Forj er en unik jødisk dating app drevet af ai og informeret af erfarne dating coacher

8 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Siden lanceringen i 2018. Forj har bestræbt sig på at hæve i online dating scene og forbinde værdier-drevet jødiske singler. Dateringen app har udviklet et kurateret matchmaking system, der prioriterer langsigtede kompatibilitet og genererer meget nøjagtige dato forslag. Som en AI-drevne dating app, der Forj vejen ind i fremtiden og åbne singler op til en verden af romantiske muligheder.

Når man står med modgang, folk ofte nødt til at få kreative for at overvinde de hindringer i vejen. De er nødt til at tænke på nye løsninger og prøve forskellige strategier, indtil de får det rigtige.

Hvis nødvendighed er ophavsmand til opfindelse, måske frustration er far til innovation.That maksime sikkert gælder for den jødiske par, der grundlagde Forj , en fremadrettet niche dating app.Yossi og Shira Teichman kom ind i dating industri år siden, fordi de følte frustreret over dating ressourcer (eller mangel på samme) til rådighed for jødiske singler.

load...

Forj benytter en intelligent matching system til at indføre kompatible jødiske singler.

Shira havde været aktivt dating i over et årti, og hun havde prøvet alle dating site, sociale mixer, og matchmaker hun kunne finde uden held. Hun kunne ikke finde en meningsfuld løsning på hendes problem, så hun besluttede at starte en virksomhed for at udfylde dette tomrum og opbygge et fællesskab omkring daters som hende.

I 2014, Shira grundlagt Gennembrud dating i Los Angeles som en kvalitet drevet vejledning for singler på vejen til ægteskab.

load...

Shira gennemførte workshops og coachet private kunder for at diskutere strategier for at møde en partner, og hun satte sit eget råd til handling, møde og gifte Yossi, som også var en spirende dating professionel.

Nu Shira og Yossi har kombineret deres viden og færdigheder til at skabe Forj, en AI-drevne dating app. Siden lanceringen i 2018, har Forj arbejdet sin algoritme til knoglen for at skabe ægte forbindelser mellem forholdet-minded jødiske singler. Den app prioriterer kvalitet frem for kvantitet og skærme omhyggeligt nye medlemmer til at sikre, at de er på niveau.

Forj er i øjeblikket tilgængelig på iOS og Android gratis, og dets hurtigt voksende netværk omfatter tusindvis af jødiske mænd og kvinder på jagt efter kærlighed og ægteskab.

Ifølge administrerende direktør Yossi Teichman, ”Forj er den første dating app til at lære at kende brugeren om hvem de virkelig er, hvad de har brug for, hvad de vil, hvordan man kan identificere den ideelle match, og endelig hvordan du tilslutter i en rigtig vej."

load...

En Kompatibilitet-Fokuseret grænseflade Holder singler Engagerede

Forj har været banebrydende en forskningsbaseret tilgang til dating og strømlinet matchmaking system i proces.Det app bruger højteknologiske matchende værktøjer til at lette en succesfuld online dating oplevelse, og dens omhyggeligt designet system gør et positivt indtryk fra get-go.

Det tager mindre end et minut at hente app og begynde at matche med Forj brugere online. Forj inviterer sine nye medlemmer til at forbinde deres dating profiler med en social media konto, og den app vil bruge personlige oplysninger til automatisk at udfylde de tomme felter og generere en profil. Denne hurtige og sjov tilmelding proces hjælper nybegyndere i gang på højre fod.

Forj s dybdegående profiler sætte personlighed front og center.

Forj opretholder en høj kaliber netværk af autentiske singler, og dens sofistikerede verifikation værktøjer sikre, at ingen falske profiler glide under radaren. Den app kontrollerer automatisk en ny brugers alder, køn, billede og placering.

Medlemmer kan udfylde en bio sektion og besvare korte multiple-choice spørgsmål om sig selv til at give deres profiler, der personligt præg. Den completeddating profil berører de vigtigste punkter i nogens personlighed (interesser, demografi, forholdet mål, etc.), mens den stadig efterlader en lille mysterium for singler at opdage under den live online chat.

Når du har gennemført tilmeldingsprocessen, kan du bruge Forj tid-testet match algoritme til at finde en kompatibel partner. Den app genererer match forslag baseret på din dating præferencer og demografiske informationer, der søger efter så tæt en kamp som muligt. Et klik-til-highlight-funktion viser brugere de ting de har til fælles, og hvorfor kampen giver mening. Som du går gennem dine kampe, app lærer Hvilke egenskaber du prioritere, og det tilpasser sine anbefalinger i overensstemmelse hermed. Resultatet er en nøjagtig, personlig og sjov swiping, der kun bliver bedre med tiden.

Forj er på en mission for at fremme kommunikation og tilslutning, og det går meget langt for at gøre sine brugere føler dig tryg flirte med en indbyrdes kamp. Den app genererer originale isbrydere til at hjælpe brugerne med at få bolden op, hvis de ikke ved, hvad de skal sige.

I de sidste par år har Forj opbygget sit ry i det jødiske samfund og fortjent loyalitet nye members.Overall, Forj har en retention rate 85% blandt nye tilmeldinger.

”Siden vores brugere nyde det sjove tilmeldingsprocessen så meget - og er imponeret over den utrolige nøjagtighed deres auto-genereret profil - de er villige til at vente på kampe,” Yossi fortalt os. ”Det giver meget stærk validering af, hvor meget folk har brug for det, vi er ved at bygge.”

Den Erfarne Team Udnytter teknologi til at hjælpe Daters

Yossi og Shira Teichman skabte Forj at løse de problemer, de oplevede i den moderne dating scene. De har begge brugt over 10 år aktivt dating og leder efter ”The One”, og de udholdt mange blindgyde datoer og dating udbrændthed på vejen.

Shira startede en dating coaching firma til at dele sine erfaringer og indsigter, og hendes budskab genklang hos mange singler derude. Over 90% af hendes klienter endte i kærlige relationer efter endt otte coaching sessioner.

Yossi og Shira Teichman grundlagde Forj at fastsætte visse fejl i online dating.

Deres succes som professionelle dating eksperter motivatedShira og Yossi at skifte gear og brainstorm måder, de kunne udvide deres indflydelse og hjælpe flere singler finde love.In 2018 de lancerede Forj. De forestillede sig denne dating app som platform, der ville give alvorlige daters at opbygge meningsfulde relationer og komme ud over den spil-spiller og ghosting scene. Resten er historie.

Yossi og Shira bringe et unikt perspektiv til dating som ortodokse jøder, Millennials og college kandidater, og de er unikt positioneret til at forene veluddannede jødiske singler, der ønsker at gifte sig inden for tro.

”Forj blev født som reaktion på et problem, som vi, og utallige andre singler, havde oplevet på første hånd,” Yossi forklaret. ”Disse erfaringer tvunget Shira at forlade sit job og tilbringe tid på at studere under verdens top forholdet eksperter.”

Forj begyndte som et lidenskab-projekt ledet af dygtige dating eksperter, men det er vokset hurtigere og længere end de nogensinde forventet.

98% af brugerne Vis interesse inden for fem Match Suggestions

Forj har opfyldt mange brugere med dets kvalitet tilgang til love.The app har et gennemsnit på 3.9 ud 5 stjerner i sine kunders anmeldelser på Google Play og App Store. Mange specifikt prise algoritme evne til at skære igennem nonsens og identificere, hvad sandhed betyder noget for singler.

”Denne app er virkelig utroligt og absolut spil skiftende”, sagde Shane123455 i sin anmeldelse. ”Den tilbundsgående spørgsmål om mine værdier og mål blev så spot-on, og så var sin vurdering af min karakter.”

Forj hjælper singler indsnævre et hav af dato udsigter til en håndfuld af gensidige kampe.

Bryan Chusk også stærkt anbefales app, sagde det var et godt eksempel på, hvad alle dating apps skal være. ”Det er tydeligt, at skaberne af denne app er ikke i det for penge,” sagde han. ”De er i denne branche, fordi de virkelig pleje.”

Forj har testimonials og statistikken for at bevise sin succes i den jødiske dating scene. Omkring 97% af brugerne, der downloader den app fuldføre tilmeldingen, og omkring 98% af brugerne udtrykker interesse i nogen inden for de første fem match forslag.

I 2018 Forj oplevede 100% månedlig vækst som rygtet spredtes om sine effektive og underholdende funktioner.

Motiveret af appens popularitet og succes, det Forj holdet planer om at give endnu mere værdi for brugerne ved at udvide medlemskab eller opgradere den app. I det kommende år vil Forj integrere en virtuel dating assistent med online-dating-interface, så singler har en støtteordning til at coache dem gennem specifikke dating udfordringer.

Yossi fortalte os, at de ser også ind anbefale dato pletter til brugerne at inspirere lokalbefolkningen til at prøve nye restauranter, caféer, barer og andre sjove lokaliteter.

Forj Tilbyder jødiske mænd og kvinder en avanceret dating ressource

Forj har skabt overskrifter i dating scene ved at skære gennem den frustration og tilbyde klare løsninger. Denne innovative dating app har investeret i AI teknologi og udviklet en enlig, morsom, og, vigtigst af alt, effektive matchmaking-system.

Hvis du er jødisk, enkelt, og leder efter et forhold, så Forj blev lavet til you.Yossi og Shira forstår de udfordringer, som moderne daters står og har udtænkt smarte løsninger til at bringe større kvalitet og værdi til online dating. I dag er tusindvis af alvorlige daters brugte Forj at udvide deres søgen efter en passende artsfælle.

”Vi ved, hvad vi gør virker, fordi vi har været vidne til det ændre vores eget liv og livet for mange andre,” siger Yossi.