Fra lol til ilu: slangit oversætter over 5.000 webtermer og humørikoner til online datere

24 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Internettets kreative forkortet sprog kan undertiden være forvirrende for nybegyndere (aka n00bs) fordi online convos maketheir egne regler, som konstant evolvingand formet af ungdomskulturen. Hvis du finder dig selv ofte forvirrede af beskeder som ”ur gr8 ønsker d8?” Og ”luv u Bae,” du kan få hurtig og succincttranslations hjælp Slangit. Denne gratis online ordbog holder op med den nyeste lingo så online daters kan holde deres flirt på Fleek via tekst, chat, sociale medier og andre online-kanaler. De websitedefines end 5.000 almindelige forkortelser, akronymer, og humørikoner, tegning fra brugerfeedback til præcist at forklare betydningen af uniqueterms som MIRL (mødes i det virkelige liv) og 143 (jeg elsker dig). Slangit s omfattende definitioner og ligetil værktøjer hjælper online daters forblive kyndige og sikker, mens messaging potentielle bf / GFS.

I midten skole, blev mit crush og jeg chatter via instant messenger, da han spurgte, ”Wanna be min gf?” Jeg frøs. GF? Betød det, hvad jeg troede det gjorde? Hvad var oddsene han beder mig om at være hans ”gode ven” eller ”gruppe favorit” eller. ”Godtroende fjols,” og jeg ville genere mig ved at være for fremad?

load...

En hurtig søgning på nettet sætte mine bekymringer på lethed. Han beder mig om at være hans kæreste! Jeg ramte caps-lock knap og skrevet tilbage, ”YES”. Ligesom, at jeg havde fået min første bf.

Forstå, hvad din date siger er temmelig vigtigt for din romantiske succes, men det kan nogle gange være en udfordring på nettet med så meget nye og forvirrende slang førende ppl 2 gå wtf!

Heldigvis er der online ressourcer, der stilles til at fylde youin på hvad børn i dag siger. Stifter af Slangit , TechTerms , og Fileinfo , Per Christensson, har bygget hjemmesider siden 1999 for at hjælpe brugerne bedre navigere på internettet. I 2006 indledte han ChatSlang, som nu kaldes Slangit, som en gratis slang ordbog for alle, omtåget af deres BFF eller bejlen deres wub løbet tekst eller chat.

load...

I dag, over et årti senere, Per heads up en smallteam forpligtet til at forenkle leetspeak, netikette, tech jargon, og online-slang for folk i alle aldre. På Slangit, nem at usesearch funktioner kam gennem mere end 5.000 termer og tilbyde dig en komplet definition af slang ligesom YOLO, tyvekoster, hipster, selfie, og creeper.If et bestemt ord eller en sætning ikke allerede er i Slangit bank, du kan foreslå en ny slang udtryk for webstedet ekspert bidragyder til definere. Slangit glæder brugerfeedback til at holde sin database ajour med de nyeste trends.

”Vi har en app på Android og iOS til Slangit,” Per fortalte os, ”så du kan bruge den app eller hjemmeside for at få en definition med lethed.”

Masser af brugere takker (eller thx) til Per for at forenkle måder på internettet på sin websites.Santosh K. Skrev i for at fortælle holdet, ”Jeg bruger ofte dit websted for at vide om forskellige tekniske termer. Du har givet disse udtryk i en enkel og nem måde. Jeg vil bare sige tak for denne fantastiske hjemmeside.”

load...

Tager dig fra WDYM (hvad mener du) til IKWUM (jeg ved hvad du mener), Slangit giver singler og par værktøjer til at kommunikere klart og flirtende ved hjælp af den nyeste terminologi på nettet.

En gratis & EasyDictionary for Akronymer, humørikoner & forkortelser

Slangit organiserer slang udtryk efter kategori nemmere browsing, og brugerne kan sortere efter popularitet for at se de mest almindeligt anvendte akronymer, forkortelser og humørikoner. I alt Per hjemmesider se over65,000 besøg en dag af folk, der ønsker at lære betydningen bag populære internet terminologi.

Uanset om din knuse er at kontakte dig via sms, sociale medier, online chat, web-fora, eller online gaming, Slangit samler need-to-know udtryk, der anvendes på en bred vifte af sociale rum. Ved at studere denne ressource, du canincrease din baller ordforråd og blive en konversation bæst i alle omgivelser.

”Vi forsøger at give så mange oplysninger om hver slang sigt som muligt,” Per forklaret. ”Vi vil omfatte definitionen, relaterede termer, billeder og andet indhold togive dig en fuld idé om, hvad det betyder.”

Slangit definerer mange vigtige vilkår for daters, herunder promposal, sexting, og ghosting.

Du kan søge efter humørikoner , også, hvis du ikke er sikker på, hvad din knuse betyder ved at gøre ansigter på dig. Jeg kendte en fyr i college, for eksempel, der konstant sender en leder-sidelæns ansigt (>.>) I en drilsk endnu forvirrende måde. Ifølge Slangit, kan dette ansigt anvendes som en snigende udtryk. Den fyr jeg vidste var absolut snigende. I spændvidde på to måneder, spurgte han ud tre af mine venner (og mig) i tæt rækkefølge. Til denne dag, jeg stadig forbinder det ansigt med flakkende daters.

Slangit hjælper daters se ind i hjertet af deres crush s mening og kommunikere deres hengivenhed ( LYL ) eller godkendelse ( Yasss ) online.

Definition Romantiske Slang Vilkår Hver dater bør vide

På Slangit kan du finde niche ressourcer til at opfylde dine specifikke sociale behov. Uanset om du er en gamer eller forum regelmæssig, kan du slå op alle de ord, du vil sandsynligvis komme på tværs af referencingthe webstedets omfattende kategorier. Slangitoffers forplejning lister kompilere den mest populære internet slang bruges på online chat , sms , web-fora , og andre medier. De har endda fået en Leet Sheet at bruge som din online bedrager ark.

Du kan også finkæmme gennem frække udtryk som sexting og POS (forælder over skulderen) i Parents' Tjekliste , der afkoder visse ord og sætninger for bekymrende forældre til at holde øje med i deres børns chats.

I Slangit s liste over almindelige slang ord , vil daters finde nogle romantiske stenografi at bruge, når flirte via tekst. Bemærkelsesværdige forkortelser, der bruges af unge daters dag omfatter:

I sociale chatrum, ASL er en almindelig hilsen bruges af mennesker til at fastslå, hvem de taler med. Daters bør også kende forskellen mellem QT - hvilket betyder, at du tror nogens nuttet - og QX - hvilket betyder, at du tror, ​​nogen er en ninja.

Klar til at teste din viden? Du kan tage sjove slang quizzer på Slangit med multiple choice-spørgsmål spørger ting som: ” Hvilket af følgende er et eksempel på et potterhead? ”Svaret er naturligvis, er C. En hengiven fan af Harry Potter.

Do not Know How til internettet? Se i TechTerms Ordbog

Per anvender sin baggrund i datalogi og kommunikation til at forenkle tekniske jargon på TechTerms. Denne gratis ordbog hasmore end 1.300 tech vilkår med detaljerede definitioner er skrevet af Per. ”Vilkårene i denne lokalitet er udelukkende forfattet af mig,” sagde han. ”Jeg gør mit bedste for at skrive definitioner, der er let at forstå, ikke bare beskrive vilkår med teknisk jargon.”

Online daters kan bruge TechTerms at forstå, hvordan nettet fungerer, så de kan mere effektivt og trygt navigere sociale websites.

Fra affilieret til zone-fil, TechTerms nedbryder internet jargon med klarhed og præcision.

”Jeg vil bare sige tak for at give mig chancen for at prøve [TechTerms]. Det er en virkelig nyttige værktøj,”skrev Javier Z. I atestimonial. ”Jeg elsker virkelig teknologi, og jeg virkelig virkelig ønsker at lære så meget som jeg kan med denne store værktøj.”

Den omfattende tech hjemmeside tackler social henseende, også, såsom netikette og tesen , at give brugerne en fuld forståelse af interaktioner på nettet. TechTerms er især nyttig til ledende daters der typisk er mere sårbare over for cyberangreb, blot fordi de ikke er klar over ting som phishing eller et site brug af cookies.Ved vinder fortrolighed med trusler i online-landskab, kan daters bo sikkert i et chat værelse eller dating site.

Perwrites tekniske definitioner med thelayperson i tankerne. ”Jeg prøver at forklare det på en måde mine forældre ville forstå,” sagde han, ”fordi så de fleste mennesker vil få det, også.”

Slangit kan hjælpe dig holde op med din Bae s stenografi

Fra midten schoolers flirte på AIM til voksne møde på dating websites, folk i alle aldre har brug for at kende lingo af internettet til at fingerpeg dem i, når de bliver friet. Hvis nogen betaler dig en kompliment som ”ur geden” (største af alle tid), har du sandsynligvis ikke ønsker at se dum eller ude af trit med at spørge den person, hvad de betyder - men du kan altid spørge Slangit.

Slangitoffers klare definitioner af online vilkår, så alle kan lære dagens slang uden dom eller besvær. Derudover TechTerms giver indsigt i teknisk jargon, der kunne rejse usersup. Per er konstant at udvide antallet af termer i sin samling og forbedre webstedets grænseflade så peoplecan hurtigt og præcist at oversætte web terminologi. Disse gratis ressourcer bemyndige online daters at lære de nyeste lingo på nettet.

Næste gang du spekulerer hvad din knuse eller din betydelige andre taler om, så prøv krydsreferencer deres forkortelser eller smileys på Slangit. Denne enkle dictionaryof slang, humørikoner, og andre online stenografi holder dig i kender når messaging nogen over tekst, instant message, eller sociale medier.

”Jeg nyder at forklare fagudtryk til folk, der ikke forstår teknologien,” siger Per. ”Hvis man ikke ønsker at se ud af løkken, fordi du ikke ved en slang ord online, kan Slangit hjælpe dig med det.”