Hjemmeblog-bloggen opfordrer par til at dele smil gennem madlavning og håndværk

19 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Nogle gange kan den enkle handling madlavning middag eller gøre et håndværk med den eneste ene bringe dig tættere sammen. Mary Beth Sharkey skabte Den How-To hjem for at hjælpe folk til at godtage de små øjeblikke, der kan tilføje op til en rig, tilfredsstillende liv. Sitet deler opskrifter, håndværk og andre ideer til gnist kreativitet og bringe flere smil ind i hjemmene. Det er nemt at føle sig overvældet i livet, og Mary Beth giver en måde at balancere, at stress med aktiviteter, der kan producere glæde.

Som det næsten perfekt Mary Poppins engang sagde, ”Nogle gange, en lille ting kan være ganske vigtigt.”

Mary Beth Sharkey, grundlægger af The How-To hjem , helhjertet enig med det synspunkt. Det er derfor, hendes hjemmeside showcases aktiviteter, som, mens simpelt, kan gøre livet sjovere og tilfredsstillende.

load...

Den How-To Home tilbyder enkle opskrifter og aktiviteter, der hjælper læserne føler sig mere glad.

Fra nem at forberede opskrifter til håndværk, der kan udfyldes på mindre end en dag, er Mary Beth ideer designet til at bringe smil til ansigter hendes tilhængere.

”For de fleste mennesker, livet er ikke perfekt, og det er ikke alt, hvad det synes at være på ydersiden,” fortalte hun os. ”Jeg vil gerne opfordre folk, fordi opmuntring er sådan en nødvendighed i livet. De små ting noget, og det er sandt med alt.”

Mary Beth sagde for eksempel, at mens et par måske overveje at lave et håndværk eller middag sammen en lille bedrift, kan det faktisk skabe et fundament for større ting i livet, der virkelig betyder noget. Hun er bare at give dem et forspring.

load...

Ud over at diskutere opskrifter og håndværk, Mary Beth deler tips til rengøring og organisering - to nøgler til at opretholde en varm, indbydende, og kærlighed fyldt hjem, sagde hun.

Pladsen er også velorganiseret, så det er nemt at finde en aktivitet til en bestemt ferie, begivenhed eller måltid. Mary Beth trækker inspiration fra hendes eget liv såvel som for læserne.

”Tiden er så værdifuld, og jeg kan lide ting, der er konkret og opnåeligt. På internettet, kan du blive involveret i alt, hvad dit liv er ikke,”sagde hun. ”Jeg ønskede at dele ting om, hvad dit liv kan være. Jeg vil have folk til at vide, at de er mere end nok og mere end tilstrækkelig.”

Mary Beth Grundlagt Sitet at støtte kreativitet

Mary Beth sagde hun startede Den How-To hjem, fordi hun boede en livsstil, der omfattede ikke tid til kreativitet eller sjov. Som en enkelt mor, der arbejdede hele tiden, hun var udmattet og kæmpet for at finde glæde.

load...

”Jeg arbejdede 60 til 80 timer om ugen på to til tre job ad gangen. Jeg fandt, at så meget af min kreativitet var tabt. Det var væk, og jeg havde ingen idé om, hvordan man får det tilbage,”sagde hun.

Hun startede bloggen til at hjælpe sig selv til at smile - og at dele smil med andre.

Mary Beth Sharkey startede Den How-To hjem, fordi hun følte sig overvældet med arbejde og havde brug for en kreativ afsætningsmulighed.

”Jeg begyndte det at finde min rille og min kreative selv igen, selvom jeg stadig arbejder en masse,” siger Mary Beth. ”Jeg ønskede at dele ting, der ikke var overvældende, ting, de kunne gøre, hvis de følte deres liv manglede en indre ønske om at skabe.”

Plus, hun regnede hun ikke var den eneste, der ikke havde en mor til at ringe og spørge, hvordan man bruger en ingrediens i en opskrift eller hvordan man kan organisere et værelse i sit hjem. Mary Beth mistede sin mor, da hun var en ung mor selv, men hun sagde, at hun husker og værdsætter alt hendes mor gjorde for at opretholde et lykkeligt hjem.

”Når du er yngre, er du ikke klar alt, din mor gjorde. Min mor arbejdede for IBM, men hun stoppede, da hun var ved at forberede at have mig. Jeg var ikke klar over, hvad hun havde givet op og alt det hårde arbejde, der gik ind i at holde sådan et dejligt hjem,”sagde Mary Beth. ”Nu, når jeg tænker 'Hvad skal jeg gøre?' Jeg tænker på, hvad jeg så hende gøre.”

Hun brugte også meget tid på at finde ud af hvordan man kan overvinde sin egen ensomhed og livets udfordringer. Mary Beth sagde, at hun besluttede at fokusere sin energi på ikke bare at gøre magi i sit eget hjem, men også opmuntrende andre.

”Jeg kan huske at have en aha øjeblik den første gang jeg så Martha Stewart. Det udløste en kærlighed til madlavning i mig,”sagde hun. ”Så gik jeg til magasiner, bøger og på nettet. Jeg er altid på udkig efter mere inspiration.”

Valentinsdag Projekter Tillad dig at oprette forbindelse med din partner

Par kan prøve masser af projekter fra The How-To hjem for at tilbringe tid sammen, sagde Mary Beth. Hun har selv en hel afdeling helliget ideer til Valentinsdag - blandt andre helligdage.

Mary Beth opfordrer par til at oprette forbindelse gennem madlavning. Hendes nuværende yndlingsopskrifter er Chicken Teriyaki og chokolade lava kage. De fleste af hendes opskrifter er designet til nemt at blive justeret, så par kan gøre to portioner i stedet for fire. Men, sagde hun, større opskrifter ofte gøre for en temmelig lækker frokost næste dag.

”Du kan hver bringe noget til bordet, så at sige, som i dine forskellige smag. For eksempel, hvis nogen kan lide krydret og du ikke gør det, kan du komme til en mellemvej. Det er en fantastisk måde at lære at kompromis,”sagde Mary Beth. ”Når man laver mad sammen, det er bare sjovt. Du er både i køkkenet, og du kan have en dyb samtale, mens du gør det.”

Par kan dykke ned i bloggens Valentinsdag afsnit for at finde romantiske desserter betød at dele.

Ud over at eksperimentere med opskrifter og kunsthåndværk, Mary Beth sagde, at der er noget værdifuldt om at tilbringe tid sammen med en anden person uden for fjernsynet at være på.

”Håndværk og projekter, hvoraf mange jeg har gjort mig, er enkle og beregnet til at tage bare en time eller to. Det er en sød måde at tilføje, at romantik til dit hus for dagen,”sagde hun.

Den How-To Hjem bestræber sig på at Del Inspiration

Mary Beth sagde hun kan lide at fokusere på at gøre de små ting i livet, der fører til dybere forbindelser og varig lykke, og at missionen er bekræftet hver gang hun får at vide, hvordan hun påvirker livet for hendes læsere.

”De er ofte chokeret, da jeg reagere, men jeg elsker at få deres e-mails,” sagde hun. ”De spørger om råd og ideer, og det er en god måde at opbygge et forhold. Det betyder meget for mig, og det gør en forskel på sitet.”

De fleste mennesker besøger Den How-To hjem på udkig efter projekter og opskrifter, der er ikke overvældende, og kan gøres på et par timer. Ser mod fremtiden, er Mary Beth planer om at skabe flere mini-manualer på husførelse at lære folk, at det ikke tager en opslidende mængde indsats for at opbygge et kærligt hjem.

”Jeg ønsker at hjælpe opmuntre og vejlede folk,” sagde hun. ”Når du går igennem det sværeste, man ofte ikke klar over, at alt, hvad du lærer kan bruges til at fremme en anden. Det kan gøre en forskel i andre menneskers liv.”