Gå på ape: et højt eventyr på lynliner og rebbroer til udendørs datere på jagt efter en spænding

12 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Go Ape tager yourdates til nye højder med spændende trætop hindring kurser. Hver klatring, svinge, og zip-foring udfordring giver naturen loverssomething at snakke og grine i en helt unik og betagende setting.Go Ape'senvironmentally venlig kurs fremmer udforskning og romantik mens suspenderede 30 til 40 fod i luften. Hvis du ønsker at dele en dag med eventyr med nogen speciel, kan du tage til træerne i nogen af Go Ape er 16 steder i USA og hænge ud på reb gynger, træ broer og zip linjer til dit hjerte indhold. Folk i alle aldre (og atletiske evner) obligation, mens du spiller Tarzan og Jane sammen i den friske luft på Go Ape.

Omgivet af træer i Queen Elizabeth Park i Skotland, Martyn Milner og Colette Gregory sagde deres I dos i en helt speciel måde - 40 fod op i luften.

Under deres bryllup på en Go Ape park, Colette og Martyn delte et øjeblik af suspenderet lyksalighed.

load...

Hos Go Ape Aberfoyle, brud og brudgom udvekslet løfter på en platform i trætoppene, mens 30 gæster set nedefra. Parret var på cloud nine, da de zip-foret til deres lykkeligt.

”Når det kom til vores egen store dag, vi ønskede at gøre noget helt andet,” Martyn forklaret. ”Colette og jeg elsker udendørs og begge har en stor følelse af eventyr, så når vi tænkte på Go Ape, vi straks vidste, det ville være det perfekte sted.”

Go Ape thrillssingles og par på ophængte forhindringsbaner bygget i offentlige parker rundt om i verden. Gæsterne kan frit tage deres tid på at spille på broerne og nyde udsigten, indtil parken lukker ved solnedgang. Den gennemsnitlige udendørs Kurset tager omkring to til tre timer at gennemføre, så du kan virkelig komme til at kende din date, mens hængende mellem træerne.

load...

I midten af ​​2000'erne, Go Ape udvidet fra Storbritannien og slå rødder i USA, hvor de aerial eventyr kurser har været stigende lige siden. I øjeblikket Go Ape has16 steder spredt over hele landet fra Texas til Delaware, og de planlægger nye bygger på flere steder.

Næste gang du feellike dine datoer bliver lidt for rutine, trække på nogle fornuftige sko, reservere en stedet på nettet, og sving i aktion på Go Ape s trætop course.You kan udforske, grine, og have det sjovt sammen med nogen speciel på en sikker og positivt miljø. Friluftsmenneske folk kan ikke få nok af denne forfriskende aktivitet.

”Vi skubber eventyr på en måde, der er tilgængelig for alle,” forklarede Suzanne Coblentz, marketingchef hos Go Ape. ”Vi er virkelig opsat på at få folk til at omfavne deres lokalsamfund parker.”

Trætop hindring kurser Byg Teamwork & Fællesskabsfølelse

Go Ape opfordrer folk til at opdage skønheden i naturewhile svingende fra træ til træ via reb, broer, zip linjer, eller suspenderede ringe. Besøgende udforske forskellige suspenderede forhindringer andshow deres eventyrlystne side i trætoppene.

load...

Ved at forhandle Go Ape s stimulerende og sikre kurser, kan du og en partner skubbe jer selv ud af din comfort zone. Snesevis af fødder fra jorden, daters oftengain et nyt perspektiv på deres omgivelser og relationer. Det er en fysisk aktivitet, men mange forhindringer er let nok for begyndere. Go Ape instruktører er fulde af opmuntring og vise folk i alle aldre, som de kan gøre fantastiske ting.

”De hindringer er logistisk udfordrende, men ikke fysisk krævende. Du går på swinging broer eller kravle gennem tunneller,”Suzanne fortalte os,’og kammeratskabet af at fælles oplevelse er med til at nedbryde nogle af disse initialbutterflies på en dato.’

Hvis du gerne vil opgradere din oplevelse, kan du bringe en frokost til at dele i udpegede picnic områder med din date. Du er tilbøjelige til at arbejde op en appetit, som du smutte, scoot, kravle, og klatre rundt på banen, så coming forberedt med en bid at spise er en fantastisk måde at imponere og tilfredsstille din date.

”Go Ape er unik, fordi itfosters teamwork. Du er nødt til at arbejde sammen for at komme igennem kurset,”sagde Susanne. ”Du er nødt til at kommunikere og opmuntre hinanden. Der er en masse oflaughing og råber foregår omkring forhindringer.”

Hvert kursus er anderledes, fordi Go Ape team tager indstillingen højde og justerer de hindringer i henhold til de træer og udsigten til rådighed. Onplatforms, netting, og zip linjer, gæster se skønheden i det skovklædte omgivelser fra en række forskellige vinkler. Sammen kan du og din date deler en følelse af undren under sommersolen og gøre et varigt minde i den store udendørs.

Prioritering Environmental Stewardship i 16 + parker i USA

Go Ape er en miljøvenlig organisation søger at dele en kærlighed til naturen med mennesker overalt. Deres kurser forstyrrer ikke de vilde dyr, men begrænse deres fodaftryk i enhver offentlig park de optager.

Ifølge hjemmesiden , ”Environmental fortalervirksomhed, ledelse, og bæredygtighed er centrale lejere af vores forretning.” Holdet arbejder hårdt på at gøre deres forhindringsbaner bæredygtige samt sjov. For eksempel theysupport opblomstringen af naturlige fauna ved at bygge birdhousesin parkerne.

Som en del af deres fremstød for økologi, Go Ape fremmer mange gruppeprojekter at rydde op naturstier, bygge flagermus kasser, skabe stier for vandrere, og fjerne ikke-hjemmehørende arter såsom engelsk Ivy eller japansk Berberis. Snesevis af miljøforkæmpere og frivillige mødes for at fejre organisationens annualNational Livet adventurously Day, en begivenhed centreret omkring at give tilbage.

”Alle på holdet har en grundlæggende forståelse for den udendørs plads,” sagde Susanne. ”Vi er passionerede, aktive, og friluftsmenneske individualister. Vi er ligesindede, men i høj grad individer.”

The Go Ape holdet respekterer miljøet og lidenskabeligt bevarer dens vidundere i deres parker.

På trods af at være i høj efterspørgsel fra parker i hele landet, Go Ape forbliver omhyggelig og metodisk i deres ekspansion, der sikrer, at de ikke forstyrrer de træer eller dyreliv i enhver park, hvor de bygger en forhindringsbane.

”Vi baserer vores kurser på topografi, og det er en skik at bygge hver gang. Vi vil have det til at ligne en del af skoven,”Suzanne fortalte os.

På jagt efter nye grænser, er Go Ape gradvist bevæger sig mod vest for at dele den ånd af eventyr med flere mennesker. De er åbne to nye placeringer i 2017 (i Michigan og DC metro område) med det mål at til sidst at have en tilstedeværelse på tværs af kontinentale USA og indgyde en påskønnelse for skønheden i miljøet fra kyst til kyst.

Hosting Mange Spændende ExperiencesFor singler og par

Når Zac zip-foret efter hans kæreste på en Go Ape forhindringsbane, vidste han ikke, at vente på ham på jorden ville være et stort skilt spørger ”Vil du gifte dig med mig?” Lige der, Colin kom ned på knæ, hjerte til at pumpe med adrenalin, og bad Zac for hans hånd i ægteskab på det sted, hvor de havde haft deres første date.

”At være oppe i træerne, jeg var så bange for, at jeg skulle droppe ringene!” Colin mindes. ”Men det var det værd at se udseendet på Zac ansigt, da han kom flyvende ned zip wire.”

Mange par, ligesom Zac og Colin, har tilbragt deres første date på Go Ape og vendte senere tilbage til at fejre jubilæer, forslag og særlige begivenheder i denne unikke setting.Some par selv vært for deres bachelor eller bachelorette parter i Go Ape, der gør tilbyde nogle gruppe rabatter. Uanset anledning, Go Ape handler om at skabe en enestående oplevelse for eventyrlystne singler og par.

”Jeg er bange for højder og ærligt kun gik, fordi det var min kæreste fødselsdag, og hvad han ønskede at gøre. Jeg var bange for en masse af det, men er så glad for jeg har deltaget i denne ”! - Anna, North Carolina, Raleigh, i en Go Ape gennemgang

”Vi ser en hel træfninger hver sæson. Det er helt sikkert en unik måde at foreslå,”Suzanne kommenteret. ”Når nogen når ud til os med en anmodning forslag, vi ruller den røde løber ud og sørg for at det er en særlig lejlighed for parret.”

Go Ape hæver sjovt for folk på udkig efter en undskyldning for at lade løs i en voksen størrelse playground.The teamwork element i kurserne bringer folk sammen og hjælper par obligation i en spændende udendørs rum.

”Jeg bookede denne oplevelse som en fødselsdagsgave til min ægtefælle, og hun udbrød, at dette eventyr var den bedste fødselsdagsgave hun nogensinde har fået,” skrev Darnley af Rockville, Maryland, i en Go Ape gennemgang. ”Erfaringerne var virkelig bemærkelsesværdig.”

The Ultimate Icebreaker: Gå Ape hæver Til Dato Aktiviteter

En overraskelse er omkring hvert hjørne på Go Ape. Fra zig zag broer til hurtig bevægelse zip linjer, denne dynamiske dagtimerne aktivitet giver folk en chance for at tage i romantisk udsigt, få deres blod til at pumpe, og udforske nye højder med en dato.

For så vidt angår friluftsliv går, dette toppe dem alle med en familievenlig god tid i afsondret og skovklædte areas.Holding hænder med nogen speciel, kan du gå i gang med en one-of a-kind oplevelse ved at tackle Go Ape s trætop forhindringer sammen.

Uanset om du søger at bryde isen på en første date eller zip linje i din kærlighed arme på din bryllupsdag, Go Ape præsenterer par med mange mindeværdige momentshigh op fra jorden. Op i trætoppene venter en hjertebankende eventyr for alle, turde nok til at spænde sig i og gøre opstigning.

”Eventyr er lige uden for døren,” sagde Susanne. ”Med vores naturoplevelser, vi ønsker at sprede kendskabet til den rigdom til rådighed for den gennemsnitlige amerikaner i deres community parker.”