Gamer-dating: en nichedatingside, der bringer 350.000+ hardcore-spillere sammen

24 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: GamerDating.comis et spil skiftende dating site designet til at forbinde hardcore gamere, der er enkelt og leder efter den Prinsesse Peach til deres Mario, eller omvendt. Denne platform bruger et kurateret matching system til at anbefale datoer med lignende gaming præferencer, forholdet mål og personlighedstræk. GamerDating øjeblikket har over 350.000 brugere, og det er hastigt voksende i USA og i udlandet.

For et par år tilbage, en af ​​mine venner vendte 26, og han var ikke glad for det. Han og hans high-school kæreste havde for nylig skilt, blev han bor alene, og han følte sig ikke optimistisk på fremtiden.

I stedet for en stor fødselsdagsfest, fire af os gik over til hans sparsomt møbleret ungkarlehybel at drikke øl, spille ”Super Smash Bros”, og forsøge at løfte hans humør. ”Jeg ved ikke, om jeg nogensinde har tænkt mig at finde en anden,” sagde han med et suk i slutningen af ​​natten. Så vi alle faldt i en gruppe knus.

load...

GamerDating giver spillerne til at navigere online dating scenen og finde deres Spiller Two.

En måned senere, men min ven var at synge en anden melodi. Han havde gået til et videospil meetup og mødte en gamer pige, som var perfekt til ham. Deres gaming stilarter øjeblikkeligt synkroniseret op, og de boede sammen i slutningen af ​​året. I dag, de er en af ​​de sødeste par, jeg kender.

Det internationale gaming community kan hjælpe singler gøre værdifulde forbindelser gennem de spil, de elsker. En niche dating site kaldet GamerDating er i spidsen for at fremme hardcore gamere (der tilbringer fire til otte timer om dagen at spille spil) at mødes, dato, og falde i kærlighed. Siden 2011 har denne niche dating platform forbundet via 350.000 brugere i USA, Storbritannien, Canada, Danmark, Polen og andre lande.

load...

Det er gratis at deltage GamerDating og søge efter datoer, og betalt abonnenter kan sende meddelelser. Abonnenter modtager også et gratis spil sammen med deres månedlige medlemskab planer.

Takket være sit unikke design, har GamerDating scoret point med hardcore gamere og sikret sin plads som verdens bedste gamer dating site.This hurtigt voksende dating netværk er på vej til at ramme 1 million medlemmer ved udgangen af ​​2019.

”Spil er i sagens natur sociale platforme, men alle er anonym,” sagde James Palmer, grundlægger af GamerDating. ”Vores hjemmeside tilbyder en enorm mulighed for core eller hardcore gamere at møde hinanden. Der er folk på deres konsoller eller pc'er. Dette er den / r / gaming community på Reddit.”

En Passion Projekt Lavet af Gamere til Gamere

Ideen til at skabe GamerDating begyndte med et dårligt forhold. Fra 2006 til 2009, en hardcore gamer ved navn Alex Brown forsøgte at gøre et forhold arbejde med nogen, der troede gaming var barnlig og asocial. Hun opfordrede ham til at opgive sin elskede gaming PC og sige farvel til de lange afstande venskaber, han havde bygget, mens du spiller ”aldre Empires 2”, ”Ultima Online”, ”Call of Duty” og andre spil.

load...

James Palmer er en entusiastisk gamer, der besluttede at lancere et dating site til at hjælpe singler som ham selv.

En af hans venner, men ikke lade gå så let. James Palmer havde mistet kontakten med Alex for et par år, men han kom for at besøge sin gamle værelseskammerat og spil-mate i slutningen af ​​2008. ”Han blev floored at jeg havde ingen idé om, hvad der foregik i gaming verden,” Alex mindes. ”James' chok udløste noget i mig, at besøget.”

Efter at have tilbragt tid sammen med sin ven, Alex gik tilbage til gaming community og købte en ny gaming PC. Snart blev han kæmper kampe på to fronter. Han ville bruge timer erobre på ”Warhammer: Age of Reckoning”, og så ville han nødt til at udholde et opgør med hans misbilligende kæreste. I sidste ende, presset var for meget for dem, og de brød op i 2009.

Alex sagde, at han indså, at han havde brug for at gøre, hvad der gjorde ham glad og finde en partner, der støttede ham og kunne slutte sig til ham i hans eventyr. Selvfølgelig, som mange fyre derude kender, at finde en gamer pige er lettere sagt end gjort.

Efter at have gået igennem en dårlig opløsning, Alex Brown søgte en gamer kæreste, der kunne sætte pris på sine passioner, hobbyer og venskaber.

Siddende på gulvet i deres lejlighed i London, Alex og James gik på udkig efter en dating site for spillere som dem selv, og de kom op tomhændet. De kunne ikke finde et sted, hvor spil og dating levede i harmoni, så de i gang med en mission om at skabe det selv.

”Vi besluttede at lave et dating site for gamere. Det var den første af sin art,”sagde James. ”Vi havde aldrig bygget en virksomhed før, men det bare føltes rigtigt -. Det føltes som det rigtige at gøre”

Deres første opgave var at finde den perfekte domænenavn. James sagde, at han kunne lide navnet GamerDating fordi det siger præcis, hvad det er. Det skete for at være til salg, så de købte dette domæne for omkring $ 400 og begyndte at bygge en platform til at leve op til navnet. Dens betaversion vundet over 5.000 medlemmer med ingen reklamer. GamerDating er officielt lancerer i 2019 og har været i beta siden 2015, men er fuldt funktionsdygtig.

Alex har nu en dejlig gamer kæreste, der nyder bordplade RPG og LARPing, og han og James arbejde hårdt for at sikre, at andre spillere kan opdage glæderne ved dating nogen, der deler dine nørdede entusiasme.

Den Match Dating Rating kan score Din Kompatibilitet

GamerDating er en platform-agnostiske dating site - hvilket betyder at det er ligegyldigt, hvad gaming selskab, konsol, samfund du nyder mest. Uanset om du er en die-hard World of Warcraft-afspiller eller en fanatiker ”MarioKart” racer, kan du tilmelde dig denne gamer netværk og møde singler, der deler samme nørdede entusiasme. GamerDating brugere kan fremvise deres tre foretrukne spil på deres profiler for at lade potentielle kærlighed interesser ved, hvordan de kan lide at bruge deres tid.

Den niche dating site appellerer til gamere med omhyggeligt udformet søgning og match funktioner. Dette er ikke en hjerteløs hvid-label dating site med one-size-fits-all run-of-the-mill værktøjer. James og Alex har lagt betydelig tanke i at opbygge en platform, der hjælper singler niveau op til et forhold så hurtigt og effektivt som muligt.

Instrumentbrættet GamerDating anbefaler kompatible profiler og gennemgår din seneste aktivitet.

GamerDating anvender en unik matching system, der tager mange personlige faktorer i betragtning. Sitet beregner kompatibilitet baseret på brugerens placering, alder, køn og andre standard kriterier, men det omfatter også gaming præferencer i sine beregninger. Algoritmen genererer derefter en kompatibilitet score fra nul til 400 og tilbyder en Match Dato Bedømmelse (MDR) på hver profil for at lade brugerne vide, hvordan de klarer sig mod hinanden.

Profiler i Gold League er meget kompatibel med din profil, så du bør overveje at ramme ikonet Mushroom (der tjener som en lignende knap) eller sende en besked.

The Diamond League er det øverste niveau og indikerer en utrolig grad af kompatibilitet på tværs af board.James sagde, at han i al den tid har gennemset GamerDating, han har aldrig stødt på en Diamond League for hans profil. Det er sjældent, som det skal være, og det gør det endnu mere spændende for brugere, der finder det perfekte match.

Kampen Spammere & Belønning Autenticitet

I 2012, James og Alex satte sig for at bygge en nyttig, effektiv, og gamer-specifikke dating miljø, og de har gjort sig store anstrengelser for at sikre GamerDating tiltrækker hardcore gamere og blokerer spammere.

Fra det øjeblik du tilmelder dig, er det klart, at GamerDating værdier ægthed. Dens strenge foto retningslinjer og dybdegående tilmeldingsprocessen give medlemmerne mulighed for kvalitet for at fremhæve deres personligheder. Nye brugere muststate deres forhold mål, sociale vaner, gaming vaner, og andre relevante oplysninger på deres profiler. Alle GamerDating profiler er rige med information, og som hjælper webstedets matching algoritme identificere ægte kompatibilitet.

”En af vores centrale principper er du kan ikke være falsk,” sagde James. "Det skal være dig. Du er nødt til at have et billede af dit ansigt, ikke en avatar, fordi ingen ønsker at date en fantasi om nogen -. Det er catfishing”

En lidenskabelig seks-personers hold sørger GamerDating er en sikker og sjov online-miljø.

Catfishing er et stort no-no på GamerDating. Det er game over for alle, der får se sig selv på denne dating site. De moderatorer søge og ødelægge falske profiler på daglig basis. Brugere kan klikke på den røde flag ikonet for at rapportere nogen, de opfatter som mistænkeligt eller skadeligt, og de kan blokere nogen som helst. Disse aktioner hjælpe moderatorerne hurtigt at identificere de dårlige æbler og udrydde dem ud, så den dating site forbliver et sikkert og venligt sted at finde en dato.

”Vi hader spammere. Vi hader falske profiler,”James fortalte os. ”Hvis du er falske på GamerDating, du er død. Vi vil sortliste dig.”

GamerDating er forpligtet til at generere rigtige samtaler mellem autentiske gamere, og det tåler ikke ækle tegn. Du kan læse mere om dens betingelser for brug her.

Level Up Your Love Life on GamerDating

Min ven troede, han var ude af dating spil til gode efter sin skilsmisse, men det viste sig at han havde et andet liv og en chance for at starte igen. Han er nu gladere end jeg nogensinde har set ham - også når hans kæreste slår ham på Smash - og det er alle takket være gamer samfund.

GamerDating globale netværk har hjulpet tusindvis af singler, ligesom min ven, på deres søgen efter kærlighed. Disse hardcore gamere deler fælles interesser og hobbyer, så de naturligt skabe stærke relationer med hinanden.

James og Alex har gennem en årrække overvejer behovene hos enlige gamere og designe originale matchende funktioner til at skabe dybe forbindelser. Et blik på fremtiden, søger den GamerDating holdet til at vokse sin internationale fodfæste og fortsætte rekruttere medlemmer i Nordamerika, Europa, Asien og andre steder.

”Vi tror ikke, der er nogen, der kunne gøre det bedre end os,” sagde James. ”GamerDating handler om at være autentisk og finde den rigtige person. Vi ønsker at repræsentere dig og de spil, du elsker.”