Forholdseksperter vancouver afmystificerer parterapi for at gøre klienter mere behagelige

13 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Forholdet Eksperter Vancouver & International (REV) er en praksis helmed af Richard Tatomir, en rådgiver, der beskriver hans personlighed som en unik blanding af en psykologi nørd og en mennesker person. De par og singler, der ser Richard opmærksom på, at han giver dem de forskningsbaserede værktøjer, de behøver for at løse deres problemer i parforholdet. Konkret han er interesseret i at gøre terapi mindre skræmmende for dem, der måtte vige tilbage fra at besøge en professionel. Med dette mål for øje, Richard gør indhug i både hans canadiske samfund og verden ved at tilbyde sessioner i ikke-traditionelle indstillinger - såsom Skype, ud i naturen, eller i hans kundernes hjem.

Rådgiver Richard Tatomir, grundlægger ofRelationship Eksperter Vancouver og internationale, har til formål at opfylde hans klienter, hvor de er på. Ikke alene er han villig til at se dem på uanset placering gør dem til at føle mest komfortable, men han destillerer også kompleks forskning i trin-for-trin processer, de nemt kan implementere i deres liv.

load...

”Jeg er en videnskabsmand-forsker på hjerte, men jeg er også en mennesker persons,” sagde han. ”Jeg tager forskning om relationer og gøre det forståeligt for alle.”

Mens Richard værdier psykologisk forskning, sagde han, at meget af det er for esoterisk - og utilgængelige - for folk at forstå og bruge i deres dagligdag. Han har til formål at ændre denne tankegang.

Richard Tatomir tager en forskningsbaseret tilgang til at hjælpe singler og par overvinde deres problemer i parforholdet.

”Nogle gange er den forskning, der sidder væk på en støvet hylde, eller et eller andet sted på internettet,” siger han. ”Jeg forsøger at få mening ud af, at forskning og bryde det op i praktiske, handlingsrettede færdigheder. Kunder har sagt, at der motiverer dem.”

load...

Richards kunder er forskellige i deres aldre, baggrunde og behov, men har én faktor til fælles: De ønsker at ændre de mønstre, der holder dem tilbage i relationer.

”Jeg arbejder med par, singler, eller nogen der har forholdet spørgsmål,” sagde han. ”En masse af mine klienter er mellem 25 og 40. Det omfatter Millennials, Generation X, og alle i mellem. Mange af dem har succes i erhvervslivet, og jeg nyder at arbejde med iværksættere, selvstændige startere og motiverede folk.”

Klient motivation er nøglen til Richard succes. Og han tager ikke på kunder, der ikke er villige til at gennemføre de strategier, han foreslår.

”Jeg vælger mine klienter omhyggeligt,” sagde han. ”Nogle gange har jeg vil holde det første møde gratis, eller på telefonen, for at se, om vi er et godt match. Fordi, når vores sessioner begynder, jeg ramte jorden kører på principperne om at lave relationer arbejde, står over for frygt og traumer, og vi arbejder derfra.”

load...

Anvendelse Evidensbaseret Metoder til at producere resultater

Efter at have afsluttet ph.d.-skole i 2013, Richard fortsatte med at studere de metoder, han troede ville være mest effektiv for hans klienter. Hans strategier er unikke, men alle af dem er forskningsbaseret.

”Fokus i mit firma er at gøre noget anderledes med relationer. Jeg bruger evidensbaserede metoder, såsom den Gottman Metode og følelsesmæssigt Fokuseret Terapi, og jeg er uddannet i begge disse metoder,”sagde han.

Richard fortsætter med at uddanne sig inden for sit felt med det mål at føre andre til lykkeligere liv.

Mens han allerede har haft succes med kunder, Richard sagde, at han stadig ønsker at lære mere om, hvordan man bedre at kunne betjene dem. Han anser sig selv en livslang lærende.

Han sætter også undervisning på forkant med sin praksis, selv om det betyder, at skulle justere den tid, han tilbringer på arbejde, mens han lærer.

”Jeg vil starte min Ph.D. I efteråret, så min praksis bliver nødt til at arbejde med det,”sagde Richard.

Oprettelse af EF-Connections som rådgiver og underviser

Et af Richards andre livslange interesser er undervisning. Han sagde, at han bruger den lidenskab toengage sit samfund på forholdet områder, som de måske ikke har ellers kendt.

”Jeg betragter mig selv en rådgiver-pædagog,” sagde han. ”Jeg gør værksteder mindst en gang om måneden på en køn og forhold butik i Vancouver.”

Disse workshops har hjulpet nå dem, der normalt ikke ville opsøge terapi i en traditionel, en-til-en indstilling. Richard sagde den pædagogiske tilgang når flere mennesker end traditionel ville rådgivning.

”Jeg har arbejdet med mennesker i hele Nordamerika og Storbritannien, og jeg er åben for et internationalt publikum.” -Richard Tatomir, grundlægger ofRelationship Eksperter Vancouver & International

Han overvejer også andre områder, hvor hans forhold-bygning terapi kan være nyttige. Efter alt, behøver Richards strategier ikke kun for romantiske relationer, men også til mange andre typer af interpersonelle obligationer.

”I fremtiden kan jeg gå ind i virksomheder til at tilbyde uddannelse for hold, eller måske vil jeg hjælpe andre rådgivning praksis eller holdene arbejde gennem konflikt og mægling,” sagde han.

Selvom Richard bor i Vancouver, er hans rådgivning samfund vokser ud over blot regionen. Han sagde, at han har planer om at opbygge en international base af kunder og tilhængere.

”Jeg gør i-personers sessioner i hele Metro Vancouver, men jeg gør Skype og Zoom-sessioner, så godt,” sagde han. ”Jeg har arbejdet med mennesker i hele Nordamerika og Storbritannien, og jeg er åben for et internationalt publikum.”

Gør Terapi mindre skræmmende med Out-of-office Møder

Richard forstår, at mange mennesker er nervøse om tilmelding til terapi - især parterapi. Med denne idé i tankerne, sigter han til at gøre behandlingen mindre skræmmende ved at være vært sessioner på steder, hvor hans klienter føler sig godt tilpas.

”Jeg møder folk i naturen, eller i storcenteret, eller i deres hjem,” sagde han. ”Uanset hvad er mest behageligt. Kunderne elsker denne fleksibilitet.”

Han er også åben med sine klienter, der understøtter dem gennem deres kampe ved at være der for dem, når de har brug for ham. Han sagde, at han er til rådighed, inden for rimelighedens grænser, via telefon eller email på daglig basis at hjælpe med situationer, der dukker op - som at være nervøs før en stor dato.

Richard sagde, at han mener, at når kunderne har lyst til deres terapeut kan nås, vil de være mere villige til at gennemføre hans forslag.

”Kunderne har haft en meget mere succes i deres lektier,” sagde han. ”Med mig på deres side, at de føler sig mindre som undgår situationen.”

Richard er også i færd med at udvikle retreats, intensive weekender og andre medrivende oplevelser for par, singler, og fagfolk, hvor han vil hjælpe kunderne udforske længe holdt overbevisninger og adfærd, der forårsager angst eller hæmme potentiale - måske for hele deres liv.

Over flere timer eller dage, vil kunderne lære og rollespil specifikke færdigheder og tankesæt til at overvinde blokke. Denne idé bakkes op af mere end 40 års forskning i ”støde grupper”, ”følsomhed uddannelse grupper” (T-grupper), og ”terapeutiske samfund” (TC s). Disse grupper og lokalsamfund har givet mange kunder til at gøre identitet-niveau, transformative forandringer ved hjælp af kraften i gruppe psykologi - tror Don Draper i den sidste episode af Mad Men for et groft eksempel.

Par, singler eller familier behøver ikke vente med at deltage i en gruppe, som de kan arbejde med sig selv. Richard anvender mange af de samme medrivende, multi-timers interventioner i en kundes hjem, eller andre private indstillinger.

”Vi er innovatorer på dette område, og se klienter på hotelværelser, kahytter, selv på havet, som giver dem mulighed for at komme væk fra negative miljømæssige påvirkninger og få en ny oplevelse af at forstå sig selv og deres partner.”

Richard Tatomir Sigter mod at arbejde sig ud af et job

Ligesom videnskabsmand han, Richard er altid søger feedback fra kunder om de behandlingsformer og strategier, han giver.

”I slutningen af ​​vores sessioner, jeg altid spørge mine kunder, hvad de har lært, og hvad der var nyttigt,” sagde han. ”Det har været fantastisk og givende at høre kunderne siger, 'Jeg startede helt nervøs om dating, nu vil jeg på almindelige datoer. Jeg ser meget mere opmærksomme på, hvad jeg vil. "”

Andre kunder fortæller ham, at de har lært at værdsætte sig selv og deres relationer mere, end de gjorde før.

”Nogle fortæller mig, 'Jeg er choosier. Jeg er ikke længere på luner den anden person,”sagde han. ”Andre par har tænkt det var tid til at blive skilt, men så de lærte principper for at bringe lidenskab tilbage i deres forhold. De erhvervede praktiske færdigheder til at håndtere konflikter.”

Mens nogle terapeuter kan undre sig over deres kunders resultater, Richard ofte ved, at kunderne er tilfredse, når han ikke hører fra dem.

”Nogle gange er den bedste er, at jeg ikke hører fra en klient i et stykke tid,” siger han. ”Jeg kan høre om deres succes senere selv, ofte gennem de mange familiemedlemmer og venner, de sender til mig, med den ny henvisning fortæller mig, hvor godt det originale klient gør i deres forhold.”

I sidste ende, Richard ønsker hans klienter til slut med terapi, fordi det betyder, at de kan gennemføre på egen hånd de strategier han har givet dem. Hvis en kunde ikke kommer til at se ham mere, han er tilfreds.

”Mit job er at sætte mig ud af et job,” siger han. ”Det er, når jeg gør mit bedste arbejde.”