Global fond for kvinder: ressource nr. 1 til fremme af kvinders rettigheder

26 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den 411: I de sidste 25 år, Globale Fond for Women har været den førende institutionto givewomen de værktøjer, de har brug for at hæve deres stemmer, efterspørgsel lige rettigheder andchange verden.

Tre årtier siden, tre fed kvinder grundlagde globale fond for kvinder , der har nu becomethe førende leverandør midler og ressourcer tocourageous enkeltpersoner og organisationer, der stræber toadvance bevægelsen for kvinders rettigheder.

load...

”Vi har haft en lang tradition for at gøre sikker græsrods kvindelige ledere er tillid til at gøre, hvad der er bedst, og hvad der er brug for i deres egne samfund og deres egne lande og til virkelig vedtage ændringer på måder, de kender vil arbejde,” sagde globale fond for kvinders kommunikation ManagerAnna Tenuta.

Fra førsteklasses service til lokale, nationale og internationale succeser, er globale fond for Women baner en vej, som vi alle bør farten ned.

Fonden, forstærke, tilslutte og opretholde

Globale Fond for Women gør så meget mere end bare skrive checks. Den teamactually skaber banebrydende initiativer og digitale kampagner, som kaster lys over kritiske spørgsmål kvinder beskæftige withall over hele verden.

load...

Deres seneste initiativ, kaldet IGNITE, viser, at der er kvinder, der er interesseret inscience, teknologi, teknik og matematik og som bruger disse felter til at hjælpe med at skabe forandring.

Som en del af dette projekt, globale fond til Womenheld anInternational piger hackathon i februar, der tillod kvinder og girlsaged 11 til 25 fra hele verden arbejder sammen om at udvikle hjemmesider og apps, der createvirtual sikre rum.

”Vi forsøger virkelig at fremhæve kønsforskellen i teknologi og fortaler for kvinder og piger og øge adgangen til og kontrollen med teknologi som emne en kvinders menneskerettigheder,” siger Tenuta.

Globale Fond for Women rykker kvinders rettigheder ved at øge ressourcerne til og investere i kvinder-ledede organisationer og kvinders kollektivt lederskab for forandring.

Globale Fond for Women bruger globale kampagner som denne og de historier om kvinder og piger som en måde at ændre hjerter og sind for medlemmer af samfundet, der ser kvinder som ulige for mænd og hvem spørgsmålstegn ved deres evner, samt vise dem, at kvinder virkelig gør verden til et bedre sted.

load...

”Nøglen er bemyndige hinanden, fortsætte med at dele hinandens stemmer, opmuntre sikre rum for hinanden til at komme sammen, sørg kvinder, som er mere sårbare, eller som befinder sig i marginaliserede befolkningsgrupper rundt om i verden har fuld magt til at komme til orde, sikre thatall af de fremskridt, som vi har gjort hele verden for kvinders rettigheder er ikke rullet tilbage og Continue drive lighed og splintre stereotyper,”sagde Tenuta.

Stå med globale fond for kvinder. Stå med alle kvinder

Globale Fond for Women har en vellykket 25 år på bagen, men det er kun begyndelsen.

I løbet af de næste 25 år, organisationen håber at ændre stereotyper, skift magt for at sikre, at flere kvinder bliver ledere og tilskynde dem til at deltage i mandsdominerede områder, udnytte deres kreativitet og gøre deres samfund bedre for alle.

”Vores mål er at fortsætte med at være en førende grantmakerand fortaler for kvinders rettigheder, og sørg for ligestilling mellem kønnene er ikke nogle fjernt, uopnåeligt mål, men det er noget alle kan indse og at samfund kan drage fordel af hele verden,” sagde Tenuta.

”Vi virkelig ønsker at fortsætte finansieringen, forstærke og fastholde kvindeorganisationer og kvinders menneskerettigheder bevægelser rundt om i verden og createadvocacy kampagner, der kan fremhæve og forstærke kvinders stemmer på kritiske spørgsmål, at kvinder og piger står over for,” fortsatte hun.

Hvis du vil vide mere om Global Fund for kvinder og de fantastiske fremskridt organisationen gør i lige rettigheder, besøg www.globalfundforwomen.org <.>