Grillbibel: grillmester steven raichlen guider par til krydset mellem mad og kultur med velsmagende opskrifter og teknikker

12 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mand søger at holde den lidenskab brænder i køkkenet behøver ikke lede længere end Steven Raichlen s BarbecueBible.com. Den prisbelønnede grill aficionado lærer folk internationale grilling teknikker og giver opfindsomme opskrifter via hans hjemmeside og populære kogebog serier, herunder hans seneste volumen, ”Projekt Fire.” Med tankevækkende artikler, videoer, trin-for-trin instruktioner, og et katalog over opskrifter fra hans prisbelønnede bøger, Steven vender grille fra en lejlighedsvis nydelse for en dagligdags færdighed. Du kan også lytte til en af ​​Steven tv-shows at se master på arbejde. Lær på egen hånd eller sammen med din partner som Steven hjælper dig med at oprette mindeværdige måltider til at nyde sammen over varmen i en brand, og under en himmel fuld af stjerner.

Både mænd og kvinder lave mad til deres datoer i et forsøg på at gøre et godt indtryk. Faktisk er det så almindeligt, at vi ofte ser scenariet spille ud i popkulturen gennem bøger, film og tv-shows.

Min favorit film madlavning scene er fra ”Bridget Jones' Dagbog.” Se Colin Firth komme til Renée Zellweger til hjælp i køkkenet efter hendes fødselsdag middag går galt viste mig, hvad en real-life ridder i skinnende rustning ser ud. Som tingene begynder at vende katastrofalt, han roligt tager over som hun træder tilbage, imponeret af hans kulinariske dygtighed. De kokken og spøge sammen som den seksuelle spænding bygger.

load...

Det er en vidunderlig scene - og en, hvor kunsten virkelig efterligne liv.

Steven Raichlen, grundlægger af BarbecueBible.com, ved at der er noget specielt ved madlavning eller, i hans tilfælde, griller, der bringer par tættere sammen.

Steven Raichlen ved, hvordan grille et måltid sammen kan gøre for en romantisk aften.

”Min første bog var 'The Grill Bibelen,' og jeg har sikkert hørt fra en halv snes par, der en eller anden måde mødte gennem det,” sagde han.

Madlavning med en dato kan ofte afsløre forbindelser og skrue op for varmen i et forhold. Forskning viser, at par, der deler husførelsesopgaverne, madlavning inkluderet , rapporterer de højeste niveauer af intimitet og ikke kun have den mest sex, men er det lykkeligste med deres sexliv.

load...

Klargøring et måltid sammen, er en aktivitet, der hjælper par teste deres kompatibilitet og lader dem obligation løbet lære en ny færdighed, og Steven ønsker at hjælpe sine læsere forbinde ved at lære dem, hvordan man laver lækre måltider.

Genopfinde grill med Fed & Uventede Flavours

Steven - en kendt forfatter, journalist, foredragsholder, TV-vært, og elev af verden - genopfundet moderne grill. Han ved, hvordan en grill kan bringe folk sammen og har fremhævet, at der i mange af hans projekter - som omfatter 31 bøger, seks internationale tv-shows, og utallige artikler og udmærkelser. Hans holdning til grillning kombinerer en vurdering af dens historie og en frisk spin på, hvad der er grill-værdig. Spoiler Alert: alt er.

”Hvad fascinerer mig om at grille og grillning er skæringspunktet mellem mad, historie og kultur. Mit arbejde med at grille og grill er altid et vindue ind i kulturen, for hvis man tænker over det, det er verdens ældste madlavning metode,”sagde han. ”Det er også verdens mest universelle madlavning metode, men det gøres anderledes overalt.”

load...

Hvad adskiller Steven fra andre grill mestre er, at smagen drev hans madlavning stil, og han er dybt inspireret af sine rejser. Mest af alt, han kan lide at overraske og glæde sine fans med nye smag. For eksempel, i sin seneste bog, ”Projekt Fire,” funktioner han en teknik kaldet ”Caveman Grilling”, hvor han cooks en bøf på gløderne fra et bål. Det resulterer i en crusty, røgfyldte udenfor med en eksplosion af smag på indersiden. Det er et perfekt eksempel på, hvordan han altid forsøger at forbedre smag, eller, i hans ord, ”bringe høj drama til madlavning på grillen.”

Caveman grilning Fremgangsmåden indbefatter madlavning et stykke kød direkte på gløder.

Steven mener folk køber hans kogebøger og se hans tv-shows, fordi de ønsker at lære og udvide deres repertoire. Han påpeger, at grille er kommet langt siden han startede. ”Nu er vi grill grøntsager, vi grill fisk og skaldyr, vi grill desserter, og vi grill forretter. Da jeg startede, vi grillet bøf,”sagde han.

Og han har ofte bragt folk sammen gennem sit arbejde. ”For et par år siden, et ungt par tog deres løfter fra 'The Grill Bibelen.' Det var virkelig sød,”sagde han.

Planlæg den perfekte Grill-Side dato Night Med opskrifter & Videoer

Steven forstår den iboende appel af grille og viser par, hvordan man kan skabe en hel romantisk dato nat måltid. Han anbefaler, at du starter med den vigtigste skålen og derefter bygge det måltid ud.

Ud over at featuring Caveman Porterhouse beskrevet tidligere som en main, Steven har en anbefaling, der er lige så velsmagende.

”Et måltid perfekt til to er en rack af lam - det er festligt, ceremoniel, og festlig. I Projekt Fire, jeg har en opskrift kaldet Finger Burner Lamb Chops. Du spiser dem varme fra grillen, fordi det er altid sjovt at spise mad med fingrene,”sagde han. Det centrale er en rack af lam skåret i koteletter, dækket i italienske krydderier, og grillet over en brand.

Steven anbefaler Finger Burner Lamb Chops som en del af en perfekt middag for to.

Opbygning af menuen ud derfra, Steven anbefaler en grillet artiskok som forret, fordi det er fremragende til deling. Derfra videre til en grillet Vandmelon salat, som kan være en uventet behandler, fordi det er en varm, kold, og røget salat. Så anbefaler han tilføjer kokos grillet majs som en side med din lam. Endelig er det tid til dessert. Steven overrasker igen med en dekadent dessert quesadilla.

”Fyld den med banan og dulce de leche for nogle sødme,” sagde han. ”Jeg drys lidt ost i det at give en lille smule af en salt smag.” Det hele måltid er en ny oplevelse for din gane, og det er alle lavet på grillen.

Du kan endda tilføje en robust flaske vin eller en balje med isafkølet håndværk øl for at fuldføre din romantisk middag under stjernerne. Og du kan arbejde sammen for at gøre det hele.

”Projekt Fire” & 30 Andre bøger der vil få dig Cooking

Stevens nye tv-show ”Projekt Fire” er en følgesvend serie til hans nye kogebog af samme navn. Bogen indeholder en gennemgang af alle de nye grill og værktøjer til en kræsne grill mester.

I ”Projekt Fire,” Steven lærer nye grill teknikker til at forbedre smagen af ​​populære retter.

Han introducerer også sit publikum til nye grill teknikker - ligesom Ember-ristning eller ved hjælp af en brand-opvarmede jern. Og selvfølgelig er der nye opskrifter.

For de nye til at grille, ”Projekt Fire” har en unik primer kursus. ”I 'Projekt Fire,' Jeg starter med de 'Syv trin til Grilling Nirvana.' Det er alt, hvad et par starter ud ville behøver at vide om at grille,”siger Steven. ”Den dækker emner som at købe den perfekte grill og hvilken form for grill et par behov.”

Det er en nice sæt grundlæggende at hjælpe par blive sikker i deres grille færdigheder. Bogen indeholder også en sjov kapitel om grillede morgenmad, grill entusiaster vil være glade for at forsøge.

Steven har også skrevet bøger om emner på tværs af grille og grill spektrum - fra ”Projekt Røg”, som dækker rygning teknikker, til ”Indoor Grilling” og alt derimellem.

Grill! Bibelen Leverer Kreative måder at spise al fresco

Steven giver tips, opskrifter og videoer på sin hjemmeside for at hjælpe folk til at godtage deres indre grill mester. Han primært ønsker at fylde hele den mystik og intimidering ud af det. ”Det er ikke så udfordrende som folk tror, ​​men folk bliver skræmt af at grille,” sagde han.

For eksempel, Stevens BBQ Basics: Teknikker du behøver at vide afsnit dækker spørgsmål, der uerfarne grillers kan have - fra lynkurser på grill til bestemte fødevarer.

Salt Slab Grillet Chokolade Brownie S'mores er en dekadent grillet dessert.

Hvis du ikke er klar til at forberede en fire-retters menu til din date, Steven har en nem, imponerende dessert, der ville gøre en drømmende ende til din næste udflugt.

”Chokolade er ofte forbundet med kærlighed og romantik. Der er en opskrift kaldet Salt Slab Grillet chokolade brownie S'mores. I stedet for at bruge graham crackers, du bruger chokolade brownies, og du top dem med slivered mynte, Grand Marnier, og super premium chokolade,”sagde han. ”Endelig bliver de toppet med firkantede håndværksmæssige skumfiduser.”

Steven har en anden kogebog kommer ud, der er sikker på at glæde par, der elsker en smag af Italien.

”Jeg har en tv-udsendelse på italiensk fjernsyn kaldet 'Steven Raichlen grill Italien', og det er både på engelsk og italiensk,” sagde han. ”The følgesvend bog til at showet vil komme ud til sommer.”