Forholdsekspert suzannah galland bruger intuitiv forståelse for at vise singler, hvordan man finder kærlige partnere

30 januar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Suzannah Galland , et liv rådgiver og sammenhæng ekspert, har delt hendes råd på platforme fra blade, ligesom Forbes, at tv-shows som Hun fokuserer på ansporet gennembrud i en række områder fra hendes klienter ”Amerikas Next Top Model”. Karriere til deres romantiske liv. Hun har også planer om at præsentere hendes råd i hurtig-hit videoer er designet til at imødekomme de travle tidsplaner for moderne fagfolk. I sidste ende, hun ønsker at udvikle en bredere rækkevidde og inspirere folk til at stole på og følge deres intuition.

Gwyneth Paltrow selskab, Goop, er ikke en til at uddele uberettiget ros, men hvis Goop roser dig, skal du gøre noget rigtigt. Virksomheden har kun stor ros for livet rådgiver Suzannah Galland.

”Det mest rørende og smukke vidnesbyrd af mit arbejde er kommet fra Goop,” siger Suzannah. ”De sagde, mine metoder er magi, min intuition er stedet på, og mit råd er handlingsrettet. '”

load...

Suzannah Galland råd i Goop publikationer som ”The Sex Issue” er blevet udråbt som 'magi'.

På trods af, at lysende henstilling, Suzannah forbliver ydmyg. Af Goop stor ros, sagde hun, ”Jeg ved ikke, om det vidnesbyrd siger det hele, men det er en enorm anerkendelse af mit arbejde. At have mit arbejde med andre kaldet 'magi' er utrolig flytter til mig.”

Suzannah har haft et forhold til Goop i årevis, og skrev for virksomhedens seneste bog, ”The Sex Issue.”

”I bogen, vi udforske verden af ​​sex med forholdet eksperter som mig,” sagde hun. ”Jeg deler nogle af mine signatur Gut Kontrol og intuitiv visdom til at hjælpe læserne navigere alle områder af deres liv -. Fra relationer til karriere”

load...

Gut Kontrol er en vital del af Suzannah filosofi. De er påmindelser til at fokusere på din intuition i alle situationer, men især i dating. Intuition vil ikke føre dig på afveje, selv når faktorer som tiltrækningskraft eller succes kan være vildledende.

Suzannah forhold til den Goop mærke sluttede ikke med bogen. Hun har også ført workshops for offentligheden på InGoop Health LA-topmødet i Californien.

”I disse workshops, viser jeg en intim gruppe af individer hemmeligheden til succes manifesterer - eller kickstarte - deres ideelle fremtid i øjeblikket,” forklarede hun.

Kærlighed er kernen af ​​Suzannah mission

Suzannah coaching praksis er baseret på kærlighed og personalisering, ikke intimidering eller generalisering.

”Jeg skylder en stor del af mit liv sti til min yngre søster,” sagde hun. ”Tragisk, hun gik bort i en alder af 21, men hun inspireret en livslang mission i mig:. At elske”

I service til denne mission, Suzannah opfordrer sine kunder til at forbedre deres relationer med sig selv. Når folk har tillid til sig selv, kan de begynde at lytte til deres intuition til at træffe bedre beslutninger.

load...

”Jeg er her for at støtte dit eventyr for at elske alle facetter af dit væsen,” sagde hun. ”At give kærlighed og modtage kærlighed, at elske, hvem du er, elsker rejsen af ​​dit liv, til at manifestere, hvad du ønsker, og skærpe din intuition til at gøre det bedst mulige valg.”

Hendes mission er noget utraditionel - og så er hendes coaching stil.

”I modsætning til en traditionel, generisk life coach, der kræver en langsigtet booking engagement, jeg kan lide at tænke på mig selv som en go-to person for livets spørgsmål - eller til en tiltrængt møde profilering kærester og chefer,” sagde hun.

Når Suzannah kunder har brug for hendes tjenester, hun ikke bare give dem råd eller give dem en tjekliste over forventningerne. I stedet hjælper hun dem med at komme i kontakt med, hvad de ønsker.

”Jeg tager mine kunders energi og rette den til et positivt resultat,” sagde hun. ”På en måde, jeg hjælpe dem med at opdage, hvad de tænker i deres hjerter. Ved hjælp af en række stikord og intuitive forbindelser, jeg hjælper dem med at træffe beslutninger og lære at læse intentioner mennesker i deres liv.”

I sidste ende, er Suzannah ikke se hendes coaching som terapi. I stedet definerer hun sit arbejde på en måde, der ligner japanske kampsport: kanalisere måder harmonisk ånd.

Suzannah arbejder med kendis og højt profilerede kunder - to gange endda arbejde withthe cast af ”Amerikas Next Top Model” - men hun er forpligtet til at yde inspirerende rådgivning til alle typer af mennesker.

Revitalisering intuitionen mennesker har brug for i dagligdagen

Suzannah siger, at hendes primære fokus er at hjælpe klienter manifestere den bedste version af sig selv.

”Mine klienter ofte kalder, fordi de har en følelse af frygt,” sagde hun. ”De vil have svar med det samme. Jeg hjælper kortlægge præcis problemet, de står overfor.”

Denne frygt overtager deres liv. I stedet for at lytte til deres egen intuition, er de svækkede af nerver. Suzannah hjælper dem med at skabe planer om at lytte opmærksomt til deres intuition og manifestere den fremtid, de ønsker.

Vigtigst er det, hun ved, at hvis hendes klienter begynder at fokusere på, hvad deres gut fortæller dem, vil de være sundere og mere positiv i alle områder af deres liv.

”Mine intuitive hits vil ikke blot forbedre et forhold til sig selv, men vil smitte af på alle områder af deres liv,” sagde hun.