Gottman-instituttet tager en forskningsbaseret tilgang til relationsstøtte

22 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Den Gottman Institute blev grundlagt i 1996 af Dr. John Gottman og Dr. Julie Schwartz Gottman, førende forskere og kliniske psychologists.Together, de Gottmans designede erfaringsmæssige workshops og videnskabeligt baserede strategier for par i engagerede relationer. TheGottman Metode til glade relationer trækker from40 års forskning med mere end 3,000couples. Du og din elskede kan lære hemmelighederne ved en varig ægteskab via indsigtsfulde programmer, nyttige tjenester, og sjove produkter. Fra at opbygge en ”Love Kort” til en ”følelsesmæssig Bankkonto,” The Gottman Institute underviser manyeffective forhold teknikker til at hjælpe par holde romantik i live og holde følelsesmæssigt forbundet med hinanden.

En nylig undersøgelse foretaget af Sloan Center på UCLA adspurgte 30 heteroseksuelle coupleswith småbørn i husstande med to indkomster. Undersøgelsen fandt mange ægtemænd og hustruer glide fra hinanden, sjældent interagere uden deres børn. Disse par syntes at neglecttheir ægteskaber, som de har arbejdet for at bevare deres karriere og opdrage deres børn.

load...

”En forsker på dette projekt fortalte mig, det var hans indtryk, at disse par kun brugt omkring 35 minutter sammen hver uge i samtale,” skrev Dr. John Gottman , et forhold ekspert, i et blogindlæg, ”og de fleste af deres snak handlede om ærinder og opgaver, som de skulle få gjort.”

Især i dag, er det alt for let for par at gemme sig i deres digitale enheder og lade deres obligationer visne fra mangel på opmærksomhed og communication.In hans New York Times bestseller bog de syv principper for Making Marriage Work , Dr. John Gottman understreger vigtigheden af frakoble fra distraktioner, så du kan obligation tættere sammen med din partner. Hvis du ikke er sikker på hvad jeg skal sige, eller hvordan du kommer i gang, Den Gottman Institute leverer enkle og praktiske værktøjer og strategier for konstruktiv samtale.

load...

De Gottmans er verdenskendt for deres forhold ekspertise.

Den Gottman Institute blev grundlagt i 1996 af John og Julie Schwartz Gottman, begge førende forskere og kliniske psykologer. De søgte at kombinere sin langsgående forskning og hendes kliniske erfaring at tilbyde gennemprøvede forhold interven- teknikker, der vil bemyndige alle typer af par.

Ved at bruge empiri fra forskning på over 3.000 par, de Gottmans udviklet deres egen varemærkede tilgang til opbygning intimitet og tilslutning. The Sound Relationship House Theory skitserer ni vigtige faktorer for sunde relationer: bygge kærlighed kort, dele kærlighed og beundring, reagere på hinandens behov, vedligeholde apositive perspektiv, håndtere konflikter, støtte livets drømme, skabe fælles opfattelser, fremme engagement, og tillid.

Ifølge denne psykologiske profil, har ashared forståelse og formål er altafgørende, men etablere sådan en dyb friendshiptakes bevidst indsats. Som en leder i forskningsbaseret parterapi, The Gottman Institute giver ressourcer til at hjælpe par styrke grundlaget for en sikker og lykkeligt forhold.

load...

”Ourapproach og metoder er ikke kun for gifte par. De kan hjælpe nogen i et forhold,”siger Michael Fulwiler, Chief Product Officer på The Gottman Institute. ”Dating par, i særdeleshed, kan drage fordel af Dr. John Gottman lære.”

Hjælpe Millioner af PeopleThrough innovative programmer & Products

Fra et forhold blog til private par retreats , The Gottman Instituttet tilbyder mange sjove muligheder for at lære og vokse sammen med en du love.Since 1996 har Gottman Institute hjulpet millioner af mennesker verden over lever lykkeligere, mere tilfredsstillende lives.The Gottman Institute har en kalender fuld af kommende begivenheder , herunder professionelle kurser, workshops for par og offentlige foredrag.

Ifølge Sound Relationship House Theory, skal et forhold omfatter tillid, engagement, forståelse, beundring, og fælles opfattelser.

”Vores tilgang til forholdet sundhed er blevet udviklet fra over 40 års forskning med mere end 3.000 par,” Michael fortalte os. ”Vi har trænet mere end 50.000 klinikere på verdensplan i Gottman Metode par terapi.” Du kan finde en Gottman-uddannet terapeut ved hjælp af Gottman Referral Network.

Gennem årene har de Gottmans kommet ud med en hel side-drejere at støtte par. Du kan bladre gennem selvhjælpsbøger til learnproven principper for at styrke relationer ved hjælp af Gottman Method. De syv principper for Making Marriage Work er blandt de mere populære guider med mere end en million solgte eksemplarer.

Hvis du vil have mere indsigt fra eksperterne på The Gottman Institute, den Ægteskab Minute nyhedsbrevet tilbyder gratis ressourcer, herunder videoer, artikler og øvelser, der sendes til din indbakke hver tirsdag og torsdag formiddag.

Derudover kan du tilmelde dig til deres postliste gratis at holde sig opdateret på banebrydende forskning, nyttige kommunikationsevner, og innovative forhold strategier bakket op af Gottman Institute.

De Gottman Couples Retreat Board Gameв ”ў Tilføjer Sjov at dit forhold

Arbejde på dit forhold behøver ikke at føle sig som arbejde. Det kan være sjovt med de Gottman Couples Retreat Board Game , whichstimulates samtale og intimitet mellem par. Den brætspil leveres med mere end 300 kort ofopen-sluttede spørgsmål, forholdet fakta, saftige invitationer, og tests kompatibilitetsproblemer.

Den Gottman brætspil beder par til at grine, flirt, og konversere med hinanden.

Fra tankevækkende spørgsmål som ”Hvordan har du ændret sig i det sidste år?” Til dumme udfordringer som ”Hum, fløjte, eller synge din partner en kærlighedssang, og derefter få dem gætte det,” dette spil får par forbinder på et dybere plan. Den interaktive brætspil blev udtænkt af et par, der havde deltaget i en workshop og forelsket sig i den Gottman Method.

”Vores mål var at lette øjeblikke af tilslutning og nærhed for par, mens låsning i vores erfaringer gennem fælles oplevelser,” skrev Kerry og Mike McCarter , skaberne af brætspillet. ”Vi besluttede, at et brætspil for par var den nemmeste og mest tilgængelige måde at komme i gang.”

Engagement Weekend Workshops prale af en 94% succesrate

Den Gottman Institute giver troværdig forholdet rådgivning til at håndtere konflikter, viser hengivenhed, og bygge videre på dine styrker som et par.

”Vi er mest stolte af vores weekend workshop for par, kunst og videnskab af kærlighed , som John og Julie Gottman nuværende fem gange om året i Seattle,” Michael fortalte os. ”I to dage, er det vist at opnå resultater ligner de i seks måneder ægteskabelig terapi.”

”Vi var virkelig uvidende om de specifikke problemer, vi står over for, indtil denne workshop... Jeg føler mig meget optimistisk i at kunne lytte og tale nu om vores centrale spørgsmål.” - BN, en tilfreds værksted deltager

Dette populære kursus er psyko-pædagogisk, fortrolige, og effective.According til post-workshop undersøgelser, 94% af par, der deltog i weekenden værksted i 2016 rapporterede oplevelsen havde en positiv indvirkning på deres relationer.

Når du har gennemført Gottman værksted, kan du tilmelde dig en opfølgende kursus, kaldet The Art og videnskab of Love 2 , at fortsætte med at vokse og forbedre med at nogen speciel. Dette dybdegående workshop bygger på, hvad du har lært i din første oplevelse, og giver nye udfordringer i et intimt miljø.

Afslør de 13 Secrets of PartnersWith Great Sex Lives

I Opbygning af et fantastisk sexliv er ikke raketvidenskab , John Gottman trækker fra en online undersøgelse af 70.000 mennesker i 24 lande for at identificere kendetegnende for par, der angiver at have stor sex. Han fastholder, at er afgørende for tilfredsstillende følelsesmæssig og fysisk connections.According til Dr. Gottman behandle hinanden med kærlighed og hengivenhed, den følgende 13 foranstaltninger vil føre par til et fantastisk sexliv:

 1. De siger ”jeg elsker dig” hver dag og mener det
 2. De kysser hinanden lidenskabeligt uden grund
 3. De giver overraskelse romantiske gaver
 4. De ved, hvad der tænder deres partnere på og uden erotisk
 5. De er fysisk kærlig, selv i det offentlige
 6. De bliver ved med at spille og have det sjovt sammen
 7. De kæle
 8. De gør sex til en prioritet, ikke det sidste element af en lang to-do liste
 9. De bliver gode venner
 10. De kan tale komfortabelt om deres sexliv
 11. De har ugentlige datoer
 12. De tager romantiske ferier
 13. De er opmærksomme om at vende mod hinanden

I en anden artikel om Gottman Relationship Blog, John Gottman hævder, at kompatible personlighed træk er ikke pålideligt billede af forholdet succes. Han gør tilfældet, baseret på mange års forskning og hans egen erfaring, at fælles samarbejde er nøglen til varige connections.Couples, der arbejder sammen om at opbygge noget meningsfuldt, såsom en familie eller en virksomhed, nyde de lange og opfylder relationer.

”Hvor et par interagerer er den eneste, mest grundlæggende aspekt for at skabe et succesfuldt forhold,” Michael forklaret. ”Det er ikke hvem du er eller hvad du gør-det er, hvordan du taler til hinanden, hvor godt du får sammen, og hvordan du bevæger dig gennem tid sammen.”

Den Gottman Institute Styrker Obligationer Worldwide

Teknologi bringer mange bekvemmeligheder til vores liv, men at stole på det for meget kan berøve os af de dybe personlige forbindelser, der kommer fra ansigt-til-ansigt interactions.In den moderne dating verden, der opholder sig i kontakt er nemt - at holde kontakten er vanskeligere. Hvis du ønsker at forblive tæt med din partner, kan Den Gottman Institute vise vejen med ekspertrådgivning oneverything fra kommunikationsstil til intimitet mål.

Den Gottman Instituttet tilbyder positiv vejledning for par i alle aldre, formåen og orienteringer

Tegning fromresearch på rigtige par, har de Gottmans været i stand til at skelne forskellene mellem lykkelige og ulykkelige par. Deres teknikker, workshops, bøger og spil kan hjælpe dig med at puste nyt liv i din romantik og vokse tættere med din partner.Whether du er i et fast forhold eller i håb om at være i en snart, det Gottman metode giver et nyttigt indblik i, hvad der gør relationer udholde i løbet af tid.

Den Gottman Institute altid udvide sine tjenester til støtte for levetiden af relationer. Holdet er ved at udvikle et innovativt nyt program for singler, så alle kan bruge de syv principper for Making et ægteskab Arbejde for at forbedre deres kærlighedsliv i grundlæggende måder.

”På Gottman Institute, vi inspirere, støtte og udfordre hinanden hver dag som vi finder nye måder at bringe større kærlighed og sundhed til relationer over hele verden,” siger Michael. ”Vi er klinikere, forskere, tænkere, forfattere og designere, der er intelligent, sjov og virkelig dedikeret til at gøre en forskel.”