Fyrene vil stadig gøre det første træk (og hvorfor du skal passe)

12 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Spørgsmålet om, hvorvidt en kvinde bør spørge en mand ud er meget common.Of naturligvis, som tror på at gribe ind, når man virkelig ønsker noget, vores instinkt svar for kvinder er at gå efter det.

Samtidig er det vigtigt at faktor i noget yderst delikat med mænd:

Deres skrøbelige egoer

En af hjørnestenene og inspirationer fra vores første bog, med titlen ”Mænd: 10 hemmeligheder enhver kvinde bør vide Fra Two Guys, der gør,” var at styrke kvinder i deres kommunikation med mænd.

load...

Ligesom vi altid prædike for vores kunder (mandlige og kvindelige), alt starter og stopper med kvinden.

Vi er ligeglade om amerikanske statistikker, der viser mænd holde magtpositioner i Amerika (dvs. Administrerende direktører, folkevalgte, forsørgere, etc.) Kvinder virkelig holder magtpositioner i Amerika!

Hvis hver eneste kvinde i Amerika realiserede og omfavnede sin magt i relationer med mændene i hendes liv, ville det være en helt anden verden.

Ældgamle dobbeltmoral ville spreder, kunne kvinder har tilfældig sex uden at blive dømt eller mærket, denne fyr nonsens at få et telefonnummer og venter tre dage til at kalde hende ville være latterligt og så videre.

load...

Tilbage til virkeligheden:

Dette (desværre) er ikke den verden vi lever i, og spørgsmålet er, ”Er det passende for en kvinde at spørge en fyr ud på en første date?”

Der synes at være to opdelte skoler blandt kvinder på dette spørgsmål. Vi kalder dem den ridderlige og de befriede synspunkter.

Lad os se det i øjnene, er der en rimelig procentdel af kvinder derude, der ønsker eventyret. De ønsker at blive spurgt ud. De vil have den romantiske bejlen. De elsker filmen ”Pretty Woman” og forventer Richard Gere karakter (for alle fyrene derude, det er Edward) til at gå ind i deres liv på et givent tidspunkt.

Damerne i denne lejr vil typisk ikke tage føringen og bede en fyr ud, uanset situationen. I vores personlige forskning, har vi bemærket ældre kvinder har en tendens til at nyde den ridderlige tilgang til dating.

Damerne med den frigjorte udsigt tendens til at være yngre og / eller mere sikker, når det kommer til at tage føringen med mænd i dating fase. Kald det et generationsskifte forskel eller social evolution, men flere og flere kvinder er aggressivt at drage fordel af dating ressourcer som aldrig før.

load...

Hvad enten det er online dating-tjenester eller bruger sociale medier værktøjer, er den frigjorte kvinde ikke spilde tid og ved præcis, hvad hun vil. Hvis hun møder en fyr hun ønsker, hun gør det kendt.

Disse kyllinger vælge filmen ”Thelma og Louise” over ”Pretty Woman” hvilken som helst dag i ugen.

”Alt starter og

stopper med kvinden.”

Vores råd:

Uanset om du falder i den ridderlige eller befriet lejr på dette spørgsmål, bare ved, du er nødt til at være villig til at beskæftige sig med den mandlige ego.

Vi tror altid, hvis du vil have noget eller nogen, gå efter det og ikke bare læne sig tilbage og vente på ting til at ske. Husk dating kan ofte være som et spil eller en dans, så spille spillet.

Hvis du ønsker at tage højde for mandens ego, gør dig selv kendt til den fyr. Flirting, gnister op samtale, øjenkontakt, droppe subtile antydninger om dine personlige interesser og bare lige med at blive cool er altid attraktivt for en fyr.

Næsten alle de mænd, vi interviewet til vores bog elsker en kvinde, der er cool og kan hænge med gutterne. Kvinder, der kommer på tværs spydig eller også cool til skole anses utilnærmelig af mænd.

Som forberedelse til denne artikel, vi spurgte nogle enkelt fyr venner deres syn på en kvinde beder dem ud på en første date, og flere af dem indrømmede det kunne være en turn-off for dem, fordi det kan sende en besked kvinden er meget fremad og / eller aggressive. De fleste mænd vil indrømme en aggressiv kvinde er ikke deres foretrukne valg.

Vi er helt se den dobbeltmoral i alt dette, og det er vigtigt at bemærke de skrøbelige ego fyre har, når det kommer til dating og kvinder.

Vi elsker at se fremad og bemyndiget kvinder i vores arrangementer, og vi også coache dem til at lære at tilpasse deres adfærd, så det kommer på tværs attraktivt og selvsikker versus truer med at den mandlige ego.

Noget vigtigt at bemærke:

Der er en meget lille procentdel af kvinder derude vi legende kalder ”45 og stadig single.” Det er de kvinder, der ikke kan tilpasses og ikke coachable til den mandlige ways.They trives med at være i kontrol og gøre tingene på deres måde, uanset hvad samfundet siger.

Vi respekterer deres synspunkter, og vi ser også deres resultater - deraf navnet 45 og stadig single.

Afslutningsvis anbefaler vi at udnytte dine evner til at få manden til at spørge dig ud. Han tror måske han er i kontrol ved at spørge dig ud først, men det var dig og din magt, der lokkede ham til at spørge dig ud i slutningen af dagen.

Husk opfattelsen er virkeligheden og få ham til at opfatte, at han har magt er kun hans virkelighed. Har nogle sjove med det, og altid huske alt starter og stopper med kvinden.

Foto kilde: victoriousbydesign.com