Halvfjerds tredive: en luksus matchmaking-tjeneste bygget til at forbinde velhavende, sofistikerede singler over hele verden

8 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: For fagfolk, der er hyper-fokuseret på deres karriere, at finde tid til at dyrke romantiske forbindelser kan ofte virke som en uoverstigelig opgave. Det er derfor, de henvender sig til den luksus matchmaking selskab Halvfjerds Tredive. CEO og grundlægger Susie Ambrose tager en concierge tilgang til matchende elite singler over hele verden, og hun har en imponerende 85% succesrate. I næsten to årtier har Susie og hendes team af højt kvalificerede psykologer og forholdet eksperter arbejdet hands-on med 10.000-plus mænd og kvinder til at hjælpe dem med at fremme obligationer og cement varige relationer.

Under kørsel hendes psykoterapi praksis, Susie Ambrose begyndte at se en trend med nogle af hendes klienter. På trods af, at mange af dem var velhavende, vellykket, og tiltrækkende, var de stadig single. Ofte deres manglende evne til at danne meningsfulde relationer var det direkte resultat af deres travle, arbejde-fokuserede livsstil.

load...

En aristokratisk mand kom specifikt til Susie udkig efter kærlighed. Hun besluttede at hjælpe ham, og snart efter matchet ham med en kvinde, han kom til at elske og respekt. Det var denne første succeshistorie, der kørte Susie at skabe Halvfjerds Tredive. Virksomhedens navn stammer fra en undersøgelse, Susie fandt, at afslører, at succesfulde mennesker tilbringer 70% af deres tid arbejde, så kun de resterende 30% for socialt samvær.

Grundlagt i 2001, Halvfjerds Tredive var en af ​​de første matchmaking virksomheder til enlige fagfolk.

load...

”Halvfjerds Tredive blev født ud af den reelt behov for at tage fat på denne ubalance, hvilket skaber en livsstil, der opfylder og relationer til mennesker, der har nået, hvad der bør være en grad af succes og rigdom, som de er tilfredse,” siger Susie.

Som CEO og grundlægger, har Susie omgivet sig med et team af psykologer og forholdet eksperter til at hjælpe tage højde for velhavende klientel. Grundlagt i 2001, Halvfjerds Tredive var blandt de første eksklusive, luksus matchmaking selskaber. Og hendes bog også med titlen ”Syv Tredive” giver en smart, indsigtsfulde indblik i, hvad der gør menneskelige relationer kryds.

Matchende høj opnå, Indflydelsesrige klienter på en 85% succesrate

Ved hjælp af sin baggrund i psykologi, Susie udviklet en personlig og professionel matchmaking teknik, der har vist sig at være meget effektiv, med en succesrate på 85%.

”Ved at garantere, at hvert medlem har en matchmaker, der håndplukker potentielle partnere og hjælpe medlemmet være den person, de ønsker at være gennem livets tjenester, såsom billedet rådgivning og forholdet coaching, Halvfjerds Tredive øger de deltagende chancerne for en langsigtet relation, " hun sagde.

load...

Halvfjerds Tredive fokuserer på langsigtet tilslutning og kompatibilitet snarere end kortvarig forelskelse eller seværdigheden og det er hvad gør Susies metode så effektiv.

Holdet på Halvfjerds Tredive bruger mere end blot din standard matchmaking teknikker til deres klientel - de bruger bevist psykologiske metoder til at matche potentielle partnere.

Der er ingen tilmelding og søgning. Når du bliver medlem, en personlig account manager sikrer du får flest hands-on serviceniveau. Personlige account managers arbejder ihærdigt på at finde en match, der kontrollerer alle boksene, og så vil de oprette introduktioner.

En personlig, Skræddersyede tilgang til at finde varig kærlighed

Forskellen mellem Halvfjerds Tredive og andre matchmaking selskaber kommer ned til en vigtig ingrediens: kundefokus. Faktisk har mange potentielle kunder charterfly til London bare for at møde Susie og hendes team.

”Dette har resulteret i en global database over de mest støtteberettigede mennesker i verden,” siger Susie. ”Med over 10.000 velhavende mennesker i vores database og vokser hver dag, vores forretning udstråler kvalitet, autenticitet, og succes, tiltrække medlemmer, der afspejler sådanne kvaliteter. Vores medlemmer er dem af indflydelse og velstand, lederne af industrien, pionererne inden for deres områder -. Det kendte, det titlen, den opnåede”

Susie og hendes team af eksperter giver en hands-on tilgang til at finde det rette match for dig.

De fleste kunder kommer til Halvfjerds Tredive primære tjeneste: matchmaking. Takket være virksomhedens opmærksomhed på en personlig og skræddersyet oplevelse for hver kunde, succesrate svæve. Kunderne kan føle sig godt tilpas i at kende deres datoer kommer pre-undersøgt. Dette giver velhavende kunder den sikkerhed at vide, at de er dating nogen inden for deres eget peer-gruppe.

Halvfjerds Tredive s matchmakers overveje mange vigtige faktorer når arrangere en introduktion. De vejer hvad der er rigtigt for en klient i det lange løb kontra hvad ser attraktivt ud i øjeblikket.

Susie fortalte os, at i stedet for at være strengt overflade-baseret, er hendes klienter på udkig efter kampe med lignende værdier og interesser - med den ledende attributter bliver ærlighed og loyalitet. Faktisk næsten halvdelen siger, at de ville dato nogen, der ikke traditionelt godt ud, fordi tegn kvaliteter er vigtigere. Konto ledere tager dette og kundens personlige ønsker og behov i betragtning, når de vælger potentielle mager.

Halvfjerds Tredive tilbyder også supplerende tjenester, såsom livet coaching, billede rådgivning, og dato coaching, for at tiltrække og holde en lige så fantastisk partner.

Det virker! Tusindvis af singler har dannet relationer

Mange glade kunder skriver i at takke Susie og hendes team for deres hjælp. En europæisk CEO tilbyder et sådant eksempel.

Han voksede op i en beskeden familie miljø af forældre, der ønskede ham til at ”stå på egne ben.” Han støttede sig gennem college, arbejdede sig op ad stigen, og til sidst overtog familiens virksomhed.

”Mens jeg havde relationer undervejs, måske mine prioriteter var et andet sted,” sagde han. ”Kommer til Halvfjerds Tredive var den bedste beslutning gjorde jeg. Jeg mødte en dame, der forstod den vej jeg tog, der deler mine værdier, men mere, er venlig, kærlig, omsorgsfuld, og ønsker de samme ting ud af livet, som jeg gør.”

Halvfjerds Tredive held par formuende singler med samme baggrund og livsstil.

En anden af ​​Susie kunder, en neurokirurg fra Hongkong, også bemærkede hvordan succesfulde hendes erfaring havde været.

”Hvad en kamp, ​​og kun den anden person, jeg har mødt! Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, men du har langt oversteget mine forventninger,”sagde hun. ”Han er en vidunderlig mand, og vi begge føler sig trygge ved at sige, at du kan afslutte vores medlemskab.”

En berømt skuespiller, der deler sin tid mellem London og USA afspejles på hans erfaring både uden og med den service, siger: ”Folk ofte antager, at det er nemmere, når du er bøsse og i offentlighedens øjne, og ja jeg var aldrig kort af interesse , men det var svært at finde nogen ligesindede, på udkig efter en seriøs, monogame, langsigtet partnerskab. Jeg troede, det var en risiko går ned denne vej, men efter at have forenet Halvfjerds Tredive, var der noget at se tilbage.”

Halvfjerds Tredive - Dyrkning Obligationer Mellem 10.000 medlemmer

Med medlemmer fra hele verden, Halvfjerds Tredive oplever organisk vækst som medlemmer henvise andre medlemmer. Mens der er en betydelig medlemskab base i Storbritannien og Europa, er medlemstallet stiger på steder som Singapore, Hong Kong, New York og Los Angeles. Ifølge Susie, medlemmer i alle aldre, livsstil, baggrunde og brancher og har forskellige forhold forhåbninger.

Fortrolige og psykologisk-backed, Halvfjerds Tredive er blandt de mest effektive elite matchmaking selskaber. Takket være en hårdtarbejdende leder og team, er succesfulde singler præsenteres med en effektiv måde at møde deres soulmate.