Fwbsites.com bringer besværet med at finde en ven med fordele

1 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Hvis du leder efter et fysisk affære fyldt med sex og udforskning - men uden staffage af et forhold - en venner-med-fordele situation kan være rigtigt for dig. Navigering verden af ​​online-dating kan være svært nok, men når du blot ønsker at tilslutte, kan indsatserne være endnu højere. Heldigvis har FWBSites.com gjort det nemt at finde en ven med fordele ved at gennemgå online dating-platforme er gearet til den niche. FWBSites.com brugere kan nemt sammenligne muligheder for at finde det rigtige sted til deres behov, før de beslutter, hvor de skal finde deres næste specielle ven.

Dating bliver ikke mere moderne end at have en ven med fordele. Denne type relation er udstyret med en par, der er mere end bare venner - fysisk - men har gjort det klart, at de ikke er i et forhold. Og hvis de to mennesker ikke er på samme side, kan det blive forvirrende hurtigt.

Men masser af singler er tilmelding at komme ind på denne type af seksuelt tilfredsstillende, lavtryks-partnerskab. En undersøgelse offentliggjort i Archives of Sexual Behavior fandt, at to tredjedele af universitetsstuderende, som responderede havde været en del af en venner-med-fordele forhold - med 36% i øjeblikket i en.

load...

FWB relationer er attraktivt for mange grunde. Først får du at have masser af sjove seksuelle oplevelser uden at skulle bekymre sig om den ofte rodet følelsesmæssige situation, der opstår, når en partner har stærkere følelser end den anden. Og, når du kommer ind i en venner-med-fordele relation, bør begge parter forstår, at det er sjovt, ren og enkel. Når det ophører med at være sjovt, kan alle komme videre, og ingen kommer til skade.

FWBSites.com viser de øverste 5 online platforme til at finde venner med fordele.

Men, hvis man ser omkring din omgangskreds, og ingen af ​​dine venner har de fordele, du leder efter, kan du finde en online. Mange websites appellerer til singler søger en ven med fordele og bypass meget af kejtethed fundet på mainstream dating platforme. På grundlag af disse steder, er mange brugere drømmer om at finde den partner i deres drømme - ikke bare på udkig efter en super-sjov opkobling situation.

load...

Med alle de niche-sites på nettet, kan det være svært at finde ud af hvilken side er det rigtige for dig.

FWBSites.com designet til at hjælpe skære igennem alle af støj og giver dybdegående information om de mest effektive platforme for asylansøgere af venner med fordele.

Sitet nedbryder hver platform, så brugerne ved, hvad de skal forvente, når de logger på eller tilmelde dig. Med hjælp fra FWBSites.com, kan du møde en anden, der er klar til den samme form for sjov, du leder efter - uforpligtende.

Omfattende oplysninger om Top 5 FWB Platforme

Som venner-med-fordele relationer bliver mere mainstream i dagens dating verden, har masser af hjemmesider dukkede op hævder at være designet specielt til denne type af ikke-engagement fornøjelse.

Anmeldelser på FWBSites.com er grundig, og de giver hver platform en omfattende vurdering.

På FWBSites.com hjemmeside, kan du se top fem højest rangerede sites, sammen med en hurtig, men detaljeret, beskrivelse af hver. På den måde kan du hurtigt sammenligne attributter for at se, hvilken en der passer bedst til din situation.

load...

For eksempel har nogle venner-med-fordele sites appellerer til folk på udkig efter andre singler eller par, der er interesseret i en trekant. Hvis du er interesseret i at udforske det, at gøre lidt forskning, før du tilmelder dig er en smart måde at undgå nogen af ​​dramaet eller faldgruber, der kan gøre situationen akavet.

Sammen med den korte overblik over hvert sted på hjemmesiden, FWBSites.com indeholder et foto af stedet samt en samlet stjerne bedømmelse - på en skala fra 1 til 5 stjerner.

Besøgende, der stadig har brug for flere oplysninger for at afgøre, hvilken platform vil hjælpe dem med at opfylde deres ønsker kan finde en mere omfattende gennemgang med et enkelt klik.

Ærlige og Klare anmeldelser Reveal fordele og ulemper ved hver site

I bunden af ​​hver af webstedets hjemmeside oversigt er et link, der tager besøgende til en hel gennemgang af platformen. Disse sider gør et fremragende stykke arbejde med at formidle stedets stemning, og hvad du kan forvente fra det øjeblik, du logger på.

En anden god ting ved FWBSites.com er, at det gør tanken om tilfældig sex lyde normal - i modsætning til på andre sites, hvor det kan stigmatiserede. Det bliver ofte et reelt problem på andre dating-platforme, hvor brugerne kan være i tilfældige møder, men frygter, at andre vil dømme dem, hvis de er direkte om, hvad de ønsker.

På de enkelte websted anmeldelse sider kan du læse om omkostningerne forbundet med medlemskab eller kommunikation på sitet, samt se en omfattende liste over tilgængelige funktioner. For eksempel vil nogle websteder giver dig mulighed for at udveksle fotos, mens andre lader dig forblive lidt anonym, indtil du er sikker på at du er klar til at gøre din flytning.

FWBSites.com Hjælper du får mest for dine penge

Tag et par ting i betragtning, når du forsøger at beslutte, hvilke venner-med-fordele platform er det rigtige for dig. Først har en forståelse af, hvad du leder efter.

Hvis du er medlem af LGBTQ samfund, har du måske bemærket, hvor hårdt det kan være at finde en kompatibel situation, men på FWBSites.com, kan du finde et sted rettet mod dine specifikke ønsker. Nogle steder, ligesom BiCupid, selv imødekomme udelukkende til biseksuelle - eller bi-nysgerrige - brugere søger venner med fordele.

Steder for at finde venner med fordele omfatter BiCupid for dem, der er biseksuel eller bi-nysgerrig.

Nogle platforme er gratis at bruge, mens andre koster lidt ekstra for en præmie medlemskab - eller hvis du ønsker en annonce-fri oplevelse. Alle oplysninger omkostninger præsenteres helt fremme på de enkelte hjemmeside gennemgang sider.

Statistikker præsenteres for hver side, så godt, fordi, hvis du leder efter en kvinde til at alliere sig med, du ønsker at vide det samme, hvis et websted brugerbase er alle fyre. Fordelingen køn er forklaret for hvert websted, så du ved, hvad er dine chancer for at finde, hvad du ønsker.

Hvert sted er også rangeret - på en fem-stjernet skala - på hver af de følgende kategorier: chance for at få en dato, beskyttelse af privatlivets fred, funktioner, kundeservice, værdi for dine penge, og brugervenlighed. Og baseret på de samlede vurderinger, der hver lokalitet givet en samlet stjerne rating.

Hvis du kan lide hvad du ser, hvert websted er kun et klik væk, og besøgende kan bruge links på informationssider.

Den blog Giver Smart rådgivning om at holde tingene cool

FWBSites.com byder på masser af information, og det skal nok få dig til at tænke over, hvordan man griber situationen på den rigtige måde - især hvis du aldrig har oplevet en venner-med-fordele forhold før. Heldigvis, webstedet har en informativ blog, som besøgende kan henvende sig til for at få råd om at komme videre med deres sjove planer.

For eksempel bloggen rådgiver læserne til at sørge for, at den gode tid kammerat, de ønsker at forfølge er både tilgængelig og klar til at tilslutte.

Men som altid, det bedste råd er at holde kommunikationslinjerne åbne.

”Du har brug for at tale med dem, og du er nødt til at lade dem vide, at dette ikke er en regelmæssig forhold... Du er nødt til at vise dem, at du virkelig vil have noget konkret og ikke en almindelig forhold,” bloggen læser. ”Hvis der er noget, vil dette fjerne de fleste af de spørgsmål, og det vil gøre tingene meget nemmere for dig!”

Efter alt, i forsøget på en venner-med-fordele situationen, let er navnet på spillet.