Geocaching: over 7 m eventyrlystne mennesker søger skjult tyvegods og finder romantik undervejs

9 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Eventyrlystne daters kan slå toGeocaching.comfor chancen for at udforske deres omgivelser og møde nye mennesker i en verdensomspændende spil gemmeleg. Folk stash ”caches” - holdbare skatte bokse i alle former og størrelser - på steder by- og landområder og derefter forlade spor for andre at følge. Når du finder cachen, kan du tilmelde logbogen, udveksle poletter, og nogle gange endda tjene en badge til yourperseverance. Limning mens på en delt eventyr, geocachere vandre gennem skoven, båd på søer, søge rundt parker og gå hvorhen deres GPS eller Geocaching app fører dem til at afdække almost3 millioner geocaches på verdensplan. EU-arrangementer lagt online også tilbyde en nem måde for singler at gøre friendsin en friluftsmenneske indstilling. Hvis du leder efter en sjov og unik dato aktivitet, kan Geocaching.com vise dig vejen.

Da Bryan Roth, medstifter af Geocaching.com, tog sine vandresko og ledes ud til en lokal indsamling af geocachere 14 år siden, blev han bare på udkig efter en god tid. Hvad han fandt var noget langt større: kvinden i hans drømme.

Ona kølig novemberdag, viste omkring en halv snes mennesker op for at dele snacks, møde nye mennesker, og søg efter en skjult cache af godbidder i en skattejagt arrangeret og sponsoreret af Jon Stanley, en lokal geocacher.

load...

Bryan Roth, medstifter af Geocaching.com, gjorde en 10-års jubilæum geocoin af hans familie.

The Washington Geocaching Potluck & quiltning Bee var den første geocaching begivenhed Bryan havde deltaget (nu er han gået til over 100), og han vidste ikke rigtig, hvad de skal forvente fra denne dag i naturen. Han håbede bare for at gøre et godt første indtryk ved at bringe chokolade til alle.

”På det tidspunkt var jeg kun tænker på at møde geocachere og få mere involveret i det lokale samfund,” said.Love han var langt fra hans sind - men så mødte han Hydee.

load...

Hun var kommet tothe begivenhed med sin søn, Dylan, og en ven, med tilnavnet CameraThyme. I det øjeblik Bryan så dette geocaching trio, han vidste han var i problemer.

Hydee gravitated til Bryan straks, og ikke bare fordi hun elsker chokolade. Som dagen skred frem, deres gensidige tiltrækning kun blev stærkere. Snart Hydee var fnisende med sin veninde om ”Action figurer Man”, som var deres kodenavn for Bryan. CameraThyme så åh-så-subtilt cluedhim i at Hydee var enkelt, og resten er lykkeligt gift historie.

Hvert femte år siden, har de Roths fejret deres møde ved at kaste en stor bash for geocacher på det samme park i Seattle. Den 15-årige begivenhed kommer op i november, og alle er velkomne til at deltage.

Geocaching hovedkvarter har produceret en gratis app til at lette geocaching fra hvor som helst.

Geocaching, et spil, der begyndte i 2000, bringer folk sammen i et omfattende og spændende skattejagt. De caches kunne være stuvet i stammen af ​​et træ eller under en bænk i parken, og det er op til geocachere til at bruge deres hjerner og teknologi til at finde dem.

load...

Alle kan tilmelde dig en konto på Geocaching.com eller downloade Geocaching app på iTunes eller Google Play gratis og begynde at udforske.

Vi talte med Carly Gladnick, der arbejder på Partnerskaber og Kampagner team på Geocaching hovedkvarter, om howthis globale hobby kan hjælpe singler og par komme ud og gøre gode minder med nogen speciel.

”Det er en fantastisk mulighed for en første date aktivitet eller fora god måde at møde nye mennesker med samme interesser og hobbyer,” sagde hun.

Hos Geocaching.com, 2,9 mio Scavenger Hunts venter dig

Seksten år siden, Bryan Roth, Jeremy Irish, og Elias Alvord grundlagde Geocaching.com at sætte ny GPS-teknologi til fantasifulde brug. Den gamestarted ud som en fyr uden for Portland, Oregon skjule en spand nipsgenstande for folk at finde. De companyhas udvidet langt ud over det nu. Denne aktivitet er blevet global: i dag er der næsten 3 millioner caches, der findes i næsten alle lande i verden.

”Folk bruger vores app eller GPS til at finde smart skjulte containere,” Carly forklarede, ”og det kan være en gruppe eller en solo aktivitet. Alt du skal gøre er at oprette et brugernavn, og du kan begynde at søge med det samme.”

Det er grundlæggende en gratis undskyldning for at tage på vandreture, udforske en by, eller få noget motion med venner. Tjek deres trin-for-trin video for at lære, hvordan det virker:

Når du åbner op for geocache, vil du ofte finde det pakket med odds og ender efterladt af dem, der kom før dig. Du kan endda snuble på et skilt eller præmie for uncoveringahigh-besvær cache. Disse samleobjekter låne en farverig og interpersonalhistory til skattejagt.

Geocachere er en stram sammentømret fællesskab af eventyrlystne så når du lægger dit navn ned i logbogen, du er i godt selskab.

For at intensivere dit spil, kan du få en Geocaching Premium Membershipfor frynsegoder ligesom adgang til flere geocache typer, en tur planner, og instant meddelelser om nye geocaches.

Et tip Carly giver nye geocachere er at kontrollere sværhedsgraden øverst på siden. Det spænder fra et til fem, og begyndere bør forsøge at starte små. ”Nogle af de caches kan være en vanskelig opgave,” sagde hun. ”Ved, hvad de kan forvente og ikke give op.”

Oplev Seværdigheder & Forge relationer i App & GPS-baseret spil

Geocaching tilbyder en verden af ​​muligheder for singler at mødes og daters til dato i en upbeatand afslappet atmosfære. Aktiviteten tillader folk at vise deres problemløsning færdigheder, mens du nyder en målrettet dag i naturen eller en sonderende tid i byen.

I modsætning til de fleste dating sites, det Geocaching.com communityhasslightly flere mænd end kvinder.

Hvert år er der omkring 7 millioner aktive geocachere rundt om i verden, med omkring en tredjedel af den brugerbase ligger lige her i USA.

Lidt flere mænd end kvinder bruger Geocaching.com, men generelt i samfundet er en god repræsentation af alle typer af mennesker. Uanset om du bor i boonies eller en storby, er caches skjult over det hele for dig at opdage. Hvis du tager en person sammen med dig, det er dobbelt så sjovt.

”Alle fra alderen 8 til 88, fra udendørs eventyrere til tech-elskere, nyde spændingen ved at søge efter geocaches,” Carly fortalt os. ”Det er en fantastisk måde at være sammen med folk, for sikker.”

Spændt Geocachere Host Hundredvis af events verden

”Vi har en helt anden aspekt af spillet kaldet event Caches,” Carly saidexcitedly. ”Det er, hvor vi har set en masse mennesker forbinder -. Inklusive en af ​​vores grundlæggere”

Arrangementerne er arrangeret af geocachere selv - alle kan være vært for og skrive om en begivenhed - og varierer i størrelse og aktivitet. Når de er på Geocaching Kalender , kan enhver geocacher finde og deltage i event.Hundreds disse geocaching begivenheder gå på hver dag.

Geocaching begivenheder kan være små ture for at finde en enkelt cache eller store konventioner til at fejre spillet.

Mega-events se typisk mindst 500attendees og sidste for et par dage (nogle gange længere).Disse større arrangementer tilbyder theopportunity at møde mange levende, glade mennesker på én gang. ”Jeg gik til en mega-event i Portugal som en rep fra hovedkvarteret,” Carly fortalte os, ”og det var en af ​​de mest fantastiske oplevelser i mit liv at se folk fuldt omfavne spillet og skabe denne enorme begivenhed.”

Hvis du foretrækker mere intime sammenkomster, canfind du ameet-og hilse eller oprydning arrangement tæt you.Cache I Trash Out begivenheder (også kaldet Cito begivenheder) encouragegeocachersto gøre nogle gode og mødes altruistiske peoplewho ønsker at hjælpe med at rydde op i samfundet.

En EF-Fokuseret Team Gør det overhovedet er muligt

Geocaching hovedkvarter kører denne verdensomspændende skattejagt fra Fremont, en smuk kvarter i Seattle, med et team af 80 lidenskabelig employees.Everyteam medlem er ekspert på spillet og spiller ofte det i deres fritid.

I sommeren 2015 Geocaching HQ sendt en håndfuld medarbejdere på en mission for at indsamle fem caches på én dag. Dette Geocaching.com roadtripled til en masse grin og dans partier, da de udforskede den store udendørs.

”Hvis du er en medarbejder her,” sagde Carly, ”du er en geocacher, også. Vi er alle så involveret i spillet så meget som muligt, især dem af os, der arbejder med samfundet.”

Geocaching HQ sætter alle deres ressourcer ind forbedre spillet for playersaround verden.

Virksomheden sørger for, at deres ansatte nyder deres arbejde, der tilbyder gratis mad, en udendørs gear skab, og rejse fordele. Medarbejderne er også sendt rundt i verden til geocaching begivenheder for at få et førstehåndsindtryk se på alt det gode, de laver til gamere overalt og at lære om, hvordan folk spiller spillet.

”Vi har virkelig lytter til vores samfund,” sagde Annie Kærlighed , den partnerprogrammer Manager hos Geocaching HQ. ”Vi kan ikke være i stand til at gøre alt til perfektion natten, men vi helt sikkert høre ønsker og behov i samfundet. Vi arbejder hårdt på at levere de bedste værktøjer og tjenester til at spille spillet.”

I over 16 år har Geocaching.com bragt folk sammen

Geocaching.com tilbyder en team-building, udforskende eventyr. Når du gå i gang med denne skattejagt med en anden, du lærer om hinanden som du finde spor, trek gennem det ukendte, og opdage skjulte skatte.

Uanset om det er på en dato eller ved et arrangement, at rejsen finde en officiel Geocaching.com beholder bringer folk tættere sammen. ”Når man har en hobby til fælles, det virkelig forener forholdet,” sagde Carly. ”Det giver dig køre til gå gøre noget, og det skaber en masse spænding.”

Nogle sindrigt romantiske geocachere har selv brugt spillet som en sød måde at foreslå. Brugernavn ”Hoochie Coochie Man” bringer os denne romantiske historie hele vejen fra Tyrkiet:

I søgen efter kærlighed, disse to turtelduer ramt jackpot, og deres sød tur ned ad kirkegulvet ville ikke have været muligt uden Geocaching.com.

Mange par har fundet en dyb forbindelse gennem spændingen ved jagten og glæden ved succesfulde fund. Playful, aktive mennesker bruger geocaching som et socialt værktøj - og nogle gange en romantisk gestus.

”Folk vil ofte bruge Geocaching.com at foreslå en anden betydelig,” sagde Carly. ”Der er så mange store kærlighedshistorier gennem spillet.”

For Geocachere, er der altid et nyt eventyr rundt om hjørnet

Geocachere er en sjov-kærlig gruppe forenet byteamwork andcommon interests.If du leder efter en måde at være sammen med nogen speciel, går på et eventyr sammen er en fantastisk måde at starte.

Geocaching er en sjov wayto møde mennesker og dele swag elementer i en kæmpe skattejagt.

Virksomhedens medstifter kan personligt bevidne Geocaching.com potentiale for inspirerende romantiske forbindelser. ”Jeg regnede med det ville være en stor mulighed for at møde nogle medlemmer af den lokale geocaching samfund,” sagde Bryan, ”men, selvfølgelig, den dag har ændret mit liv for evigt.”

I høj terræn, lav terræn, og hvor som helst i mellem, millioner af geocaches sidder og venter på at blive opdaget. Ved hjælp af Geocaching app, er det lettere end nogensinde at navigere til skjulte muligheder for romantik.

Komfortable sko, skal du følge GPS-koordinater, og du ved aldrig, hvad du måske findalong vejen.

”Det er virkelig en fantastisk globale spil,” Carlysaid. ”Det handler om den journeyof går til nye steder, at finde nye steder i byen eller en episk visning eller andet sted, og dele den oplevelse med andre.”