Forholdsekspert corinne blum fører folk ned ad vejen til selvopdagelse og varig kærlighed

18 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Fra en ung alder, Corinne Blum vidste, at hun ønskede at dedikere sit liv til at hjælpe folk. Turning indad for at opdage, hvad gjorde hende eget sind og følelser kryds, fandt hun, at nøglerne til fremme personlig vækst og sunde relationer lå i at forbinde med det, hun kalder Den autentiske selv. I de sidste 14 år har Corinne været styrende kunder på rejser af selverkendelse ved at vise dem, hvordan erfaringer og menneskelige interaktioner forme de måder, de nærmer livet. Gennem en vifte af teknikker baseret på både åndelighed og videnskab, Corinne leverer de værktøjer, folk har brug for at danne opfylde obligationer ved først at lære at elske og værdsætte sig selv.

Fra en tidlig alder, Corinne Blumwas interesseret i selv-udforskning. Ved 15, Corinne tidligere stedfar introducerede hende til en verden af ​​meditation, der bragte hende interne verden i større fokus. Men, når en skade på sidelinjen hendes professionelle ballet karriere i en alder af 21, hun følte et endnu større behov for at dykke indad for at finde sig selv. Corinne tog et år fri fra dans, og før hun vidste af det, havde det år forvandlet til fem.

load...

I løbet af denne tid, Corinne startede sin egen spirituelle rejse for at opdage, hvem hun var uden for dansens verden. Nu er en mor, kone, life coach, og forholdet ekspert, fortalte Corinne os, at rejse viste sig at være den katalysator, der lancerede sin filosofi om Den autentiske selv.

”Jeg indså, at jeg ønskede at støtte folk i at opdage, hvem de er,” sagde hun. ”En stor del af dette blev relationer, fordi de er sådan en intens og smuk vej til selverkendelse.”

Corinne sagde hendes coaching stil er baseret, for en stor del, om hvordan individer ser sig selv.

”Hvis jeg kan støtte en person i at føle sig som det er OK for dem at være hvem de virkelig er, på alle niveauer, så jeg føler, at jeg har gjort mit arbejde godt,” sagde hun.

load...

Baseret i London, har Corinne arbejdet med kunder over hele verden. Et flertal af dem er enlige, professionelle kvinder i deres sene 30'erne til begyndelsen af ​​40'erne, der forsøger at opdage sig selv og finde en partner. Corinne hjemmeside (corinneblum.com) giver et overblik over de sessioner og programmer hun tilbyder til enkeltpersoner og par.

”Der er flere mennesker, jeg har arbejdet med gennem hele deres proces - fra at komme til mig ikke at have det godt med sig selv og deres evne til at tiltrække et forhold til så danne en obligation, blive gift, og få børn,” sagde hun. ”Jeg har set, at hele bue. Det er en smuk ting at være vidne til nogen virkelig omdanne til hvem de virkelig er, og fra det sted, manifestere de ting, de ønsker i livet.”

Filosofien: Afdække Din autentiske selv at finde kærligheden

Corinne beskriver Den autentiske selv som hvem vi virkelig er. Det er essensen beneath masker og lag vi ofte bære i samfundet. Vi skal fjerne de forskellige masker vi slid og skræl væk lagene af ourlimited selv til at afsløre vores autentiske selv og finde kærligheden, Corinne forklaret.

load...

”Troværdighed er et nøgleord for mig,” sagde hun. ”Det er virkelig om at føle sig okay med, hvem vi er. Det er min største drev bag det, jeg gør.”

Corinne proces til selverkendelse begynder med at komme ud af sindet og forbinder med kroppen. Dette, forklarede hun, er det sted, hvor vores visdom ligger og evnen til at helbrede begynder. At slippe vores interne mentale begrænsninger kan føre til tillid, empowerment, og en følelse af kontrol.

”Nogle mennesker kommer til mig for at arbejde gennem deres egne ting. De føler sig ofte fast i sig selv, som om der er noget galt med, hvem de i sagens natur er,”sagde hun. ”For det, jeg tager dem gennem mere af det, jeg kalder Den autentiske selv programmet. Det handler om at opdage, hvem de er, og arbejder gennem deres begrænsende overbevisninger og mønstre, som de befinder sig fast i.”

Nogle af Corinne kunder er allerede i relationer, men de har brug for at få indre styrke til at hjælpe dyrke deres obligationer. På den anden side, nogle klienter kommer til hende målbevidst af hensyn til at finde en partner.

”De holder tiltrækker den samme slags partner, der ikke tjener dem eller den samme slags forhold, der er ikke rigtig arbejder ud for dem,” sagde hun. ”Jeg tager dem gennem en otte-ugers forløb med at manifestere deres soulmate.”

Manifesterende din soulmate begynder med den forståelse, at du skal stoppe søgningen efter ”The One” og i stedet lære at modtage dem. I Corinne kursus, hun guider sine klienter til at vende paradigmet omkring samtidig med værktøjer og visualisering til at tiltrække en soulmate.

”Det første skridt er dog at opdage din autentiske selv, fordi fra det sted kan vi tiltrække den rigtige slags forhold for os,” sagde hun. ”En, der er på linie med, hvem vi virkelig er, og som afspejler, hvad vi dybest ønsker ud af forholdet og livet. I sidste ende bliver det mindre om, hvad slags forhold, vi ønsker at tiltrække og mere om, hvem vi ønsker at være i dette forhold.”

Helbrede sår og give dig selv gennem coaching

Som coach, Corinne viser folk, hvordan at hele sårene, der er blevet skabe ustabilitet og usikkerhed i deres liv. Hun fortalte os, livet er en rejse, hvor intet er ensidig eller sort og hvid. Som et resultat, hun ofte integrerer en meditation træning teknik kaldet Theta Healing ind i hendes tilgang som en måde at fremme afslapning og styrke sind, krop og ånd. Denne metode blev skabt af Vianna Stibal i 1995, og ifølge Corinne, har det vist sig at være nyttigt at behandle klienter holistisk.

”Jeg tror, ​​det er virkelig vigtigt, at uanset hvad jeg arbejder igennem med nogen sker både på det bevidste og ubevidste plan, fordi vi bære ting i begge steder,” sagde hun. ”Jeg arbejder meget med at tage folk ind i deres følelser og ind i deres krop.”

Theta Healing er en helbredende teknik, der virker på et ubevidst plan, aflytning i theta brainwave, hvilket sker lige før du falder i søvn eller vågner op. Corinne arbejder med sine klienter i person, over telefonen eller via Skype til at udnytte det theta brainwave gennem en række kommandoer, der i sidste ende frigiver og erstatter begrænsende overbevisninger med positive.

Andre coaching metoder Corinne redskaber inkluderer singler og par forhold coachingand at arbejde med det fælles tredje , en form for energi, der skabes, når to individer kommer sammen, også kendt som forholdet mellem to mennesker. Corinne sagde, da det fælles tredje er anerkendt, par er i stand til at være mere objektiv når udfordringer opstår - hvilket resulterer i en sund, langvarigt forhold bygget på et fundament af samarbejde og kærlighed.

”Jeg føler min rolle som en vejledning er at bare støtte mennesker og forbinde dem til hvem de virkelig er,” siger hun. ”Det er ikke ligesom jeg fortæller folk, hvordan de skal leve deres liv. Jeg mere at forbinde dem og vejlede dem til at komme til at kende sig selv på et dybere, mere autentisk niveau. Det er en smuk bekræftelse og refleksion, når nogen kommer tilbage og siger 'Wow. Der virkelig ændret mit liv.' Det er enormt glædeligt, og det er hvad jeg er helt vild med at gøre dette arbejde.”

Movement Therapy - Flyt en muskel, Ændre en Thought

Corinne ser den menneskelige krop som en fantastisk kilde til visdom, der ofte underudnyttede. Som en tidligere professionel balletdanser, hun forstår, at hendes krop er hendes vigtigste redskab, og dens output er bevægelse.

Hun sagde uden bevægelse, både fysisk og mentalt, vi er gået i stå (eller vi bliver stillestående). Corinne mener kroppen husker traumer og de udfordringer og glæder i vores eksistens. Den gemmer også alle vores erindringer - både bevidste og ubevidste - og er en stor barometer for, hvordan vi føler, hvad vi har brug for, hvad vi er bange for, og hvad vi ønsker. I sine Movement Therapy sessioner , hun har mennesker fokuserer på at komme i kontakt med deres krop og lære at føle - snarere end at lægge sindets begrænsede kapacitet tænke over, hvad der føles.

”Hvis jeg arbejder med nogen en-til-en, vil jeg indarbejde Movement Therapy fordi jeg tror, ​​at der er en masse visdom afholdt i kroppen,” sagde hun. ”En masse af mit arbejde er gjort ikke så meget i hovedet, men faktisk at komme ind i kroppens visdom og forbinder med vores intuition.”

Fordele ved Movement Therapy omfatter løsladelse af stress, angst, traumer, og følelsesmæssige blokeringer samt give jordforbindelse, stabilitet og tillid.

Fremtiden for Corinne: Bøger og en Radio Show

I løbet af de seneste 14 år, har Corinne hjulpet hundredvis af mennesker helbrede sår og finde kærligheden gennem hendes begrebet Den autentiske selv. I dag er forholdet ekspert og life coach med fokus på at hæve hendes unge datter, skrive en ny bog, og skabe en konversation-stil radio show.

”Jeg vil virkelig gerne lave en radio show, hvor jeg kan få en levende dialog med folk,” sagde hun. ”Jeg skriver en masse om sociale medier, og meget af den feedback, jeg får, er, at det er en samtale, som folk virkelig er interesseret i at have, fordi jeg er meget sårbar i min egen deling. ”

Corinne fortalte os showet har til formål at diskutere emner mange er bange for at bryde - derfor normalisere disse emner og gøre dem acceptable punkter i diskussionen.

Som for bogen, den vigtigste forudsætning, Corinne sagde, er stigningen af ​​det feminine og hvad det betyder at være en kvinde i et patriarkalsk samfund.

”Det handler om fremkomsten af ​​det feminine i os alle, og især den spirende Kvinde - med stort W hos kvinder - og hvordan vi kan oprette forbindelse til disse glemte dele af os selv,” sagde hun. ”Mit håb er, at med erindringen om den lange mistet kunsten det feminine vi vil skabe mere balance og harmoni både i os selv og i verden omkring os.”