Healthgrades hjælper sundhedsbevidste familier med at finde den rigtige læge og hospital

10 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Healthgrades tilbyder nyttige online ressourcer til at forbinde patienter og læger på tværs af USA. Hjemmesiden enkle søgefunktioner give de besøgende mulighed for at gennemse mere end 1,1 millioner læger arrangeret af speciale og beliggenhed. Uanset om du er på udkig efter en kompetent fødselslæge, gynækolog eller læge, Healthgrades giver patienterne værdifulde oplysninger, herunder over 6 millioner forbruger ratings, for at tilskynde lyd beslutningstagning. Healthgrades også partnere med hospitaler for at lette mere meningsfulde og engagerende interaktioner mellem sundhedspersonale og patienter. Hjemmesiden giver over 1 million daglige brugere til at lære om deres sundhedsmæssige muligheder og vælge, hvad der er bedst for deres behov. Næste gang du er på grund fora helbredsundersøgelse, kan du stole på Healthgrades at levere omfattende informationon lokale læger i alle specialer.

Når du er gravid, du står over for en masse valg, fra hvilken slags fødsel erfaring, du ønsker at hvordan man kan dekorere nyfødte barns værelse. En af de første og vigtigste beslutninger i løbet af en graviditet indebærer at vælge en læge eller sygeplejerske til at passe på dig og din baby.

load...

For første-timere, kan processen med at vælge en erfaren og pålidelig fødselslæge være en skræmmende task.Tiffany B., en gravid kvinde fra Port St. Lucie, Florida, var ikke tilfreds med randomlypicking en læges navn tilfældigt, så hun gik til Healthgrades at finde information om lokale Obs.

”Da jeg fandt ud af jeg var gravid med mit første barn, havde jeg håbet at finde en OB, som jeg kunne stole på at have min bedste interesse i tankerne,” -Tiffany B., en patient fra Port St. Lucie, Florida

Efter nogle online forskning, hun og hendes mand discovereda stærkt anbefales fødselslæge ved navn Dr. Dudley Brown. Encouragedby lægens positive anmeldelser på Healthgrades , Tiffany contactedDr. Brown og blev hans patient. Måneder senere, hun skrev sin egen Healthgrades gennemgang på lægen for at sige, at hun havde haft en fænomenal oplevelse med ham. Ifølge Tiffanys gennemgang, dr. Brown og hans team var altid professionel og klar til at besvare eventuelle spørgsmål, hun havde undervejs.

load...

På Healthgrades, første hånd anmeldelser (som Tiffanys) giver dig en fornemmelse for lægen og personale, så du kan vælge DinSundhed behandleren med tillid.

Grundlagt i 1998, Healthgrades er en omfattende online ressource for alle, der søger en lokal læge eller hospital, de kan stole på. Hjemmesiden har samlet oplysninger og anmeldelser på 1,1 millioner læger inall specialiteter og subspecialties, herunder familie medicin, obstetrik, pædiatri, urologi, og intern medicin. Visitorscan gå online for at sammenligne priser, læse anmeldelser, og vælg en læge, der er rigtige for theirneeds.

”I dag, mere end 1 million mennesker om dagen bruger Healthgrades hjemmeside for at søge, sammenligne, og forbinde med hospitaler og læger,” siger Andrea Pearson, Chief Marketing Officer for Healthgrades. ”Wealso partner med hospitals- og sundhedssystemer i hele landet til at integrere teknologiske løsninger til at gøre at finde en læge mere praktisk og enkel.”

På Healthgrades, kan besøgende finde information om mere end 1,1 millioner læger, 2 millioner sundhedspersonale, og 5.000 hospitaler.

load...

Fra selskabets hovedkvarter i Denver, Colorado, et dedikeret team er på en missionto bemyndige patienter til at vælge en læge med tillid. Uanset om du er på udkig efter en god hudlæge, gynækolog, eller kardiolog, kan Healthgrades hjælpe dig gå igennem millioner af lokale læger, vælge den rigtige pasform, og bestil tid fromany stationære eller mobile enhed.

”Sundhedsvæsenet kan være meget udfordrende at navigere, og så vi ønsker at levere end-to-end-løsninger til forbrugere og hospitaler,” Andrea forklaret. ”Fordi de relationer, vi hjælper smede kan hjælpe med rejsen til et bedre helbred!”

Forbruger-Driven Sammenligning Værktøjer: Over 6 millioner Bedømmelser Online

Healthgrades letter en samtale blandt patienter indsender og læse anmeldelser om deres lokale sundhedspersonale. Den åbne forum hjælper besøgende sammenligne erfaringer og vælg en velrenommeret læge i enhver speciale.

”Forbrugerne bruger vores hjemmeside for at søge, sammenligne, og forbinde med hospitaler og læger baseret på de vigtigste foranstaltninger, når der vælges en sundhedspleje udbyder: erfaring, hospital kvalitet, og patienttilfredshed,” Andrea fortalte os ”Disse vurderinger er meget vigtige for. Forbrugerne, når de begiver sig ud på deres sundhedspleje rejse.”

På Healthgrades, kan du læse igennem over 1 million bedømmelser og 6 millioner offentliggjorte ratings til at afgøre, om en bestemt læge opfylder dine standarder. Den profilesclearly vise lægens erfaring, områder af ekspertise, kontaktoplysninger, kliniske vurderinger kvalitet, og patient tilfredshed scoringer. Ifølge Healthgrades' intern forskning, når forbrugeren har denne form for information om en læge eller praksis, de er 82% større sandsynlighed for at lave en aftale.

”Vi samler avanceret funktionalitet til at vælge læger. Vores teknologiske løsninger hjælper patienter forbinde med og opbygge bedre relationer til deres læger,”siger Andrea. ”Det gør Healthgrades et must-besøg først for forbrugerne, når de har brug for at finde en læge.”

Healthgrades skitserer et sundhedsvæsen udbyderens erfaring, kvalitet, og vurderinger for forbrugerne.

Healthgrades fremmer et fællesskab af patienter deler deres historier med hinanden i anmeldelser, udtalelser og blogindlæg. Kvinder, der er gravide for første gang kan gå til Stories afsnittet Sundhed at læse throughwhat nye mødre har at sige om deres erfaringer med graviditet og fødsel.

”Alle mine forudfattede opfattelser af, hvad der skulle ske, var ud af døren,” skrev VI, en mor fra Denver, Colorado. ”Jeg var udmattet og gudskelov for epidural eller ville jeg har ikke været i stand til at få nogen resten overhovedet.”

”Vores hjemmeside er et godt sted for forbrugerne at forbinde med hinanden og dele viden fra deres erfaringer og de beslutninger, de gjorde,” Andrea noteret. ”Flere og flere patienter besøger Healthgrades.com at gennemgå deres læger og dele oplysninger om deres pleje oplevelse.”

En nem at forstå ressource på Health Care Information

Healthgrades er mere end et sted at slå op læger - det er en rig uddannelsesmæssig ressource på de udfordringer, som sundhedsvæsenet forbrugerne står over for. Sitet giver værdifulde oplysninger om en bred vifte af sundhedsmæssige emner til at hjælpe de besøgende at træffe kvalificerede beslutninger, når det kommer til deres helbred.

Selvom sin søster sites, Right Diagnose og OurHealth , kan folk forske forskellige sundhedsmæssige betingelser, sygdomme, symptomer, diagnoser og procedurer online. Uanset om du er bekymret for en STD eller nysgerrig kvinders sundhed, disse websteder giver detaljerede og vidende vejledning for patienter.

Ifølge Andrea, ”Healthgrades skaber indhold til at hjælpe uddanne og informere besøgende om interessante tendenser i branchen og tilbyder indsigter fra troværdige kilder.”

”Vi tror, at fremtiden for Healthgrades er meget lys, og vi er begejstrede for at spille en rolle i at hjælpe forbrugerne med at finde og forbinde med den rigtige læge.” - Andrea Pearson, CMO hos Healthgrades

For bedst tjener de mænd og kvinder, der kommer til Healthgrades efter svar, har hjemmesiden udvidet itseducational indhold til at dække alle aspekter af sundhedsvæsenet. I den Healthguides sektionen , kan patienterne lære mere om følsomme sundhedsmæssige emner, herunder leve med erektil dysfunktion og håndtere hiv. Oplysninger præsenteres på en klar, let læst format med anbefalede relateret læsning til rådighed til at hjælpe med at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål.

”Healthgrades er virkelig one-stop-shop for forbrugerne søger en læge og søger oplysninger til at hjælpe informere dem om deres valg,” sagde Andrea ”som indgyder tillid til deres sundhedspleje beslutningsprocessen.”

Opnåelse Excellence gennem en effektiv Teamwork & Collaboration

Healthgrades har flere kontorer i byer over hele USA, herunder Atlanta, Madison, Raleigh, og Denver. Fungerer som en enhed, hold memberswork tæt sammen med hinanden på projekter, der væsentligt påvirker hvordan patienter interagerer med læger og hospitaler.

CMO Andrea Pearsonjoined Healthgrades' marketing team i december 2008.

Den ledergruppe på Healthgrades understreger holdånd og samarbejde. En af virksomhedens seks kerneværdier er ”Opnå ekspertise sammen.”

”Alt, hvad vi udrette på Healthgrades er gennem effektiv teamwork,” Andrea fortalte os. ”Der er meget få roller, hvor de enkelte bidragydere arbejder alene.”

Deres kombinerede indsats drive dem mod deres overordnede mål om at bringe mere gennemsigtighed til sundhedspleje. Med tilgængelig information og brugervenlige søgeværktøjer, gør Healthgrades udvælge eller henvise en sundhedspleje udbyder let.

”Vi ved, at det digitale sundhedsområdet er hurtig bevægelse, og det er meget spændende at være en del af denne udvikling,” siger Andrea. ”Vi ved også, at vi har størst virkning, når vi tager fat på muligheder som et team.”

Træffe informerede Health beslutninger ved at rådføre sig med Healthgrades

Ligegyldigt hvad sundhed problem, du står over for, er det vigtigt at vælge den rigtige læge, der kan hjælpe dig. Takket være Healthgrades, behøver du ikke at stole på gætværk at finde en læge, du kan lide - du kan søge online via detailedprofiles onover 1,1 millioner læger og 2 millioner sundhedspersonale.

Healthgrades giver en kombination af objektiv biografiske oplysninger og subjektive bedømmelser til at give forbrugerne en fuld forståelse af deres sundhedssystemer muligheder. Sitet gør iteasy at finde mange troværdige læger og hospitaler på tværs af de country.Pregnant kvinder, ligesom Tiffany B., kan bruge denne ressource til at vælge en lokal OB, der er den bedste pasform for dem.

Over84% af Healthgrades.com forbrugerprodukter anmeldelser er positive med en 4- eller 5-stjernet rating.

Healthgrades.com teknologiske løsninger er under hastig forandring den måde, folk interagerer med læger og hospitaler. Sitet giver forbrugeren mulighed for hurtigt at søge, udvælge, og booke en aftale med en læge, de kan stole på. I et par klik kan du sikre, at du og din familie er godt taget sig af.

”Hos Healthgrades, mener vi, at lette en diskussion mellem udbydere og patienter er grundlæggende for at dyrke positive relationer og kørsel gennemsigtige diskussioner, der drev bedre sundhedsresultater,” Andrea fortalte os. ”Vi bringer alle brikkerne sammen for at hjælpe forbrugerne at navigere deres beslutninger med tillid.”