Hey lørdag: book en sjov udendørs fotoseanse for at forbedre dine datingprofiler med billeder i professionel kvalitet

24 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: På et dating site, dit profilbillede er den første (og nogle gange det eneste) ting potentielle datoer se på, når det besluttes, om at sende en besked eller gå videre til en anden. Det er vigtigt at gøre det rigtigt, men ikke alle har en pragtfuld headshot på hånden. For at hjælpe online daters gøre et godt første indtryk, Hey lørdagbeskæftiger et team af fotografer, der specialiserer sig i at tage crispphotos af singler i London, Glasgow, New York, og andre byer rundt om verden.Dette revolutionerende dating tjeneste arbejder en-til-én med kunderne for at indfange originale, fed, og smukke billeder perfekt for enhver dating profil. Alle fotooptagelser finder sted uden i afslappet indstillinger, hvor den enkelte mand eller kvinde kan være sig selv og føle sig godt tilpas i foran kameraet. I en eftermiddag, Hey lørdag forsyner dig med op til 10 professionelt skudt billeder, der vil gøre din dating profil mere attraktiv og overbevisende til singler online.

For et par måneder tilbage, blev jeg chatter med en fyr på et dating site, da han nævnte han havde problemer med at få svar fra andre piger. Han mente, at det havde noget at gøre med, hvad han sagde eller den type mennesker, han messaging, men jeg var uenig. Jeg fortalte ham, hans profilbillede var grunden til hans tomme indbakke.

load...

På billedet, sad han omkring 25 fødder væk med ryggen til kameraet. Alt du virkelig kunne se, var hans silhuet mod en tilfældig fjeldsiden. Du kunne ikke fortælle, hvad han lignede, og det var hans eneste billede! Han fik sin PhD i geologi, så han troede, at jordiske settingwas en legende hilsen til sine studier. Jeg fortalte ham piger ville meget hellere vide, hvad farve øjne han har. En weeklater, tilføjede han tre billeder til sin dating profil (en snowboarding, den ene med sin hund, og en på en vandretur) og fortalte mig, at han havde meget bedre svarprocenter fra da af.

Dine billeder kan virkelig gøre eller bryde din online dating experience.Many dating ressourcer stressthe betydningen af at have dynamiske billeder på en dating profil. Ina blogindlæg, eHarmony delt interne brugergrupper statistik , der afslørede, at online daters med fire eller flere billeder modtage flere beskeder end andre medlemmer.

load...

Ikke tilfreds med fotos på din dating profil? Hey lørdag byder britiske singler en sjov og enkel løsning.

Saskia Nelson grundlagt Hey lørdag , en britisk-baserede dating fotografering virksomhed, til at tjene som en cool og hjælpsom ressource for singler, der ønsker at opgradere deres online dating billeder.

Hun valgte navnet Hey lørdag, fordi hun ønsker at inspirere folk til at omfavne lørdag, den mest populære dato nat for alvorlige daters, og tiltrække flere datoer ved at tilføje en smuk portefølje af billeder til deres dating profiler. ”Jeg er en kvinde på en mission for at slippe af med dårlige dating fotos,” fortalte hun os.

Hey lørdagens brandværdier understrege beingcool, professionel, fed, og sjov. Det handler om at træde ud af din comfort zone for at skabe noget unikt og smukt. Holdet har øje for indramning daters i autentiske og attraktive måder.

load...

En erfaren og nacn fotograf slutter daters i en udendørs indstilling fora fotooptagelse modsætning til alle andre. Hey lørdag har været banebrydende genren dating fotografering med en sjov-kærlig og personlighed tilgang. Det er populært, fordi det virker, og singler nyder givinga professionelt touch til deres dating profil pics. Virksomheden arrangerer i øjeblikket 60 til 70 fotooptagelser hver måned.

Efter at have set fænomenale succes i Storbritannien, Saskia søger at vokse hende nå udlandet ved at dyrke et netværk af fotografer i større byer i USA og Europa. En stigende efterspørgsel efter Hey lørdagens unikke dating-tjenester har ført virksomheden til at udvide for at hjælpe singler på verdensplan finde glæde og kærlighed online.

”Når man starter med et stærkt billede, du tiltrække flere mennesker,” fortalte hun os. ”På denne dag og alder, er der ingen grund til at se på dårlig kvalitet fotos.”

Hvordan Saskia Nelson Oprettet den genre af dating Photography

Londoner Saskia Nelson brugt år dating før hun mødte sin langsigtede kæreste på et dating site. I den tid som en moderne single, så hun, hvordan nogens ligegyldige eller slørede billeder kunne forringer den samlede profil. Intet siger ”jeg virkelig ligeglad med dating” hurtigere end en doven badeværelse selfie eller dårligt beskårede gruppe foto.

Saskia Nelson, grundlægger af Hey lørdag, sætter hende alle til at tage flotte billeder til online daters.

Men Saskia indså de fleste mennesker ikke har fantastisk billeder af sig selv bare liggende. Det kræver en indsats at fange de øjeblikke, hvor vi ser og føler vores bedste. Hun troede hun kunne hjælpe folk vende deres dating profiler rundt med en professionel fotooptagelse.

I hendes ord , ”Jeg besluttede at kombinere min passion og talent (fotografering og drive en virksomhed) med mine livserfaringer og viden (dating), og Hey lørdag blev oprettet.”

Siden da har hun modtaget stjernernes feedback fra singler pumpet op af professionelle fotooptagelser. ”Hele shoot var en rigtig sjov oplevelse,” skrev livsstil blogger Charly Lester , ”Jeg kunne virkelig ikke anbefale Saskia mere. Selv den mest kamera-genert af dater ville føle komfortable omkring hende.”

Friendly & Creative Fotografer tage på eventyr med dig

Ifølge en psykologisk undersøgelse, når en person ser et ansigt, det tager omkring en tiendedel af et sekund for dem toform en varig første indtryk. Det betyder, at dit billede skal være på punkt. Det skal fremvise hvem du areand hvorfor du er værd at kende.

Det er, hvad Hey lørdagens otte fotografer bestræbe sig på at sørge for singler i London, Brighton, Hove, Edinburgh, Glasgow, og New York. Saskia fortalte os hun ser til fotografer, der nyder at tale med mennesker og har en evne til at opbygge en rapport inden for en kort periode. Hun arbejder tæt sammen med erfarne fotografer, der helpclients føler sig trygge, ser deres bedste, og har en stor tid.

Disse fotografer er ikke interesseret i at tage forbundet eller formelle billeder; i stedet fokuserer de på en afslappet og afslappet visning af hvem kunden er.

Hey lørdagens engagerende fotografer har bygget en imponerende portefølje af dating fotos.

Hey lørdagens hold usesbold farver og interessante lokaliteter til at gøre den person skiller sig ud. Billedet sessioncan spænder fra 30 minutter til 90 minutter afhængig af dating pakke du vælger. Skuddene omfatte mindst én dragt forandring og digitale filer af de bedste billeder af dagen. Du kan også medbringe en prop eller tilbehør.

”Jeg ønsker at hjælpe folk nyder dating, og det starter med fotooptagelse,” siger Saskia. ”Det er et eventyr, vi går på sammen.”

Alle Hey lørdagens fotooptagelser finde sted udendørs, hvor lyset er mere flatterende og baggrund mere dynamisk. Fotograferne får kreative i choosinginteresting steder, der afspejler nogle aspekter af klientens personlighed. Landskabet kan variere fra fodboldbaner til stille cafeer - stort set hvor som helst kunden føler sig i hans eller hendes element.

”Når folk møder op nervøs, er det vores opgave at få dem til at omfavne den oplevelse,” Saskia forklarede, ”så de kommer væk efter at have haft en god tid.”

Autentiske Looks & dristige farver Lav Daters Stand Out

Gennem årene, Hey lørdag har hjulpet mange daters genvinde deres tillid og finde deres match online.In 2015 en enkelt kvinde rejste fra Chicago for at besøge sin søster i London, da hun hørte om Hey lørdag. Mens hun var i udlandet, besluttede hun at bestille tid og få nogle professionelle billeder af hendes dating profil. Hun havde en stor tid touring byen med fotografen og endte med fantastiske skud at få fat i mænds opmærksomhed.

Inden for et år, ville hun mødte en mand online (han sagde, at han elskede hendes billeder), og de begyndte alvorligt dating. I dag er de gift og venter en baby.

En anden enkelt kvinde ved navn Katy skrev til Saskia , ”For en måned siden gik jeg på min allerførste date... Og der var en umiddelbar forbindelse.” Selvom hun ikke var i hendes date foretrukne aldersgruppe, hendes attraktive billeder gjorde ham give hende et andet udseende. Katy konkluderede: ”Jeg troede, du gerne vil vide dine billeder kan have gjort hele forskellen.”

I et vidnesbyrd, Paul krediteret Hey lørdagens fotos med stigende sin dating aktivitet.

Mænd og kvinder i alle aldre har fået et løft i deres tillid og deres kærlighed lever takket være Hey lørdag. Mange siger, at tilføje friske, professionelle billeder ændret deres online dating oplevelse til det bedre. Onesingle mand ved navn Paulus pralede, ”Views / e-mails er steget mindst fem gange” på grund af sine nye billeder.

”Wow, disse billeder er bare fab,” siger Toni, en Hey lørdag klient. ”Du har virkelig en unik tilgang, [og] du var banen perfekt med disse. Jeg ønsker at gøre det igen!”

I slutningen af ​​dagen, Hey lørdag har til formål at bringe folk sammen ved at vise singler i det bedst mulige lys. Virksomheden er vokset primært fra mund til mund som tidligere klienter fortælle andre, hvor meget sjov de havde og forskellen fotografierne madein deres dating profiler.

Saskia ofte får opdateringer fra lykkeligt gift kunder, der siger hej lørdagens billederne gav dem push de havde brug for i online dating scene. ”Det er fantastisk at tænke Jeg hjalp folk har en stor dating oplevelse,” sagde hun. ”Jeg sætte dette op for at løse et problem, og jeg har fået nogle dejlige historier tilbage. Jeg kunne ikke have et bedre job, virkelig.”

Hey lørdag Optager Gorgeous Billeder For singler Worldwide

I by efter by, Hey lørdag har etableret et ry som en sjov og effektiv ressource for online daters. Den innovative dating løsning har endda krydset Atlanten for at hjælpe amerikanske daters med behov for bedre dating profil billeder. Nogle daters, ligesom geologi entusiast jeg snakkede med, sikker kunne bruge deres hjælp.

Som Saskia netværk med fotografer verden, hun styrker sin selskabets fodfæste i kølige bymiljøer som New York og Los Angeles. ”Jeg kunne vokse hurtigere, men jeg ønsker ikke at miste, hvad der gør Hey lørdag speciel,” sagde hun. ”Jeg ønsker at beholde opbygge relationer med fotografer, der kender deres kram og til at vokse forretningen organisk på den måde.”

”Jeg er absolut kærlig hele online dating oplevelse nu. Jeg er ikke i tvivl fotografierne spillede den største rolle i mig at gøre det godt ”. - Nilesh, en tilfreds Hey lørdag klient

Saskia lægger vægt på autenticitet har gjort Hey lørdag en betroet allieret til singler i online dating verden. Et dedikeret team af fotografer arbejde en-til-en med kunderne for at virkelig fange deres personlighed i en fed og mindeværdig måde. At rapport, og det naturlige lys og afslappet udendørs omgivelser, resultere i smukke og dynamiske billeder til at gøre enhver online dater stolt. Ved booking en aftale med Hey lørdag, enlige mænd og womencan opbygge deres tillid og sætte sig op for succes i online dating.

”Når singler begynde at investere i sig selv, og værdien af ​​online-dating, ender de i flere relationer,” sagde hun. ”Jeg hjælper folk ændre deres tankegang og sætte det sjove tilbage i dating.”