Forholdsrådgivning til vores indsættende tropper

8 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

(Bemærk: Udover at være Amerikas sammenhæng ekspert, jeg er en Navy knægt og voksede op på baser jeg kender i en dybt personlig måde, hvordan traumatisk længslen efter en elsket kan være..)

Det er vigtigt at huske, at vores kærlighed relationer er afgørende for vores følelsesmæssige trivsel, men de kan også bringe forstyrret, når tingene går galt, og afstanden gør reparation synes umuligt.

Men der er ting, du kan gøre, før du lader, som kan hjælpe med at forhindre fejlkommunikation og hjertesorg på området:

load...

1.Før du går.

Eliminer lav-kriterier relationer. Hvis du er i en sårbar nyt forhold eller en baseret på mere sex end kærlighed, kan du holde falsk håb, at denne slags forhold kan opretholde dig over tid og afstand.

Men en svag relation, der er ikke seksuelt eksklusiv og følelsesmæssigt engageret er mere tilbøjelige til at falde fra hinanden, mens du er væk. Og når du er på slagmarken, kan endog tab af en tynd snor føles som en katastrofe.

Så vær stærk. Lad gå af lette relationer, før du går - og fortæl din mor, din søster og dine tanter du vil være i regelmæssig kontakt til moralsk støtte.

2.Get support til din partner.

Hvis du har en ægtefælle eller kæreste og børn derhjemme, forstå, at livet handler om at få sværere for dem, også. De følelser af tab og opgivelse (især på børn) kan være traumatisk.

load...

Tal om dette, før du går. Find troværdige venner og familie og hverve dem til at være en støttestruktur til at erstatte dig, mens du er væk.

Mens du er væk, er du nødt til at fokusere på dit arbejde og ikke om at blive overfaldet med tårevædede tekster fra en ensom ægtefælle. Tal alt dette igennem, før du går.

”På trods af alle de former for kommunikation, lider par

fordi de ikke gøre en forpligtelse til deres drømme.”

3.Schedule kommunikation.

Hvis du ved, du vil have kontakt via tekst, Skype eller e-mail, lave en tidsplan for kommunikation med din partner du kan praktisk vedligeholde.

Hjernen fungerer som et ur og føles sikkert med en konsekvent tidsplan for kommunikation, selv om det kun er en gang om ugen. Gør det samme tid, hvis du kan.

Og altid vælge telefon eller Skype løbet tekst kommunikation. Tekst er blottet for kropssprog, vokal tone, ansigtsudtryk, endda feromoner. Det er ligesom at lytte til dit yndlingsband uden forsangeren eller trommer. Der er meget plads til misforståelser.

4.Divide op gøremål.

Når du er hjemme, er du i stand til at være en mere aktiv deltager i dagligdagen for din familie. Men når du er på en rundtur i tolden, kan du kun være i stand til at passe til et par ting, hvis noget overhovedet.

load...

Har denne snak med din ægtefælle. Beslut hvilke ting, du kan og ikke kan gøre på lang afstand. Afhængig af din opgave, kan der spænder fra online regningen betale eller hjælpe børnene med lektier via Skype, til absolut ingenting, men en lønseddel sendt hjem.

Sørg for at du og din ægtefælle har en plan for dette. Og når tingene ændrer sig i marken, kommunikere, at i stedet snapper efter din ægtefælle, at hun beder for meget af dig.

Og når du vender tilbage, indse, at du bliver nødt til at skifte tilbage til lige deltager.

5.Make en NO-Breakup reglen.

Tal med din partner traumet, at et forhold breakup kan forårsage at en soldat på slagmarken. Lav en pagt, der ikke hvad uanset, vil der ikke være nogen at bryde op, mens du er på en rundtur i tolden.

Forklare den særlige betydning af at være en militær kærlighed-partner. Spørg din partner, hvis de er virkelig op til denne udfordring.

Du er ikke beder om en livslang forpligtelse. Du beder om en forpligtelse for seksuel og følelsesmæssig trofasthed indtil du kommer hjem. (Dette er grunden til disse lav-kriterier relationer nødt til at gå.)

Husk, kortsigtet kærlighed begynder med seksuel tiltrækning og hormoner, men på lang sigt kærlighed er en intellektuel beslutning. Kærlighed er et valg. Og for jer to, hvilket gør den alvorlige beslutning om at forblive eksklusiv, støttende og i kærlighed kan redde en soldats liv.

6.Make en fremtidige forbindelser mål.

Under Anden Verdenskrig, tropper fastholdt deres håb og tilregnelighed med et enkelt fotografi og en parfumeret kærlighed note. Deres følelsesmæssige sundhed blev opretholdt af de store planer, der var foran dem derhjemme.

I dag, på trods af alle de former for kommunikation, lider par, fordi de ikke gør en forpligtelse til deres drømme. Hvis dit forhold er sikker, kærlig og støttende, diskutere dine drømme sammen.

Hvorvidt disse drømme er at blive gift, købe et hus, gå på en fantastisk ferie, eller få et barn, lave en pagt for at fokusere på dine drømme sammen. Og har din partner minde dig ofte for at ende mål.