Godt + godt - et lager med ressourcer, der hjælper enlige og par med at balansere sund levevis og forhold i den moderne verden

25 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Lanceret i 2010, godt + God hurtigt fik trækkraft som en af internettets første og mest populære livsstil publikationer dedikeret til wellness. Sitet tilbyder mere end blot kost og motion bedste praksis. Nå + God enorme arkiv af artikler og ressourcer tager et helhedssyn på den enkeltes behov og hvad det vil sige at være sund, der dækker emner relateret til social og psykisk egnethed, relationer, og egenomsorg. Med selektiv, trend-spotting indhold oprettet af ekspertpaneler i wellness rum, godt + God giver moderne singler og par de ressourcer, de har brug for at danne harmoniske relationer og træffe sunde levende valg i dagens tempofyldt verden.

Det er ingen hemmelighed, at motion er godt for din krop, men det kan være overraskende at høre at ramme gym kan også gøre underværker for dine relationer. Faktisk 85% af par, der arbejder sammen tror praksis har styrket både deres muskler og deres obligationer.

load...

Forskning finder, at dette virker også i den modsatte retning. Danner meningsfulde forbindelser med andre kan have væsentlig positiv indvirkning på sundheden og kan være lige så vigtigt at den samlede trivsel som motion og kost. Og ikke mange kender det bedre end de online wellness eksperter på Well + god.

Nå + God tager en holistisk tilgang til sundhed, som dækker emner om fysisk og psykisk velvære.

Når sitet blev lanceret i 2010, blev den sunde levende scene bare revving, og godt + God hurtigt skåret ud af en grundlæggende niche i wellness bevægelse. I dag er stedet er en af ​​de vigtigste kilder til oplysninger om wellness og er dedikeret til at levere moderne singler og par autoritative artikler og ressourcer på sundhed og relationer.

load...

Nå + Gode klæber til den overordnede filosofi, at alle aspekter af livet er flettet sammen. Kost og motion er vigtige, men limning med andre, føler dig sikker i din egen hud, og egenomsorg praksis er lige så værdifulde for at leve tilfredsstillende liv. Det er en holistisk tilgang til sundhed, der er at hjælpe millioner af læsere verden over være mere tilfreds med sig selv og deres partnere.

Føl & se din bedste med tips fra en leder i Boutique Fitness

Nå + God daglige dosis af livsstil artikler har gjort det til en af ​​de mest fremtrædende og genkendelige mærker i online butik fitness og skønhed plads. Paneler af eksperter på alle områder af velvære supplement sjov og trending artikler webstedet leverer. Uanset om det er skønhed, motion, eller spise rigtigt for din krop, godt + God har kurateret råd og tips til at hjælpe dig med at leve dit bedste liv.

Hvis du føler dig lidt ud af sorterer fysisk, webstedets God Sweat sektion har forslag til, hundredvis af træning og konditionering praksis for at få dit blod pumpning. Hvis angst og depression er truende, ” The One træning, der rent faktisk kan hjælpe Depression ” kan sende dig på din vej til en mere afgjort tilstand.

load...

For dem, der søger at få den røde løber klar og spare nogle penge, et godt + God artikel om udstyr-fri flytter Hollywood A-Listers brug har råd ved pilates ekspert og celebrity træner Erika Bloom. Selvom træning er hurtig, foreslår Erika regelmæssigt praktiserer øvelserne at vinde styrke, forbedre kropsholdning, og føle sig mere selvsikker.

Når du har arbejdet dit sind og krop, hovedet over til webstedets God side Looks at indhente de nyeste tendenser inden for skønhed. Du vil blive glad for at høre, at leggings er på vej ud (som dagligdags bukser, i hvert fald), og du er sikker på at elske deres comfy udskiftning i ” Trend Alert: Hvorfor flowy bukser er den nye leggings.”

Nå + God leverer også banebrydende skønhed tips. Så hvis du ønsker at opdage en ny måde at eksfoliere uden ikke-bionedbrydelige plast mikrokugler, ” Er denne minimalistiske Eksfoliering Metode Secret til Klar, glowy hud? ”Vil oplyse dig med nogle af de bedste nye scrubbere, der kan skjule i dit køkken. Disse er blot nogle af de hundredvis af artikler Nå + gode tilbud til niveau op din fitness og skønhed købmandskab.

Wellness-Fokuseret Relationship Advice til at hjælpe Form Stærkere Obligationer

Et sundt liv normalt tiltrækker sunde relationer og omvendt. Hold den front i sindet ved at besøge Well + god gode råd sektion til at forbinde og skabe stærkere bånd med potentielle og nuværende samarbejdspartnere. Som med webstedets andre tilbud, de gode råd eksperterne give indsigt, der sætter hverdagens hits og misses i perspektiv.

For eksempel kan de, der har brug for en massiv ændring i den kærlighed afdelingen gavn af at læse ” Den måde at tænke på kærlighed, der kunne forvandle dine relationer.” Denne artikel måske nøglen til at nærme sig, hvordan du tænker om kærlighed forskelligt. Spoiler Alert: En af de tre tips er at tænke på kærlighed ikke som en vare, men som en evne.

Nå + God vier et afsnit af sin hjemmeside til den virkelige verden råd om at opretholde sunde relationer.

Hvis dit forhold er sundt, og du ønsker at holde det så, godt + God artikel ” Sex Tømmermænd er reelle ” oplyser læsere af, hvordan at være tæt fysisk kan få varige virkninger på obligationer. På trods af artiklens titel, er det ikke bare handler om sex - enhver form for fysisk kontakt, herunder kysse, kramme og kæle, arbejde for at skabe stærkere relationer.

Mindfulness er blevet en af de mest anvendte sundhedsmæssige buzzwords i løbet af de sidste par år. Nå + God gør emnet frisk og lærer, hvordan mindfulness kan forbedre din forbindelse med din partner (og andre dele af dit liv) i sin artikel ” The One Wellness Habit, der kan omdanne dit forhold.” At tage en indånding og øve et par øjeblikke af at være til stede og klar, kan være lige den ting dit forhold behov.

Ledende den sundhedsbevidste til Fødevarer, der Nourish Body & Mind

Uanset om du praktiserer opmærksom spise eller madlavning en sund middag for din kærlighed, Nå + god er god mad sektion vil føre dig mod lækreste og mest nærende opskrifter. Det er også udstyret artikler om mange fødevarerelaterede søgninger som forbrug af sukker, den seneste i fødevarevidenskab, og som superfoods skal fylde din tallerken.

Madlavning er kærlighed, og hvilken bedre måde at vise dig pleje end ved at forberede måltider, der holder dig og din honning sundt? I ” 3 Fødevarer, der Boost Brain Sundhed og få store Anti-aging fordele ,” kan du lære, hvad fødevarer vil hjælpe dig med at ældes og gyngestol stærke sammen. Hvis din Mr. Eller Mrs. Er at have problemer med at sove, afprøve den unikke thailandske iste i ” Inflammation Fighting Drikkevarer Wellness Influencers Elsker at drikke.” De rooibos inden vil hjælpe lulle din betydelige andre ud til søvnig jord.

God mad er også fuld af need-to-know emner som madlavning med kokosolie, den sundeste kaffe på bestilling, når du er ude, og hvordan du tilføjer supplementer til sommer smoothies. Artiklen ” Hvor meget skal Avocado Toast faktisk koste? ”Er sikker på at sætte gang i debatten, hvis ikke en pludselig trang til det cremede brunch element.

Der er ingen mangel på opskrifter, tips og sunde samtale startere i webstedets Good Food sektion. Det er endnu et eksempel på, hvor godt + God indhold undersøger alle aspekter af livet for at sikre den overordnede trivsel.

Well + God: Tilslutning Læsere til Aktiv, tilfredsstillende livsstil

Uanset om du er et par søger at styrke din obligation ved at arbejde ud sammen eller bare søger måder at føle sig bedre om dig selv, Nå + god har ressourcer til at hjælpe. Sitets hengivenhed til at forbinde mennesker til ressourcer, der hjælper dem føre en aktiv, tilfredsstillende livsstil har opbygget en loyal følgende.

Nå + God har lovet at være en del af din sundeste forhold, og sitet leverer på dette løfte. Med upåklagelig rapportering, har en finger på udviklingen i wellness bevægelse, og omhyggeligt kurateret indhold, godt + God blevet en af ​​de mest populære platforme, hvor læserne henvender sig til dyrke sundere liv.