Greensingles: tilslutning af miljøvenlige datere, forbedring af nicheområdet og redning af planeten

2 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Lavet af miljøforkæmpere for miljøforkæmpere, GreenSingles.comis en premier niche dating site, der giver landmænd, vegetarer, gartnere, og øko-bevidste daters generelt et sted at mødes, ikke kun ligesindede, men også gerne hjerter mennesker.

Hvis du er en miljøvenlig enkelt, uanset om du kører en Prius, genbruge på en regelmæssig basis, eller er vegetar, en af ​​de vigtigste kvaliteter, du ser i en dato eller partner er en lignende passion for at reducere CO fodspor vi går.

GreenSingles.com er fantastisk til daters der bekymrer sig om at leve en livsstil, der er godt for dem selv og Jorden.

load...

Her for at hjælpe dig med at starte forbinder med mennesker, der har de samme værdier er GreenSingles.com, go-to dating site for folk, der brænder for at leve et ”grøn livsstil” og bevare planeten.

”Vi giver medlemmer med en stor mødested for at møde andre singler, der sætter en høj værdi på bæredygtighed, holistisk levende, og tage sig af vores planet,” sagde GreenSingles.com Ejer Jill Crosby.

Crosby, en seriel innovator i denne branche, var venlig nok til at give os alle detaljer om GreenSingles.com, herunder sitets unikke funktioner, det er vigtigt at lytte til brugernes behov, og værdien af ​​den niche dating-markedet.

Sætte Brugere i kontrol over deres dating Succes

GreenSingles.com er ikke en typisk dating site, hvor du afleverer din dating skæbne over til en anden og håbe på det bedste - de får medlemmer er involveret i matchningen proces med en lang række værktøjer og funktioner, du ikke finder andre steder, herunder brugerdefinerede essay spørgsmål, dybdegående Match spørgsmål og astrologiske kompatibilitet.

load...

Skriv dine egne EssayQuestions & Fremhæv Hvad er vigtigst for dig

Når du tilmelder dig GreenSingles.com, får du et sæt af specialiserede multiple choice-spørgsmål som ”Hvor grøn er du?”, Og endda munter svar som ”Jeg er 420 venlig”. De skriftlige spørgsmål er mere i dybden end andre steder og omfatter unikke dem som ”Hvordan har du miljøbevidst, og hvad laver du til at hjælpe planeten?” Men den bedste del er du kan endda lave dine egne skriftlige spørgsmål. Crosby siger: ”Medlemmer elsker denne mulighed, da det fremmer kreativitet og sjov samtidig giver dem mulighed for at udtrykke sig mere fuldt ud.”

Du kan også uploade videoer for at tilføje et personligt præg på din profil, samt finde nyttige råd artikler, der er unikke for den demografiske som ”Top 10 ting at gøre på en grøn Dato.”

”Vi mødtes på GreenSingles præcis et år siden i dag. Vi er bedøvet af dybden af vores ekstraordinære intimitet og forbindelse ”. - Rob og Cara, GreenSingles medlemmer

load...

Ud over at hjælpe folk med at finde det perfekte match, Crosby også elsker at lære om de miljøvenlige ting par gøre sammen, når de mødes på sitet, såsom hosting øko-bevidste events, workshops og retreats, som de kan sende på ConsciousEvents.com og fremme til andre GreenSingles.com medlemmer.

”Jeg synes, at mange af vores succeshistorie par har en 'bestemt til at mødes' føler for dem. Når de er sammen, det er så sjovt at høre om de fantastiske, livsændrende projekter for dyr, mennesker, og Moder Jord sig selv, at de har skabt, og fortsætte med at skabe sammen. Det er inspirerende!”Sagde hun.

Betalt & gratis medlemmer Alike Få et godt afrundet Online Dating Experience

At være i stand til at skrive dine egne essayquestions er et unikt aspekt af GreenSingles.com, men selv de fælles træk er mere generøse end hvad du finder på de fleste dating sites. Dette sikrer, at betalt og gratis medlemmer både får en tilfredsstillende online dating oplevelse.

Hvad Free Brugere Get:

Ud over at være i stand til at indsende brugerdefinerede spørgsmål, gratis medlemmer kan også:

Hvad Betalt Brugere Get:

Betalt medlemmer har adgang til alle de samme funktioner som de gratis medlemmer, men de kan også:

Med hver komponent i GreenSingles.com, Crosby vigtigste mål er at holde kontakten med brugere og tilpasse sig deres behov, der synes at virke, fordi hun modtager mindst én succeshistorie hver dag.

”Det handler om medlemmerne. Periode,”sagde hun. ”Hvis medlemmerne ikke er tilfredse, så er jeg ikke glad.”

Førende Niche Space & Ændring af dating Industri

Crosby understreger værdien af ​​catering til singler specifikke ønsker og ikke behandle dem som en generel gruppe. Dette gælder især for miljøvenlige singler, der bekymrer sig om vigtige emner som global opvarmning og forurening. Det er fælles interesser som disse, sagde hun, at bygge fundamentet for et succesfuldt forhold.

”Hvis du vil være gift med nogen eller i et langvarigt forhold eller endda en polyamorous forhold, du ønsker folk, der har de samme værdier og de samme fokuserer i deres liv,” Crosby tilføjet. ”At have en niche site, hvor alle har lignende værdier skærer en stor del af tiden.”

”Niche dating sites er så vigtige... Især i vores travle samfund nu,” sagde Jill Crosby.

Ikke alene denne form for tænkning forbedre brugeroplevelsen, men det hjælper at udvide den niche dating industri, der ofte bliver gjort nar af for at være lidt for specifik (meet-an-inmate.com, nogen?).

”Niche dating sites er så vigtige. Især i vores travle samfund nu, folk ikke har tid eller ikke ønsker at tage sig tid til at frasortere gennem millioner af profiler af folk, de ikke har noget til fælles med,”sagde hun.

Om Jill Crosby & Hendes Overtagelse af GreenSingles.com

Før overtagelsen GreenSingles.com i 2014, Crosby fik ideen om at skabe sin egen dating site i 1998. Hun var på en mainstream site, der holdes matche hende med mennesker, hun havde intet til fælles med, så hun ud på en mission for at forhindre singler fra at have den samme oplevelse, hun gjorde.

Jill Crosby, Ejer af GreenSingles.com

Mens hun vidste intet om at starte en dating site fra bunden, hun var god til at sætte op hendes single venner og det kom til hende.

Hun lancerede sin første hjemmeside, SpiritualSingles.com, i 2000 og hendes første ”grønne” dating site, PlanetEarthSingles.com, i 2006. For de første 9 år, hun arbejdede en høj stress, højt betalte job som direktør for største mursten og mørtel dating selskab i USA og interviewet over 6.000 singler i 7 stater over hele USA hun ikke gøre nogen penge fra sin egen virksomhed for de første 9 år, men hun vidste, at det i sidste ende ville kunne betale sig, da det var hendes lidenskab og arbejdskraft af kærlighed. Hun var endelig i stand til at forlade den dag job i slutningen af ​​2007 solgte sit hjem i Portland, Oregon, og flyttede til Mount Shasta, Californien, hvor hun nu bor en enkel, tilfredsstillende liv omgivet af sentinel træer, dyreliv og naturlig skønhed.

Crosby bragte den samme energi til GreenSingles.com da hun arvede det efter de tidligere ejere pensioneret. Sitet er nu en del af den bevidste Dating Network, Crosby paraply selskab, som består af mange dating sites inden for samme realm (bevidst / grøn / åndelige), ligesom forskellige døråbninger i det samme hus. Det fede er nye medlemmer kun behøver at tilslutte sig en hjemmeside (GreenSingles.com, SpiritualSingles.com, PlanetEarthSingles.com, ConsciousSingles.com...) for at få adgang til dem alle og en fælles database over 100.000 medlemmer fra hele verden.

”Jeg har altid haft en passion for at hjælpe mennesker og matchmaking. Der syntes at være mit kald, så det var en naturlig udvikling,”siger Crosby. ”Jeg er glad for jeg gjorde det, fordi jeg fulgte mit hjerte.”

GreenSingles.com er et unikt dating site med en positiv vibe, og Crosby fører det til store ting i den niche dating rum, samt dating industrien som helhed.