Gå vest for romantik - 4 unikke dateideer i cheyenne, wyoming

18 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Gemt mellem Mount Rushmore og Rocky Mountain National Park, Cheyenne, Wyoming , er et fredfyldt paradis med en historisk baggrund. Par på udkig efter kultur, afslapning, eventyr og rekreation vil blive glædeligt overrasket over alt hvad der er at gøre i Cheyenne. Du kan tage på vandreture, cykling, eller klatring på Pole Mountain og Curt Gowdy State Park. Så hovedet til en af de mange restauranter og spisesteder for en drink eller en bid at spise. Du kunne også hånd-fodre bison på Terry Bison Ranch, og derefter afslutte din nat på en af de mange live shows og arrangementer i byen. Når du har oplevet samfunds Rocky Mountain gæstfrihed vil du ønsker at stoppe med Cheyenne, hver gang du er ude vest.

Cheyenne, Wyoming, er kendetegnende for det gamle Vesten oplevelse. Når du hører navnet Cheyenne, er det straks fremmaner billeder af cowboys, damptog og saloner. Men dagens Cheyenne er meget mere end en støvet spøgelsesby. Det er i live med action, underholdning, og romantik.

Cheyenne wows besøgende med sin rige kulturarv og artefakter fra gårsdagens. Hovedstaden kan prale af flere historiske vartegn, museer og interaktive oplevelser såsom Cheyenne Street Trolley.

load...

Cheyenne, Wyoming, er almindeligt anset rodeo hovedstad i USA.

En venlig og imødekommende by, Cheyenne har fremragende spisemuligheder, er vært for populære festivaler og begivenheder, og nærer en aktiv kunst og musik scene. Det er også hjemsted for smukke naturlige landskaber, hvor par kan tage del i udendørs aktiviteter såsom vandreture, cykling, og langrend.

”Vi var meget imponerede over byen Cheyenne og planen om at gøre en tur der næste år,” sagde en besøgende i et vidnesbyrd. ”Vi kun tilbragte en dag der, og det var ikke nær nok tid til at tjekke alt ud. Hvad en smuk by, og folk var så venlige.”

load...

Der er så meget at gøre i Cheyenne - det er svært at vide hvor man skal begynde. Her er vores fire anbefalinger til one-of-a-kind datoer i Cheyenne, Wyoming.

1. Få Aktiv Sammen på Pole Mountain & Curt Gowdy State Park

Parret, der spiller sammen, bliver sammen, og Cheyenne området er hjemsted for smukke naturlige landskaber og parker, herunder Pole Mountain og Curt Gowdy State Park , der tilbyder sjove muligheder for udendørs aktiviteter og eventyr.

Laura Levi, Cheyennes Digital Marketing Coordinator, sagde de offentlige parker i området er fuld af små kendte romantiske steder. ”Inden for cirka 25 minutter fra Cheyenne er et sted kaldet Curt Gowdy State Park. Der er et lille sted der hedder skjult Falls,”sagde hun. ”Det er en romantisk sted for folk at komme ud og vandre, og derefter hovedet til skjult Falls.”

load...

Parken har mere end 35 miles af naturskønne stier for vandrere og mountainbikere. Curt Gowdy Park har også tre reservoirer til fiskeri og 12 campingpladser til camping. Par kan putte under stjernerne, som de sætter pris på alle naturen har at tilbyde.

Eventyr asylansøgere kan gå til Pole Mountain i varme måneder til at tage deres forhold til nye højder. Du kan forvente at se nogle beaver damme op tæt og personligt, mens du er der. Om vinteren er området perfekt til snesko, langrend, og slæde. Dette område har mere end 10 miles præparerede skøjteløb og klassiske løjper for par der ønsker at nyde en vinterdag.

2. Nyd en vifte af kulinariske stilarter for enhver smag

Cheyenne tilbyder en lille smule af det hele, og dens mangfoldige kulinariske spredning kan retten dine smagsløg så godt. Over 100 forskellige spisesteder, bryggerier og cafeer tilbyder velsmagende retter at tilfredsstille din trang.

”Et af de steder folk graviterende mod nu er Paramount - det er en café,” siger Laura. ”Så lige ved siden af de lige har åbnet Paramount Ballroom. De har fede snacks og desserter, håndlavede cocktails, og alle deres egen saft frisklavet. Det er bare super sjovt.”

Paramount er en specialitet kaffe hakke i hjertet af downtown området.

Par på udkig efter en fornemme middag kan nyde en saftig bøf eller frisk laks på en Ceder plank plads ved Wyoming s Rib & Chop House, som blev stemt en af ​​de 50 bedste restauranter i Amerika ved MSN livsstil.

Cheyenne årlige Restaurant Week er en sjov begivenhed for foodies i april måned. I syv dage, Cheyenne mest populære restauranter tilbyder rabatpriser på udvalgte menupunkter. Dette er en stor mulighed for dig og en dato for at prøve signatur retter af nogle af Cheyenne bedste spisesteder.

Cheyenne har også fem bryggerier og destillerier, at håndværk opfindsomme drikkevarer til tørstige lånere. Blandt dem er Freedom Edge Brewing Co., Cheyenne ældste håndværk bryggeri, og medskyldig Beer Company. En lille parti mikrobryggeri, Frihed Edge Brewing Co. Har en signatur bryg kaldes 1890 IPA. Medskyldig Beer Company er ideel til en DIY par. Dette etablissement råder selvstændige pour vandhaner og en udvidet mad menu for dig at nyde.

3. Rock Out ved musikfestivaler og fredage i Asher

Musik entusiaster vil elske Cheyenne. Du kan finde levende musik på barer og restauranter i centrum. Plus byen spiller værter til snesevis af musikfestivaler i løbet af året.

”Jeg spøger en masse, som vi burde omdøbe os selv Festival City USA,” sagde Laura, ”fordi der starter ved begyndelsen af ​​juni har vi en festival næsten hver weekend i cirka tre måneder.”

Fra den keltiske festival til zombie Festival, Cheyenne har lidt noget for alle. Du kan nyde håndværk bryg på Brew Fest eller se en rodeo i byens Frontier dage.

”En af de gode ting ved Cheyenne er, at selvom folkemængderne er store, er de ikke skræmmende,” sagde Laura. ”Parkering er let at finde downtown. Festivaler er let at komme ind og ud af uden en masse stress.”

Fredage i Asher er Cheyenne førende uafhængige musik og kunst-serien. Hver fredag et nyt band spiller for samfundet. Fredage i Asher, en nonprofit begivenhed arrangeret af frivillige, byder på en fantastisk måde at få involveret og støtte lokale musik.

4. Har du en gamle vest Erfaringer på Hoteller & Andet Seværdigheder

Det ville være dumt at komme til den gamle Vesten og ikke nyde en traditionel vestlig oplevelse. I Cheyenne, kan din indre cowpoke eller Gunslinger nyde mange sjove, vestlig-tema aktiviteter. Du kan starte med boarding Cheyenne Street Trolley. Chaufføren vil tage dig på en historisk rundvisning i byen og påpege steder, hvor historien blev lavet. Vognen byder også på ghost ture i oktober samme spook besøgende med legender af besøg fra hinsides graven.

Den iøjnefaldende Ames Monument er en populær turistattraktion i Wyoming.

Bet du ikke vidste det gamle Vesten havde pyramider. Den Ames Monument og Sherman Hill er en must-see, når du besøger Cheyenne område. Den 60-fods pyramide, som ligger på det højeste punkt på den transkontinentale jernbane, er et monument over to Massachusetts brødre, som var medvirkende til opførelsen af transkontinentale jernbane.

Den Terry Bison Ranch er en anden familievenlige turistattraktion i Cheyenne. ”Det er et arbejde ranch, men de har også en campingplads og en lille karneval,” sagde Laura. ”Stjernen af showet er den besætning bison derude. Du får på deres hjemmelavede toget og gå ud til bison, og så kan du fodre dem med hånden. Det er virkelig spektakulært.”De har også strudse og kameler.

Cheyenne kan transportere dig og din partner til en anden gang

Cheyenne transporterer besøgende til en anden gang. En tid med cowboys og pionerer. En tid med lige skydespil og simple living. Mange amerikanere romantisere det gamle Vesten, så tager en tur til denne naturlige og afsides område kan være en fantastisk måde for dig og din elskede at komme væk fra det hele.

Uanset om du lytter til levende musik, nyder en velsmagende bison burger, eller nyde en formiddag klatre, Cheyenne er en naturlig afstressende, der hjælper dig genoprette forbindelsen med dig selv, din betydelige andre, og historie.