Forholdet coach dominey trak hjælper mænd med at forbedre deres tillid til at berige deres dating liv

27 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Forholdet Coach Dominey Drew hjælper mænd finde romantiske partnere, der venter, som hun siger, Mange af hendes udelukkende mandlige klienter er forvirrede over, hvorfor de er bestandigt enkelt eller tiltrække den ”for dig at komme ud af dit hoved.” forkerte slags kvinder. Ved hjælp af metoder, hun har udviklet, Dominey hjælper kunder med lave permanente ændringer i deres niveau af selvtillid og følelse af selvværd. Hun beskæftiger en række forskellige metoder, herunder en-til-en coaching, et radioprogram, og et online kursus kaldet ”The Art of Attraction” at give hendes tilhængere dating hjælp, de søger.

Forholdet træner Dominey Drew ikke blot rådgive par; hun praktiserer hvad hun prædiker. Da hun begyndte sit arbejde i marken for 15 år siden, hun var i en fase af hendes liv, der svarede til de mænd, hun trænere i dag.

”Jeg er en plakat barn for min metode succes. Jeg var virkelig kæmper, da jeg startede,”sagde hun. ”Jeg havde lav selvtillid. Jeg havde frygtelige kropsbillede spørgsmål og massive usikkerhed. Jeg var begrænset, ulykkelig, og utrolig ensom.”

load...

Men så begyndte hun at ansætte de metoder, hun tilbyder til sine kunder. Hun begyndte at forstå, at mange af hendes usikkerhed kunne spores tilbage til begivenheder fra hendes barndom.

Når hun gjorde disse forbindelser, Dominey begyndte at arbejde sig igennem hver af hendes problemer. Det er, når hun begyndte at se nogle dramatiske resultater.

”Min fysiske krop ændret, fordi jeg ikke var at holde på så meget. For mig var det skyld og skam, der var manifestere som vægt, at jeg ikke kunne tabe. Min outlook ændret. Nu er jeg 180 grader fra hvor jeg startede,”sagde hun.

Dominey Drew viser mænd hvordan man kan bryde ned selvpålagte barrierer.

load...

Dominey sagde hun mener, at det arbejde, hun lagt i at ændre hendes egen tankegang gør hende til en bedre coach for hendes klienter i dag. Mændene hun arbejder med ofte kæmper med manglende selvtillid og negativitet. Snarere end blot at være en forhåbning vejledning for dem, kan Dominey sætte sig selv i deres sko.

”Jeg er bekendt med alle disse stemmer i dit hoved fortæller dig, hvor flov du skal være,” sagde hun. ”Jeg havde de højeste stemmer i mit hoved, og nu er de væk. Jeg er så meget gladere. Jeg kan tiltrække partnere, når jeg vil have dem.”

Dominey kunder kæmper for at finde partnere på grund af deres dæmoner. Hendes arbejde handler ikke om at tilbyde dem tips og tricks. I stedet, de fleste af hendes kunders dating spørgsmål stammer fra deres mangel på selvtillid.

”Jeg hjælper fyre se, hvordan de er at holde sig tilbage fra, hvad de vil,” sagde hun. ”En masse fyre siger, at de ikke ved, hvad jeg skal sige til en kvinde. Jeg fortæller dem, at det ikke handler om, hvad de siger, det handler om tillid.”

load...

Undervisning Mænd til Transform romantisk

De fleste af de mænd Dominey arbejder med, har svært ved at finde de langsigtede partnere, de ønsker. Meget af den tid, der stammer fra dating problemer - selvom de synes at gøre alle de rigtige ting.

”Jeg arbejder med fyre, der er i 30'erne, 40'erne og 50'erne,” sagde hun. ”De er uendeligt enkelt, og de ved ikke, hvorfor. Og de laver alt ret og stadig ikke får resultater.”

I mellemtiden, nogle af Dominey andre kunder kæmper i stedet med kontinuerligt dating kvinder, der er forkert for dem.

”De gentagne gange tiltrække det samme forhold igen og igen,” sagde hun. ”Det ender i det samme mønster.”

”Hvorfor skal vi hele tiden tiltrukket af relationer med drama? Svaret er let at finde -. Det er altid inde i os selv”-forhold Coach Dominey Drew

Men uanset hvad hendes klienters resultater, deres centrale spørgsmål er ofte den samme: lav selvtillid. Det manifesterer sig i angst og overthinking når de nærmer en attraktiv kvinde.

Dominey trænere, hvad hun kalder ”kunsten at tiltrækning.” Ideen er, at hendes klienter er ubevidst blokerer sig fra, hvad de ønsker. Processen med at udvikle de nødvendige værktøjer til at tiltrække andre hjælper disse mænd ændrer deres tankegang og opbygge intimitet med sig selv og verden.

”Hvorfor skal vi hele tiden tiltrukket af relationer med drama? Eller folk, der ikke troværdig?”Spurgte hun. ”Svaret er let at finde - det er altid i os selv.”

Når kunderne færdig med at arbejde med Dominey, de ikke vende tilbage til deres gamle mønstre og måder at tænke på. I stedet ændringerne er permanente.

”Det handler i virkeligheden om at ændre indefra og ud,” sagde hun. ”Det er den måde at gøre coaching processen permanent. De ændringer, du foretager med mig, de aldrig omvendt. Når du arbejder gennem disse spørgsmål, er du færdig.”

Hurtigere selvværd Med ”The Art of Attraction”

Mens mange af Dominey kunder arbejde med hende én-til-en, har hun alternativer til daters, der foretrækker mere fleksible muligheder.

Den første er hendes otte-ugers træningsprogram, kaldet ”The Art of Type.” I dette program, Dominey udstikker de strategier hun udviklet gennem hendes 15 års coaching at hjælpe mænd at bryde deres dårlige vaner.

”Uddannelsen får dig ud af den onde cirkel af ensomhed og lærer dig, hvordan at tiltrække en kvinde, du kan se dig selv udgifter dit liv med,” sagde hun. ”Jeg går igennem det fra det første skridt til det sidste trin. Jeg siger: 'Her er hvad du gør, og her er hvad du skal gøre næste.'”

Skuffet daters behøver ikke at vente på, at kurset skal starte. I stedet kan de begynde det, når inspirationen rammer.

”Indholdet lever online, så folk kan kontakte mig for at tilmelde, derefter starte kurset. De har fået en vej at følge i deres eget tempo,”sagde hun.

”Jeg kan lide at besvare spørgsmål direkte. Nogle gange er jeg undervise folk hvad de skal kigge efter, men det er også en mulighed for folk at få nogle gratis hjælp. Så alle andre kan drage nytte af andres spørgsmål.”- Relationship Coach Dominey Drew

Men de er ikke fuldfører kursusaktiviteter uden ekstra støtte fra Dominey. I stedet har hun altid overvåge sine elevernes fremskridt.

”To gange om ugen de har støtte fra mig,” sagde hun. ”Jeg er på live gruppe coaching kalder to gange om ugen til at hjælpe folk gennem eventuelle problemer. På deres opkald med mig, vi går til kernen af ​​problemerne, og vi behandle dem lige på opkaldet. Det er virkelig, hvor det magiske sker.”

Ud over kurset, Dominey er vært for en ugentlig radioprogram, som også kaldes The Art of Type. Hun streamer showet på Facebook live og tænker, om det så gratis coaching for lyttere.

”Jeg kan lide at besvare spørgsmål direkte. Nogle gange er jeg undervise folk hvad de skal kigge efter, men det er også en mulighed for folk at få nogle gratis hjælp. Så alle andre kan drage nytte af andres spørgsmål,”sagde hun.

Dominey: Produktion Resultater, der skifter Klienter til det bedre

Dominey har en track record for at hjælpe mænd glemmer relationer, de troede var viklet ind i deres psyker evigt.

”Jeg har en anbefaling fra en kunde, der blev holdt fast i et tidligere forhold for omkring et årti,” sagde hun. ”Efter den første session med mig, han var i stand til at give slip på det. Efter 10 års kamp, ​​det var bare ikke der længere.”

Så hvad bliver det næste for Dominey? Hendes næste projekt er at udrulle en ny version af sin dating kursus ”The Art of Type.”

Dominey opdaterer sin kursusmateriale til at omfatte mere informative videoer.

”Jeg er i færd med at skabe version 2.0. Alt flytter til video for at gøre de erfaringer klart og mere kortfattet. Det klarhed kan være vigtigt, når du taler om indre arbejde. Hvad er filten oplevelse af det? Den nye version vil gøre det endnu tydeligere. Alle kan sige, 'jeg har dette problem,' og jeg kan svare, 'Her er trin et, trin to, og trin tre.'”

Selvom hun har været at hjælpe mænd forbedre deres liv i mere end et årti, Dominey er lige så passioneret om sin profession som hun var, da hun startede.

”Det er absolut, hvorfor jeg vågner op hver morgen,” sagde hun af at se de regelmæssige forbedringer i hendes klienter. ”Det er derfor, jeg gør dette arbejde. Det er, hvad jeg gjorde det så intenst mig selv, fordi det virker. Jeg var forelsket i resultaterne, men det er at få resultater for andre, som jeg er mest brænder for.”