Frontier co-op: krydre dit forhold til sunde og organiske opskrifter

30 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Siden 1976 Frontier Co-op har leveret lokale virksomheder og grossister med premium økologiske produkter, herunder krydderier, krydderurter, urter og te. I dag er medlem ejede co-op understøtter bæredygtige landbrugsmetoder i 50 + lande verden over. Virksomheden lagerfører et komplet sortiment af Fairtrade, ikke-GMO, og alle-naturlige ingredienser til at krydre dine måltider og skabe en mindeværdig aften med nogen speciel. Du kan købe disse produkter engros online eller finde dem på hylderne i tusinder af andelshavere, herunder Whole Foods. Fra røget havsalt til sumptuousvanilla, Frontier kvalitetskrav urter, krydderier og ekstrakter ophøje hjem-kogte middag datoer ved at tilføje unikke smagsoplevelser fra avlere rundt om i verden.

Fra en flod hytte i Iowa, to folk begyndte sellingherbs og krydderier til lokale butikker i 1976. Inden for et par år, til stor kundernes efterspørgsel efter deres productsled grundlæggerne Buya 5200 kvadratmeter store købmand i Fairfax, Iowa, at huse deres drift. Den kooperative businesspioneered bæredygtige dyrkningsmetoder og fortaler for økologi gennem sit omfattende sortiment af økologiske produkter.

load...

I 1980'erne, Frontier Co-op medarbejdere valgt en bestyrelse for at sikre ansvarlig vækst.

Siden de tidlige dage, Frontier Co-op er vokset til en førende leverandør af alle naturlige bulk fødevarer og krydderier, der tjener mere end 30.000 medlemmer. Ifølge hjemmesiden , ”Vores succes gennem årene afspejler vores tæt harmoni med de produktgrupper behov og værdier i vores medlemmer og naturlige produkter forbrugerne.”

Frontier Co-op lagre naturlig, fair trade, og organiske produkter, herunder kulinariske urter, krydderier, bagning smag, te, og aromaterapi products.The virksomhedens mærkevarer - Frontier Co-op, Simply OrganicВ®, og Aura CaciaВ® - støtte bæredygtighed, fair handel, og landbrugspraksis kvalitet.

load...

Kør med medfølelse, co-opfrequently giver tilbage til lokale og internationale samfund. Som en del af deres forvaltning program , holdet arbejder med avlere i USA og i udlandet og investerer i udbygningen af økologisk landbrug. Hvert år Frontier Co-op donerer 4% af sine årlige nettobesparelser (omkring $ 1 million) til velgørende formål, herunder Indian Creek Nature Center, Feed Iowa Først rent vand, og en guatemalanske Tandklinik.

Hos Frontier Co-op, er virksomhedens kultur baseret på åbenhed og integrity.Kristin Jensen, Public Relations Specialist i Frontier Co-op, fortalte os holdet er forpligtet til at upholdingenvironmental ansvarlighed og bæredygtig praksis i hele verden.

CEO Tony Bedard viste sin støtte forthese valuesin hans indlæg om en sourcing tur til Sri Lanka : ”Det var en glæde og privilegium at se på første hånd konsekvenserne vores forretning med dem har... Vi kan alle være stolte af, at vores arbejde her på Frontier har sådan en positiv indvirkning på mennesker halvvejs rundt om i verden.”

load...

7 EU-inspirerede retter, Desserter & Cocktails for par

Som medlem ejet organisation, Frontier Co-op har unik indsigt i, hvad kunderne vil have, og hvordan man kan bringe merværdi til bordet ”Frontier Co-op har været en førende leverandør af økologiske produkter i mere end fire årtier -. Anerkendt for kvalitet, sourcing, og social ansvarlighed,”siger Kristin.

Glugg er den svenske version af gløgg.

Hvis du spekulerer hvordan man kan indarbejde sine high-end ingredienser i dine måltider, hjemmesiden tilbyder nogle store ressourcer til hjem kokke.

I Frontier Co-op community afsnit vil sultne læsere finde mange lækre opskrifter, der useorganic ingredienser til at krydre dagligdags fødevarer og drinks.If dig og din date nyder rødvin, for eksempel, Frontier Co-op opskrift på Glugg kan slå en almindelig glas vin intoa varm og krydrede godnatdrink snøret med organiske ingefær og kanel smag.

Du kan browsethrough Frontier Co-op opskrifter med indsamling, kursus eller ingrediens for at finde den perfekte parabol til at tjene på din næste dato nat. Frontier Co-op plukket ud syv af de mest romantiske opskrifter perfekt til en intim aften for to.

”I alle deres former, farver, teksturer, aromaer og smagsstoffer, krydderier er måske den mest sanselige mad,” sagde Tom Havran, Communicator of Natural Living. ”Det er ikke så mærkeligt, vi har udtrykket 'livets krydderi.'”

1. Spansk Paella med safran og Smoked Paprika

En masse daters kærlighed fyrig hovedretter, at de kan forberede og nyde sammen. Paella, en en-gryde risret med røgfyldte smag, er en alsidig og velsmagende middag mulighed for enhver dato.

Frontier Co-op opskrift på spansk Paella kalder fororganic, etisk indkøbt safran og røget paprika. Disse naturlige krydderier indgyde rejer og chorizo (svinekød pølse) med smag og gøre ris gryderet skiller sig ud.

”Som rød som en Valentinsdag hjerte, den dyreste krydderi i verden (Saffron) er i virkeligheden den tørrede reproduktive stil og stigmatisering af en krokus blomst,” Tom fortalte os. Denne bidende krydderi er et must for autentisk og velsmagende paella.

Romantiske Krydderier Brugt: Safran, Røget Paprika

2. Spicy grillet bøf

Du kan virkelig ikke gå galt med bøf på en dato. Det er en fancy godbid med en simpel forberedelse, så du ikke behøver at bruge for meget tid i køkkenet. Hvilket betyder mere tid for dig og din date til at varme ting op.

Frontier Spicy grillet bøf er en lækker og påfyldning måltid til at tjene på en dato.

Frontier Co-op er Spicy grillet bøf tager dit måltid op et hak. Cayenne er den vigtigste komponent i denne mindeværdige hovedret. ”Cayenne gør provokerende ting til vores smagsløg,” Tom forklarede, ”fremkalde en fysisk reaktion så meget som en flavorful én.”

Gennem en robust kombination af økologiske krydderier, herunder paprika, salvie, cayenne og sort peber, kan du pakke dit grillet bøf med smag, uden at behøve saucer eller marinader.

Varianter af Frontier 's krydderier vil have dit mundvand som du pisk op en krydret og saftig bøf til din date på mindre end 10 minutter.

Romantiske Krydderier Brugt: Paprika, Cayenne

3. Ristede rosenkål Med Cranberry Orange Marinade

For en side parabol, ristede rosenkål er sikker på at imponere. Denne opskrift opfordrer til marinering af rosenkål i op til to timer for at indgyde dem med kan flavors.The sæsonmæssige citrus-sød marinade kombinerer tranebær, appelsin juice, og et strejf af kanel.

Frontier Co-op Fair-Trade certificeret Ground Ceylon Kanel tilføjer en duftende sødme til de krydrede grøntsager. Du vil stege de rosenkål møre og tjene dem varme som et sundt supplement til en overbærende måltid.

Romantiske krydderier anvendt: Kanel

4. Smoked Paprika grillet asparges

En anden nærende og lækker side parabol er grillet asparges. Frontier Co-op opskrift opfordrer til at krydre smag af asparges med røget paprika og tangy citron.

Hvis du griller ud med en dato, smide på nogle asparges er en nem måde at lave en opskalere side til at gå med dit måltid. Du kan belægge asparges i Frontier organiske paprika, sort peber, havsalt og hvidløg pulver til at lave en mørt og velsmagende godbid til at overraske din date med.

Tom kommenterede, ”The ulmende varme rød, pebret paprika bringer en stort skyl af smag til næsten enhver hovedret middag.”

Romantiske krydderier anvendt: Paprika

5. Regal Chokoladekage

Tæt. Rig. Fornemme. Regal Chokoladekage er kongen af dato nat desserter. Denne lækre godbid tager kun en time at gøre og er mere end nok til to personer til at nyde.

Frontier 's Regal chokolade kage er fuld af smøragtig, sukkerholdige, og chocolatey godhed.

Regal Chokoladekage er et oplagt valg for alle, at forberede en romantisk måltid.Personalet opskrift beskrivelse anbefaler tjener op et stykke kage til din elskede på Valentinsdag og topping det med en enkelt rød rose. Lyder som en romantisk måde at afslutte aftenen.

Eller, for voksne, der nyder alkoholiske desserter, den Stout Choc kage med Irish Cream Ganache gør en elegant fad tilsat kaffe, chokolade, vanilje, og et skud af whisky.

Desserter tilføje en smule overbærende sødme til en dato, og Frontier 's krydderier tage de rige varianter til et andet niveau.

Romantiske krydderier anvendt: Vanilla

6. Coconut Rum Trøfler

Søde tand ikke tilfreds? Prøv at lave en bakke med trøfler med din date. Dette hands-on aktivitet er lige så sjovt som det er lækkert. Frontier Co-op opskrift på Coconut Rum Trøfler gør en rom-infused delikatesse, der vil tantalize dine sanser. Den smeltede chocolatemight få en smule rodet under forberedelsen, men nogle gange der blot tilføjer til det sjove af det hele.

En anden overbærende mulighed er Raw Cinnamon Cacao Trøfler , som er lavet usingFair Trade Certifiedв ”ў kakao og cacao nibs plus kanel og rørsukker. Disse små bider pakke en smagfuld slag og vil have din date trang mere.

Romantiske Krydderier Brugt: Kanel, Vanilla

7. Hibiscus & hyben Cocktail

Endelig Hibiscus og hyben Cocktail par godt med en romantisk aften. Den karakteristiske tærte og tangy smag af blomsterne gøre en fed indtryk og giver daters masser at tale om.

Citron-lignende varianter af hibiscus blomster gøre for en aromatisk og sofistikeret cocktail.

Du vil først lave en richtea hjælp Frontier økologiske hibiscus kronblade, skåret hibiscus blomster, og hele hyben. Stamme og chill før du tilføjer i gin og enkel sirup til løgnehistorie. Ryst kraftigt og hæld i en champagne fløjte. Sidste af alt, vil du oven i købet med tre dele af champagne og pynt med en hibiscus kronblad.

Frontier 's Hibiscus og hyben Cocktail er en elegant drink at blande op på en date.If du kan lide disse blomstrende smag, kan du tjekke andre must-prøve blomstermotiver drikkevarer høflighed af Frontier Co-Op. Disse glatte drikkevarer kan hjælpe dig med at sætte stemningen på et tidspunkt og ophøje din aften med unikke smag.

Romantiske krydderier anvendt: Hibiscus blomsterblade, hyben

Arbejder på at vokse Økologisk Landbrug & miljøbevidsthed

Frontier Co-op giver medarbejderne mange berigende fordele , herunder fitness klasser, subsidieret børnepasning, en økologisk café, olieskift, og stol massages.The organisation understøtter en sund balance mellem arbejde og privatliv med fleksible virksomhedens politikker og en familievenlig kultur. Team medlemmer opfordres til at have et liv uden for arbejde og kommunikere ærligt med ledere om deres behov og mål.

Ifølge Frontier hjemmeside , ”Vi tror den vigtigste del af vores kultur er vores folk. Glade medarbejdere er produktive medarbejdere. Med så meget ridning på denne enkle filosofi, vores politik og praksis fremme vores medarbejderes personlige velbefindende, hver dag og på alle niveauer.”

”Atmosfæren på Frontier er meget sjov, kærlig,” sagde Melissa, en maskinoperatør hos Frontier-Co-op. ”Man føler sig godt tilpas. Du har lyst, du er en del af en familie.”

Frontier Co-op fremmer gennemsigtighed, autenticitet, og kommunikation med en åben-dør politik for administration. Under hele virksomheden kvartalsvise møder, den ledergruppe deler økonomiske og arbejdsrelaterede opdateringer. CEO Tony Bedard spiser morgenmad med et tværsnit af medarbejdere til at få deres bud på virksomhedens fremgang. På alle niveauer, Frontier Co-opempowers sine medarbejdere til at træffe beslutninger, udveksle ideer, og nå deres mål.

”Vores team medlemmer kan regne med et miljø af inklusion, empati, og autenticitet,” som det hedder i hjemmesiden. ”Med en positiv og støttende arbejdsmiljø, vores medarbejdere trives både personligt og professionelt.”

Frontier Co-op Tilbyder en Dash af Flavor at Smag Sammen

Hos Frontier Co-op, miljømæssig bæredygtighed og kundetilfredshed går hånd i hånd. Virksomheden hjalp med at etablere markedet for økologiske afgrøder i 1976, og det har været i hastig vækst lige siden.

Fra en to-personers operation i en riversidecabin, Frontier Co-op udvidet til en massiv medlem selskab sourcing alle-naturlige ingredienser fra over 50 lande. I løbet af de årtier, har co-op opretholdt en urokkelig forpligtelse til autenticitet, gennemsigtighed og bæredygtighed i itsline af økologiske produkter.

Frontier var blandt de første leverandører til at opsøge økologiske fødevarer, urter og produkter til personlig pleje.

Med Frontier organiske og fair trade ingredienser i dit skab, kan du piske op et romantisk måltid pakket med smag og kvalitet. Uanset om du hang til en krydret bid af bøf ora rige kakao-infused dessert, Frontier opskrifter og produkter tilbyder daters masser af kulinariske inspiration og originale smag til at smage med nogen speciel.

Ifølge Kristin, ”Frontier Co-op mål er at give forbrugerne den højeste kvalitet økologiske og naturlige produkter og samtidig støtte og fremme af social og miljømæssig ansvarlighed.”