Gå til kilden om romantisk tilknytningsteori

7 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: Når det kommer til vedhæftede teori og dens virkninger på relationer, få mennesker til bedre at forstå motivet end Dr. Jeffry Simpson, en professor i psykologi ved University of Minnesota, der har været i fieldfor mere end 28 år.

Efter at have taget en smag til emnet på et tidligt tidspunkt i sin karriere, studere de ins og outs af, hvordan romantiske relationer funktion er Dr. Jeffry Simpson sande lidenskab.

”Det blev temmelig klart for mig, at det, der sker i dine nære relationer er en af ​​de vigtigste ting i livet for de fleste mennesker,” sagde han.

load...

Og hans seneste bestræbelse, der har ham dykke dybere ned i kaninhullet er ikke anderledes.

Allerede er blevet rundsendt rundt adskillige medier, herunder The Huffington Post, hans nye forskning kommer på vedhæftede teori fra en ny vinkel i form af partner buffering.

Hvad der præcist er partner buffering?

Som Simpson beskriver det, partner buffering er et sæt af adfærd en partner engagerer sig i, der letter de bekymringer eller bekymringer i den anden partner, som er sårbare på grund af deres historie.

Partner buffering viser, hvis du har en usikker tilknytning historie, kan du være meget veltilpassede i dit voksne liv withtheright slags partner.

Takket være visse data fra Minnesota Longitudinal Study of Risk og tilpasning, som fokuserer på, hvordan den måde, folk bliver behandlet som børn påvirker den måde, de opfører sig som voksne i parforhold, har Simpson været i stand til at undersøge denne dynamik nærmere.

load...

Dr. Jeffry Simpsons bog integrerer teoretiske og empiriske fremskridt i teorien om tilknytning.

”Vi har forsøgt at forstå arven fra tidlig erfaring og hvilken rolle, der spiller i opsætning mennesker op til enten have en lykkeligere romantiske liv senere, afhængigt af hvem partneren er, eller en mere vanskelig,” sagde han.

For eksempel i en del af sin forskning, Simpson og hans kolleger vidste går ind itone personen i et forhold enten havde en sikker eller usikker vedhæftet historie som barn, så de var i stand til at bruge oplysningerne til at sammenligne det med, hvad den pågældende persons partner gør at reagere på ham eller hende, når der beskæftiger sig med konflikter i et forhold som voksen.

Simpson sagde, at der var en konstatering af, at blev hele tiden forstærket hele forskningen - hvor vigtigt vores partnere er i at gøre os føler sig usikre eller sikre.

load...

”Jeg tror, ​​det mest overraskende ting var magt partneren - magt partnere virkelig være i stand til buffer usikker vedhæftede mennesker og undertiden magt partner til at tage en person, der er sikre og gøre dem ser virkelig usikker,” hesaid. ”Det ser ud som om, hvem du er sammen med, kan gøre en virkelig vigtig forskel ud over din tidlige erfaringer med andre vedhæftede figurer.”

Rydning tilbehørets dårligt navn

Uanset om det er at studere partner buffer, idealisering i relationer eller mere, er Simpson dedikeret til at hjælpe folk til bedre at forstå, hvad vedhæftet teori egentlig er, hvor det startede fra, og hvorfor det er vigtigt, som ofte er forskellig fra, hvad den populære medier siger.

”For at være sikker anbragte dybest set du har tillid til, at din partner vil være der for dig og vil behandle dig på en fair og menneskekærlig måde,” sagde han. ”For at beinsecurely vedhæftet betyder, at du ikke er sikker på det. Du er blevet brændt i fortiden. Du er ikke blevet behandlet godt. Du er blevet afvist, og måske du har været forsømt, og du ikke ved, hvor du står nødvendigvis med dine samarbejdspartnere.”

Ifølge Simpson, hvilket gør denne skelnen giver folk mere indsigt i, hvem de er, og hvad de har brug for, hvilket kan påvirke forløbet af deres relationer.

Dr. Jeffry Simpsons forskning undersøger tætte relationer og interpersonelle processer fra forskellige teoretiske modeller og perspektiver.

”Hvis du ved, hvad din tilknytning orientering er, så kan du vide, hvad er dine styrker og svagheder som et forhold partner, hvad er dine motiver, hvornår du handler på dine motiver og hvilken slags person har du brug for at være sammen med til at gøre dig den bedst mulige person, du kan være,”sagde han.

Simpsons kommende forskning, som ser ud til at være lige så interestingas hans arbejde med partner buffering, vil fokusere på følelser regulering inden for konflikter og livets overgange, såsom at starte et nyt job.

”Vi ser på, hvordan mennesker med forskellige former for vedhæftede historier regulere deres følelser, når de er ked af,” sagde han. ”Vi forsøger at forstå, hvad der foregår i form af følelser regulering i livet for mennesker, der er sikre og usikre.”