Gottman-institutets app til par, der ønsker at opbygge stærke forhold

14 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: Når par ønsker at lære mere om hinanden og opbygge et stærkere forhold, kan de ikke gå galt med The Gottman Institute Kærlighed Jungle app. Med hensyn til at have det sjovt og forbedre dit forhold på samme tid, ingen andre app sammenligner.

Uanset om det er lang afstand, arbejde spændinger eller kommunikationsproblemer, par ofte glide fra hinanden. Når de har brug for hjælp gentilslutning, det er, hvor Gottman Kærlighed Jungle app kommer i.

Med seks niveauer af underholdende og lærerige øvelser, The Love Jungle er et nyt forhold app til at hjælpe par komme tilbage på sporet.

load...

Lige hvad par har brug for

Oprettelse The Love Jungle var en sand samarbejde, i henhold toThe Gottman instituttets direktør for marketing, Michael Fulwiler.

Dette one-of-a-kind app blev realiseret takket være forslaget om et par deltage i en af ​​instituttets velkendte kunst og videnskab af Kærlighed weekend workshops, og den er baseret på 40 års forskning af Dr. John Gottman , den verdenskendte ægteskab forsker af The Gottman Institute og The New York Timesbest sælgende forfatter til ”de Syv principper for Making Marriage Work.”

Og så The Love Jungle blev født.

Uanset om spillet sammen eller separat, The Love Jungle tillader par at forbedre deres venskab og intimitet gennem sjove Q-og-A-aktiviteter. Hvis spillet hver for sig, kan par dele deres resultater med hinanden, tilføjer et dybere plan for forholdet.

load...

The Love Jungle indeholder seks niveauer af underholdende og lærerige øvelser, som par kan gøre sammen eller hver for sig.

Fulwiler sagde præsentere færdigheder på denne måde hjælper par til at holde forbindelsen - især hvis de er i en lang distance forhold - uden det føle sig som arbejde.

”Det er en gamification af de principper, som vi underviser,” sagde han. ”Vores mål er at hjælpe par styrke deres venskab, som er grundlaget for enhver stor sammenhæng. Det er meningen at være sjovt og let, og det virkelig giver par mulighed for at komme til at kende hinanden bedre.”

”Glade ægteskaber er baseret på et dybt venskab,” Dr. Gottman tilføjet. ”Med dette mener jeg en gensidig respekt for og nydelse af hinandens selskab.”

Forbedring af forholdet app plads

Mens markedet er fuld af forholdet apps, Fulwiler sagde mange mangler kvalitet, og The Love Jungle er bare, at appen kan udfylde dette tomrum.

load...

Han mener, det er anderledes fra resten, fordi det kan give par med de konkrete værktøjer, de behøver for at forbedre deres forhold.

”Når det kommer til ægteskab og relationer, kvaliteten af ​​apps lader meget tilbage at ønske,” sagde han. ”Vi lever i en tid, hvor alt er på vores telefoner eller på vores iPads. Hvorfor ikke bruge denne teknologi til at styrke vores ægteskab og relationer så godt? Det er virkelig en interessant plads til at skabe intimitet og nærhed.”

Drs. John og Julie Gottman, medstiftere af The Gottman Institute.

Fulwiler tilføjede, at hvad der kunne hjælpe The Love Jungle at overtage dette marked rum er integrationen af ​​Dr. Gottman forskning i app'en.

”Det gode ved denne app er der undervisning point med citater efter hver øvelse,” sagde han. ”Hvis du ønsker at læse om en specifik undersøgelse eller finde ud af mere information, kan du gøre det.”

Idet forholdet rådgivning et skridt videre

The Love Jungle, som isavailable på Windows Store, der virkelig tager forholdet apps til det næste niveau, hvilket gør Gottman indhold lettere tilgængeligt for par i denne teknologi-drevet verden.

Den Gottman Instituttets Kærlighed Jungle app har haft 1.500 downloads siden lanceringen og har 4.4 ud af 5 stjerner på Windows Store.

Med positiv brugerfeedback og en talentfuld udviklingsteam bag rattet, Fulwiler sagde, at der er ingen stoppe Den Gottman Institute fra at skabe flere digitale tilbud i fremtiden.

”Vi ville elske at være i stand til at skabe yderligere apps,” sagde han. ”Det fede ved The Love Jungle er, at det blev skabt af en kunde hos os. De par, der deltager vores workshops og seminarer ofte kommer tilbage til os med et ønske om at hjælpe andre par. Det er noget, vi tager en masse stolthed i.”