Gay-dating og sociale medier-dille

8 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er ingen skrupler om det... Vi lever i en digital verden nu hvor teknologien er konge og information og øjeblikkelig tilfredsstillelse er let tilgængelige med et klik på en knap.

Det er endda påvirket vores dating og sexliv.

I løbet af få sekunder, kan du trække op en masse pornografiske billeder at skærpe din seksuelle appetit eller granske et dating site for at scanne for potentielle kampe med din mobiltelefon eller bærbare computer, når du er på en pause fra arbejdet eller rejser hjem på en undergrundsbane. Så nemt er nu!

load...

Men med denne hurtige tilgængelighed og trykknap mentalitet, gør det virkelig tjener de behov og ultimative prognose for de enlige homoseksuelle mænd, som søger en soulmate for et langsigtet partnerskab?

Kan du finde kærligheden på Facebook? Er Match.com og alle de andre dating sites svaret?

Lad os gøre en undersøgelse af fordele og ulemper ved at bruge sociale medier i din dating bestræbelser på at se, hvordan det former op.

Professionelle af sociale medier som en dating platform:

I en travl, hektisk samfund, når vi har lidt tid til rådighed til at gå ud socialt, hvis vi lever i et landområde med manglende adgang til en synlig homoseksuelle samfund og har svært ved at dechifrere, hvem der er homoseksuel versus lige når ud på byen, sociale medier gør en stor løftestang værktøj til at møde andre enlige homoseksuelle mænd.

load...

Mens vi er meget mere ”out” og synlig end nogensinde før, har sociale medier udvidet muligheder for os at møde andre mænd på en måde, vi har aldrig været i stand til før, og har øget odds for at forbinde med vores enkelt homoseksuelle kohorter.

Sociale medier har gjort det muligt at komme til at kende nogen, før der rent faktisk at møde personligt, hvilket giver os mulighed for at screene for kompatibilitet og sparer os tid og energi i processen.

Så længe denne proces ikke er for forlænget, dette er et godt tidspunkt formueforvaltning.

Det er også en god måde at bryde isen og kan være en god ressource for generte fyre til at praktisere deres sociale færdigheder.

Og lad os se det i øjnene, er det pirrende! Det er et andet forum til at flirte, tillidsskabende og revving spændingen og forventningen om mødet.

Men der er også en iboende risiko for dette, hvis du ikke passer på, som du snart vil se nedenfor.

”Undgå at blive afhængig

load...

på ét bestemt dating platform.”

Ulemperne:

Sociale medier er mere upersonlig og mindre truende end ansigt-til-ansigt interaktion, derfor det gør en mere modtagelige for at sige eller gøre ting, han måske ikke personligt og kan sabotere en potentielt god ting.

Sociale medier har en tendens til at fremskynde dating-processen (eller få det til at komme til en Crash stå!), Hvis man ikke er forsigtig.

Fordi vi ikke har mødt den fyr personligt til virkelig se hans sande jeg, kan vi begynde at opbygge en fantasi af ham i vores hoveder af, hvad vi gerne vil ham til at være.

Så et eller to scenarier kan ske:

Én, når du møder ham personligt og fantasi, ikke svarer til virkeligheden, alle håb om en kamp bryde sammen og gør for en meget akavet møde.

For det andet kan den fantasi skabe en erotisk ladning, der tidligt fremskynder forholdet processen.

Pacing ritualer og frieri processen blive forpurret, fordi forbindelsen kan få seksualiserede og grænser er mere tilbøjelige til at få kompromitteret.

Hvad kunne har haft en lovende fremtid resulterer i en simpel opkobling situation, fordi et fundament for et forhold ikke havde en chance for at ordentligt etableres, før der indføres sex i ligningen.

Det er derfor et stort flertal af de homoseksuelle sociale netværkssider er så seksualiseret. Disse virksomheder har udnyttet den fantasi aspekt og rippe i millioner af dollars på grund af deres anerkendelse af denne sårbarhed.

Og forskning har vist sociale medier har øget muligheden og forekomsten af ​​snyd og anliggender for dem, der allerede i relationer.

Sociale medier kan også gøre kommunikationen vanskelig. Det skrevne ord i tekster eller chats kan nemt misforstås og en masse fejlagtige antagelser kunne gøres der kunne sabotere noget fra at komme op fra jorden.

Ligesom advokat siger, ”Alt, hvad du siger skriftligt kan og vil blive brugt imod dig i retten.”

Teknologi kan være så nemt og vanedannende, at vi kan være mere impulsiv og hensynsløs i det, vi siger, end vi normalt ville.

Så hvad er din holdning?

I sidste ende vil du nødt til at gøre en personlig beslutning om den rolle, du ønsker sociale medier til at spille i din dating liv efter overvejer disse (og andre) fordele og ulemper.

Vi positionerer os selv for tab af menneskelig forbindelse og sociale færdigheder tilstrækkelighed ved at stole på teknologi til vores socialisering, hvis vi ikke passer på.

Men ved at udøve grænser og god dømmekraft, sociale medier kunne faktisk forbedre vores liv og dating muligheder, hvis de anvendes på den rigtige måde.

Du ønsker at gøre din due diligence ved udforskningen forskellige sociale netværkssider til at sikre, at de på markedet til at elske og venskab i stedet for en seksuel opkobling-baserede mål, hvis at finde en langsigtet relation er din modus operandi.

Og i dating verden, vil det være vigtigt at undgå at blive afhængig af én bestemt dating platform til at opfylde dine behov. Spred dig rundt til en række forskellige steder, så du har mere rækkevidde, synlighed og muligheder.

Hvad har din oplevelse været som med de sociale medier og dating? Hvad er nogle af dine foretrukne platforme, der er virkelig relation-minded?

Foto kilde: sbnation.com