at du vendte hende til en hore og såre hende med dine aktiviteter på en regelmæssig basis.

Du har måske aldrig se hende på samme måde, eller hun kan beslutte dig ikke er manden for hende alligevel. Og hvis hun gør gifte dig, kan hun betale dig tilbage med en lille smule foragt og nagende hver dag... For resten af ​​dit liv.

Jeg er sikker på, listen kunne blive ved og ved, men dette dækker de fleste af de vigtigste fordele og ulemper, tror jeg. Nogle fyre måske sige det ligner en temmelig selv balance. Med et åbent forhold, kan du få din kage og spise det også.

Men lad os gå tilbage til mit oprindelige punkt: Hvis det er et åbent forhold, er det virkelig et forhold overhovedet?

Jeg tror ikke nogen fornuftig mand ville risikere den kvinde, han måske ønsker at være sammen med for evigt med denne form for spil. Det kan være fint til to personer, der havde nogen reel obligation, sjældent så hinanden og bare hooked op, når de var begge hjemme på alternative weekender.

Måske en stewardesse og en medicinsk praktikant arbejder 100 timer om ugen kunne dele en lejlighed og gøre dette arbejde, men det ville være temmelig svært for to mennesker, der virkelig bekymrer sig om hinanden.

Det er svært at forestille sig dette scenario i et forhold, hvor den fyr og pigen brød sig om hinanden lige og intenst. Jeg er sikker på der er nogle New Age hippier, der kunne håndtere dette i et stykke tid, men det er mest for par, hvor den ene af de to (sandsynligvis fyr) er slet ikke forpligtede, men accepterer at leve sammen, så længe han kan gå ud og spille.

Kvinden kan gå med til det, i håb om, at hun kan trække ham tættere. Det ville arbejde det samme i bakgear med en rig fyr som oprigtig fjols og en guld-grave pige som den opfattede præmie.

Men sandheden er, at et åbent forhold aldrig vil vokse, fordi kernen i forholdet er tortureret i stedet for plejes. Det er ikke en vej til en mere engageret forhold. Det er en midlertidig resten stop mens du leder efter noget bedre.