Frygtløse fotografer promoverer et bibliotek med kunstnerisk dristige fagfolk, der kan fange glæden ved din bryllupsdag

27 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Siden 2010, Fearless fotografer har fremvist talentfulde bryllup fotografer i et globalonlinedirectory. Firmaet værdsætter fagfolk, der henvender bryllupsfotografering fra en unik vinkel og den mappe højdepunkter end 3.100 kunstnere med et ry for at tænke ud af boksen og opfange slående fotos. Par kan foretage en simpel søgning på FearlessPhotographers.com at finde en dristig bryllupsfotograf med en iøjnefaldende portefølje.

Dine bryllupsbilleder fortælle historien om din bryllupsdag. De fange oplevelsen af ​​at gå ned ad aisleand minderne om dans i en conga linje. De bedste bryllupsbilleder gå ud over de perfekte billeder positurer og bevare disse ikoniske og unscripted øjeblikke af kærlighed og latter.

Efter alt, et bryllup er ikke alle løfter og stående i en linje. Et bryllup består af små øjeblikke. Ligesom når blomsten pige dumpede hele hendes kurv af kronblade i midten af ​​gangen, eller når det startede øsende regnvejr og brudens bror fik gennemblødt, mens du holder paraply for sin søster. Det er de historier par fortæller om deres bryllup dage, og historien bliver endnu mere mening, når de har et foto at vise, hvordan det var.

load...

Par nødt til at vælge den rigtige fotograf at få de rigtige billeder, og Fearless fotografer har skabt en global oversigt over fotografer til at gøre at vælge en professionel bryllupsfotograf en nem og sjov proces.

Fearless Fotografer ærer kunstneriske og originale bryllupsbilleder i sin prisbelønnede galleri.

Fearless Fotografer viser de mest dristige og dygtige kreative i brylluppet industrien. Mappen organiserer sine branchefolk ved talent, at sætte de mest prisbelønnede individer i toppen af ​​listen, og dermed gør det muligt for par at komme i kontakt med fotografer værd deres salt.

load...

En stor bryllup foto kan bringe særlige minder til live endda år senere og kan minde par af den glæde, de følte på deres bryllup dage. Det er den bryllupsfotograf opgave at genkende og bevare de særlige øjeblikke, og det er ikke en let opgave. Heldigvis har Fearless Fotografer identificeret tusindvis af fagfolk, der konsekvent fange fantastiske fotos og se bryllupper fra et unikt perspektiv.

”Du ender med at se hele din bryllupsdag gennem fotografens øje, og du ikke ønsker det skal være en kedelig øje,” siger Huy Nguyen, der grundlagde Fearless Fotografer i 2010. ”Du vil have en fotograf, der har evner og isn' t bange for at prøve ting og få fede, kraftfulde billeder.”

Award-Winning Fotografer Rise til toppen af ​​listen

Huy grundlagt Fearless Fotografer i 2010 , fordi han ønskede at hjælpe par sortere gennem de mange fotografer derude og vælg de allerbedste. Han arbejdede som bryllupsfotograf i mange år, så han har en intim forståelse om, hvad fotografen udvælgelsesprocessen er, og hvor vigtigt det er for par at få den rette person, der passer til deres behov og visioner for den store dag.

load...

Som fotografer vinde priser for deres billeder, de kan arbejde sig op til toppen af ​​Fearless Fotografer mappe.

Hvad er forfriskende om Fearless Fotografer biblioteket er, at det ikke er en pay-to-play-system. Hjemmesiden prioriterer sine fotografer baseret på talent, ikke partnerskaber eller salgsfremmende gevinst. Fotografer ikke betale for deres pletter i biblioteket, og kundeanmeldelser påvirker ikke rækkefølgen enten. I stedet er rækkefølgen bestemmes af antallet af Fearless Awards fotografen har vundet.

Fearless Fotografer vært fotografering konkurrencer, der giver sine medlemmer til at spankulere deres kram og tjene en højere placering i samfundet. De mest kunstneriske og begavede fotografer naturligt vinde flere priser, og derfor dukke op i toppen af ​​søgeresultaterne for deres område.

Fotografens Fearless profil indeholder en imponerende portefølje af billeder samt en bio beskriver den enkeltes baggrund og kvalifikationer. Par kan også se, hvor mange kan lide fotografen har modtaget, hvor mange Fearless Awards de har vundet, og hvordan pebret (på en skala fra et til fem dollartegn) deres bryllup fotografering er.

I dag, Fearless Fotografer opretholder en mangfoldig liste over mere end 3.100 fotografer i USA, Canada og andre lande rundt om i verden. Par kan finde en fotograf hurtigt ved at indsende en anmodning på sitet og sortering gennem den frygtløse-sanktioneret fagfolk, der opfylder særlige skemaer, budgetter og andre behov.

”Vi ønsker at give dig sandheden om, hvad hver enkelt fotograf er at arbejde med,” siger Huy. ”Vi byder enhver fotograf til at komme deltage i vores organisation og gøre deres bedste for at tjene deres vej op ad stigen.”

At give Par en realistisk udseende på populære spillesteder rundt om i verden

Fearless fotografer er hurtigt ved at blive en bemærkelsesværdig one-stop-shop for alle, der leder til at ansætte en bryllupsfotograf. I de sidste otte år har hjemmesiden held matchede professionelle fotografer med kunder over hele verden, og det er bare at komme i gang. Et blik på fremtiden, Huy sagde, at han er interesseret i at tilbyde mere skræddersyet rådgivning for brude og brudgomme vælge en fotograf.

De professionelle fotografer i Fearless samfund kan tilbyde et væld af viden til potentielle kunder, hvoraf mange har lidt at ingen erfaring planlægger et bryllup eller arbejder med fotografer. Disse indsigter kan guide par gennem planlægningsprocessen og hjælpe dem med at træffe beslutninger baseret på mere end bare gætterier.

Fearless Fotografer montrer smukke bryllup spillesteder i billeder taget af sine medlemmer. Foto af Chad Winstead af Greenville, NC

Fearless fotografer er begyndt at dele virkelige billeder af populære bryllup handelssystemer til at informere kunderne om, hvad de kan forvente af den store dag. Dette bryllup mødested mappe omfatter i øjeblikket spillesteder i 13 amerikanske stater og 15 lande verden over, og det vokser større hver dag. Hvert spillested notering har mindst tre smukke billeder taget af et bryllup der.

”Vi gør dette for at hjælpe kunder forestiller spillestedet i aktion,” siger Huy. ”Vi viser rigtige fotos på virkelige steder.”

Sorter Gennem 3,100+ Porteføljer man finder den for dig

Huy vision har taget Fearless Fotografer fra en lokal ressource på Vestkysten til et globalt netværk, der omfatter tusindvis af talentfulde individer. Huy hascreated en original bryllupsfotograf mappe, der sætter kundens interesser først. Frygtløs Fotografer prioriterer de væsentlige kvalitet allbrides og grooms ønsker fra deres fotografer på den store dag - og det er en kunstnerisk øje og en færdighed til at opfange uforglemmelige fotografier.

Fearless Fotografer giver par til at finde en kreativ bryllupsfotograf med et troværdigt omdømme og fed stil. Uanset om de søger efter sted eller gennemse Fearless fotos af dagen , kan enkeltpersoner få en up-close kig på alt dette frygtløse fotografering samfund har at tilbyde.

”Vi tror på at informere klienten til at træffe deres egne valg,” sagde Huy. ”Vi ønsker at du skal selv bestemme, hvad der er bedst for dig.”

Fearless Fotografer appellerer til eventyrlystne brude og brudgomme, der ønsker at tilføje ekstraordinær engagement og bryllupsbilleder til deres album. Disse par er ikke bange for at tage en chance på en kunstner, og det er, hvad bringer dem til Fearless Fotografer mappe.

”Vi fremmer god fotografering som det skal være,” sagde Huy. ”Vi forsøger at undgå de sædvanlige, typiske bryllupsbilleder og fremvise rigtig gode kunstneriske arbejde. Vi opfordrer til innovation og kreativitet, og mange fotografer kan virkelig godt lide vores filosofi.”

Fearless fotografer har øje for talent & Passion

At blive gift er en uforglemmelig oplevelse, og hver eneste detalje - fra det regnfulde vejr ud til fyr vilde dansetrin - kan blive sentimental til par, der starter et nyt liv sammen. Hele oplevelsen er værd at bevare og huske i mange år fremover, og det er, hvad en stor foto kan gøre for par.

Dine bryllupsbilleder bør fange de øjeblikke, der gjorde dagen dit, så det er værd at søge en professionel med et trænet øje og kunstnerisk baggrund gøre arbejdet rigtigt. Brides og grooms kan gennemsøge Fearless Fotografer biblioteket for at finde det bedste af det bedste i deres område.

Denne fantastiske guldgrube af talent kan hjælpe par skabe et bryllup album som ingen anden og holde en varig påmindelse om den glæde og kærlighed de delte på deres bryllupsdag.

”Leje en fotograf på dit bryllup skal være sjovt,” sagde Huy. ”Det er den ene gave, du giver dig selv, så du skal få det bedste. Nogle uger senere, får du denne gave - denne fantastiske pakke af billeder, der er din kærlighedshistorie, og it'sexciting når resultaterne matcher hvad du ønskede ”.