Frederic kirkes olana: et historisk sted i New York, der inspirerer romantiske øjeblikke og tankevækkende samtale mellem kunstelskere

15 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Beliggende på et bluff med udsigt over Hudson-floden, Frederic Kirkens Olana er en 250-acre vidunder i staten New York. De panoramaudsigt, historiske studie, og maleriske transport veje fordybe besøgende i skønhed fanget af Frederic Edwin Church, en indflydelsesrig amerikansk kunstner aktiv i slutningen af det 19. Århundrede. I dag har sit hjem og kunstner-designede landskab blive en stat park og historisk sted åbent for offentligheden. Du kan besøge landskabet gratis eller bestille en rundvisning i huset eller ejendom for at se, hvordan Kirken familien boede. Frederic Kirkens Olana er en favorit dato stedet blandt lokalbefolkningen på grund af de naturskønne udsigter, der omgiver ejendommen. Hvis du leder efter et idyllisk sted at foreslå eller et roligt sted for en picnic, kan du komme her med nogen at have perfekte billeder øjeblikke inspireret af den visuelt imponerende Olana.

Frederic Edwin Church var den første amerikanske kunstner at opnå international anerkendelse for sine landskabsmalerier. Han var en verden rejsende: han og hans kone tilbragte et år og halvdelen i Europa og Mellemøsten. Han var en eventyrer: han besøgte Andes-bjergene to gange for at se ækvatoriale vulkaner langs Cordilleras. Men han var også en familie mand, der flyttede ind i en hyggelig lille gård sommerhus, efter at han blev gift og rejste sin familie i Catskill Mountains i New York.

load...

”Der er en vis swashbuckling aspekt til hans personlighed, men Olana var hans hjem,” sagde Sean Sawyer, præsident for Olana partnerskab. ”Det er, hvor hans hjerte var. Han tilbragte de sidste år af livet skabe dette sted.”

Frederic Kirke giftede sig med en ung skønhed fra Ohio navngivet Isabel den 14. Maj 1860 og de opholdt sig sammen, indtil hun døde i 1899. Frederic døde blot tre måneder efter at have mistet sin elskede hustru. Parret fik seks børn - to døde tidligt i barndommen, og de andre fire er blevet rejst under Olana.

load...

”Frederic og Isabel var en bemærkelsesværdigt tæt og lykkelige par efter alt at dømme,” sagde Sean. ”Olana var en familie hjem, men for kirken var det også en stor laboratorium for hans kunst. Det er her, han udviklede sig som kunstner og skabte sin formue som maler.”

I dag, mere end 170.000 besøgende om året kommer til Frederic Kirkens Olana at se de landskaber, der inspirerede ham til at male nogle af hans mest berømte kunstværker. Olana er en offentlig park og historisk sted, og det er gratis at besøge ejendommen, men du kan løfte din rejse ved at deltage i en billet begivenhed eller rundvisning i huset eller liggende.

Folk kommer fra hele verden for at se på Frederic Kirkens kunstsamling, picnic på Olana s restaureret landskab, og lære historien bag denne betagende stedet. Mange par lave en dag for at gå til se Olana og vandre langs dens perfekte billeder grønne områder.

”Hvis du er her på en weekend i højsæsonen, vil du se nummerplader fra absolut overalt,” sagde Sean. ”Vi ser en masse turister, men også en masse lokale beboere. Lokale kender Olana som go-til sted for en dejlig dato.”

load...

Udforsk 250 Acres omgivet af smukke Vistas

Når Frederic Kirke købte Olana, han havde en kunstnerisk vision i tankerne for det sted. Han omdannet det til et smukt kunstværk, hvor besøgende kan se ærefrygtindgydende naturlige udsigter over Hudson Valley. Frederic plantet tusindvis af træer på de 250 tønder land, der er bygget en sø fra sump jord, og udskåret mere end fem miles af transport veje, så besøgende kunne opleve hans kunstner-designede landskaber. Han gjorde også sit bedste for at vende gården til et sted med ro inspiration og fordybelse. Taget som helhed, Olana er en af ​​Frederic Kirkens store kunstværker.

Amerikanske kunstner Frederic Edwin Church malet ”æbleblomster på Olana” i 1870.

Frederic observerede årstidernes skiften fra mange forskellige perspektiver på Olana, og han malede det bedste af, hvad han så. I 1870 malede han sin plantage overskyllet i hvide æbleblomster og senere sammenlignede arbejdet til sin brud. Han sætter en masse sit hjerte i sit arbejde, og hans dybe kærlighed til naturen kan ses i hans penselstrøg.

Fra transport veje til skove, Olana ofte inspirerede ham til at male smukke skildringer af naturen. ”Det sikkert synes fra hans breve og hans skrifter, som, da han var her, var han lykkeligste,” Sean fortalte os. ”Han og Isabel havde en stærk følelsesmæssig forbindelse til dette sted. Det var hans kunst laboratorium, og det var deres hjem.”

Nu Frederic Kirkens Olana åbner dørene for andre kunstnere og romantikere, der søger inspiration. Du kan ikke kun se sit hus - komplet med en samling af næsten 800 malerier - men du kan også udforske de omkringliggende 250 tønder landskab, komplet med smuk udsigt over Hudson River og Catskills.

Frederic Kirkens Olana er åben for offentligheden hele året rundt, så du kan tage i panoramaudsigt over sneklædte bjerge eller blomstrende marker. Hvis du tager en dato for at denne afslappende tilflugtssted, har du masser af smukke fotomuligheder på dette statsejede park og historisk sted.

”Fem miles af smukke transport veje, der forbinder disse serier af panoramaudsigt, som han skåret ud,” sagde Sean. ”Folk kan komme når som helst fra solopgang til solnedgang, og gå rundt og nyde landskabet gratis.”

Special Events Underholde & uddanne offentligheden

Turene er den vigtigste draw for besøgende i Olana. Du kan bestille en brugeren selv tour , en historisk landskab tur, eller et hus tour - men du bør bestille tidligt, fordi disse ture har tendens til at fylde op. Landskabet Turen inkluderer en tur på en elektrisk vogn gennem Olana snoede transport veje. Du kan tjekke fantastiske udsigt, mens du sidder på bagsædet med din elskede.

Det spørgsmål Tour er en anden populær måde at se hovedhuset og lære om Frederic Kirkens liv og værker. Disse ture invitere samtale ved at tilskynde deltagerne til at stille spørgsmål.

Daters kan tage en Sunset Carriage Tour på visse fredage fra juni til oktober.

Hvis du besøger i foråret, sommeren eller efteråret, kan du tjekke ud Olana årlige udstillinger. Dette års vil fremvise den aldrig-før-set tøj Frederic Kirke bragt tilbage med ham fra Mellemøsten.

”Vi bogstaveligt udpakning elementer i vores samling,” siger Sean. ”Vore udstillinger er stor, især for folk at kende hinanden.”

Fra sommerfester i juli til fødevarer lastbiler i oktober Olana har masser af dato aktiviteter for par at nyde sammen. Alle leder efter noget sjovt at gøre på ejendommen kan gå ind i Adventure Telt for at få en kreativ idé. En maskine spytter en kvittering med en aktivitet på det. Par kan tage ideen og køre med det. Teltet, designet i samarbejde med New York Times bestseller-forfatter Keri Smith, giver gæsterne sjove opgaver, så de altid kan finde noget at gøre på Frederic Kirkens Olana.

Daters vise sig i hobetal for kunstnerne om Art tour, som er udstyret med en moderne kunstner som guide. Olana vært disse ture to lørdage om måneden fra juni til November.The tur begynder ved 17:00 og slutter ved en naturskøn plet på piazza, hvor gæsterne kan nyde vin og se solnedgangen over Catskill Mountains.

”Vi finder, at en masse af par kan lide at gøre denne tour og derefter gå ud til middag,” saidAmy Hufnagel, The Olana partnerskabets for uddannelse. ”Det er et alternativ til middag og en film.”

Selvfølgelig behøver du ikke at tage turen til se solnedgangen over Catskills fra Olana. På klare dage, mange par hoved til den offentlige park om aftenen for at udstikke en romantisk sted at se himlen blive en smuk blanding af røde, appelsiner, pink, og lilla.

Den kunstneriske samfund kommer sammen i en Beloved Space

Den Olana partnerskab og New York State Office of Parks, Fritid, og Historic Preservation arbejde sammen om at gøre Frederic Kirkens Olana et smukt og pædagogisk sted for offentligheden at besøge. Dette partnerskab har stået stærkt i over 50 år nu.

”Samarbejde er i vores DNA,” sagde Sean. ”Vi arbejder hånd i hånd for at gavne Olana.”

Personalet føler lidenskabeligt om vigtigheden af ​​deres bestræbelser på at genoprette, bevare og forbedre Olana for fremtidige generationer. De er i øjeblikket arbejder på at genoprette landskabet, med hjælp fra Thomas Wolz, en talentfuld arkitekt, der arbejdede på Thomas Jeffersons Monticello.

Over 254.000 mennesker om året tage en rundtur i Olana vigtigste hus og kunstsamlinger.

Sean sagde mange af Olana partnerskab team har kunstneriske interesser, og det er, hvad der inspirerede dem til at arbejde på Olana. Nogle vært guidede ture 20 timer om ugen, og derefter tilbringe resten af ​​deres tid på at arbejde som en collage kunstner eller eksperimentel musiker. Mange teammedlemmer er lokale New Englanders, ligesom Sean, der voksede op i Vermont, gik i skole på Princeton, og faldt i kærlighed med Frederic Kirkens Olana.

De er ikke alene i deres begejstring for denne dejlige historiske sted og offentlig park. ”Hvad et smukt slot! Vidunderligt vedligeholdt og bevaret historie!” Sagde Nazareth B. I et TripAdvisor gennemgang. ”Fantastisk natur! Stor baggrund for nogen særlig begivenhed.”

”Jeg er nødt til at sige selve ejendommen er et kunstværk... Kan ikke sige nok om denne ikke-så-kendte placering.” - Jurrific i et TripAdvisor gennemgang af Frederic Kirkens Olana

Hvert år i de sidste fem år har Columbia County Handelskammer sponsoreret en Best of Columbia County konkurrence for at fremhæve flere foretrukne lokale pletter. Over 68.000 stemmer blev afgivet i mere end 90 kategorier i sidste års konkurrence, og et flertal af vælgerne valgte Olana som det bedste sted at foreslå og det bedste sted at tage en første date. ”Olana vinder generelt den største række priser,” sagde Sean. ”Det er den største vidnesbyrd, vi får.”

Du vil ofte se par slentre hånd i hånd ned i veje for Olana. Afew gange om året, kan du endda se en brylluppet sted på landskabet. Frederic Kirkens Olana er i høj kurs blandt de lokale par, men Sean sagde personalet forsøger at begrænse antallet af bryllupper de vært, fordi de ikke kan lide roping off skår af ejendommen fra det offentlige. Efter alt, Olana skulle nydes af alle.

Olana: En gå-til sted for Daters på jagt efter Serenity

Når du besøger Frederic Kirkens Olana, er du omgivet af den naturlige skønhed af Hudson River Valley. Par kan værdsætte det naturskønne område, mens picnic på plænen eller slentre området. Uanset om du ønsker at tage en tur i hestevogn gennem 250-acre ejendom eller udforske kunstnerens atelier og hjem, kan du finde mange forskellige date aktiviteter for at nyde sammen med den eneste ene.

De udstillinger, solnedgang ture, og kunstsamlinger giver masser af samtale startere samt en rolig atmosfære, hvor daters kan undslippe den daglige trummerum og generobre romantik i deres liv.

”Vi ser Olana som et sted for fortsat kunstner inspiration, så det er kernen i alt hvad vi gør,” sagde Sean. ”Det er dette utroligt specielt sted at komme og tilbringe en dag, har en picnic, og virkelig svælge i naturen - set gennem øjnene på en af ​​USAs største malere.