Hundematchmakeren bruger traditionelle matchmaking-strategier for at hjælpe folk med at blive forelsket og vedtage lyhunde i nyc

25 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Innovation, hvad det betyder at være en matchmaker, Sarah Brasky, alias hunden Matchmaker , dedikerer sin energi til at forbinde til rådighed hunde med lovinghomes. Nye hundeejere kan komme til hende for at få vejledning om vedtagelse proces, og hun vil mesterligt udvælge den rigtige hund for deres individuelle needs.Just ligesom matchmakere i dating industri, Hund Matchmaker bruger personlighed vurderinger og netværk mulighed for at søge i New York city for den perfekte pasform. Sarah matcher folks withdogs baseret på hundens personlighed og adoptanten livsstil og erfaring. Uanset om du er et ungt par på udkig efter en energisk pels barn at ødelægge eller en folkepensionist på udkig efter en pålidelig hund at putte med på sofaen, hunden Matchmaker skræddersyr hendes match anbefalinger så adoptanter finde en kompatibel hvalp til at tage hjem.

I min searchfor en langsigtet følgesvend, jeg havde en liste over ønskelige træk i tankerne. Jeg ønskede en Cuddler. Jeg ønskede en tilbagelænet kæreste, der var lidt ældre end resten af ​​flokken. Jeg ønskede at finde en kæreste, ikke en fighter. Jeg wantedablack hår, brune øjne kammerat til at gå med mig på mine ture. Kort sagt, jeg ville have en stor, lodden, doven hund at ringe til min egen.

load...

Jeg gik til min lokale humant samfund med alle disse forudfattede meninger tumbling i mit hoved. Alt, forsvandt, da jeg så en Lab / Aussie mix krøllet sammen i en bold, hurtig i søvn, mens hunde rundt omkring hende råbte på opmærksomhed. Den 1-årige hvalp var yngre end den aldersgruppe jeg havde i tankerne, men hun stjal mit hjerte, da hun åbnede sin sjælfulde brune eyes.Her hale dunkede op og ned i hilsen, og jeg vidste, tiltrækning var gensidig. Hun var pigen for mig.

Vedtagelsen af ​​en hund er ligesom dating - du ved aldrig, hvem du kommer til at falde for. Du kan få din ideelle checkliste af alder, vægt og udseende, men i sidste ende, personlighed din hund (eller din date) er det, der smelter dit hjerte og giver lyst til at tage det cutie hjem.

load...

Hvis du søger efter din egen perfekte match, kan en erfaren matchmaker pointyou i den rigtige retning. Og i dag, matchmakere er ikke kun for mennesker. Hund elsker Sarah Brasky er kendt som den Hund Matchmaker i New York, hvor hun har sit eget lille matchmaking firma skræddersyet til potentielle hundeejere. Med erfarne vejledning, helpspeople hun vedtage den rigtige hund til at fuldføre deres familier.

”Jeg kan ikke hjælpe folk se gennem opdrættere, og jeg kan ikke hjælpe dem til at se på dyrehandlere. Jeg hjælper dem til at se efter en adoptable hund,”sagde hun til os. ”Målet er at hjælpe vedtagelsen sats rundt om i landet -. Startende med min egen kvarter”

Som mange daters ved, det er let at forelske sig i en sød ansigt, men hvad styrker indledende obligation er personlighed at god-lookingcompanion. Hvis du ikke har de samme interesser eller nyde de samme aktiviteter, Mayfeel dit forhold anstrengt over tid. Derfor Hund Matchmaker fokus på at sikre personlige kompatibilitet mellem hunde og mennesker hun par op.

load...

Uanset om du leder efter en coach kartoffel eller en kørende kammerat, kan Sarah forbinde dig med en hund, der er Pawsitively perfekt for dig.

”Jeg er i stand til at håndplukke de træk, som folk er på udkig efter i hunden, og jeg baserer mine valg på deres erfaringer og livsstil,” Sarah forklaret. ”Der er ligheder, når det kommer til menneskelig matchmaking og hund matchmaking, for sikker. Det er meget det samme psykologi.”

Sarah Brasky Kører en personlig service Med stædig Devotion

For Sarah, hjælpe hunde har været en livslang lidenskab. Hun har brugt sin fritid frivilligt arbejde på lokale kæledyr krisecentre, siden hun var lille. På hendes 10 års fødselsdag fest, hun og hendes venner dekoreret halsbånd og snore til redningshunde. Igennem high school og college, hun nød udlån en hånd på herberger og rednings-grupper.

I 2009 etablerede hun en nonprofit organisation kaldet Foster Dogs Inc. for at støtte hunden fremme med online ressourcer til fremme dogsin New York.

Sarah Brasky bruger sine egne erfaringer som hundeejer og redningsmand til at rådgive hund adoptanter.

Over tid, blev hun en go-to person for venner, familie og nogen tænker på at fremme eller vedtage en hund. Hun brugte sine insider-forbindelser og knowledgeto par op familier med hunde, der er et godt match til deres behov. ”Jeg er konstant i kontakt med rednings-grupper, shelters, og potentielle adopters,” sagde hun, ”så det bare gav mening at sætte et navn for det.” I dag er denne hengivne hundeelsker tilbyder hende professionel assistance i hund adoptioner som Hund Matchmaker.

”Det er bare mig. Jeg kan godt lide at holde det mindre,”Sarah fortalte os.’Den virkelige magt i mit matchmaking forretning er i min personlige erfaring redde hunde og min evne til at arbejde med mennesker en på én.’

Sådan fungerer det: Matching Baseret på personlighed, Livsstil & Ønsker

I dating og vedtage, til tider kræsne mennesker har svært ved at møde en person, der kontrollerer alle deres bokse. Min bror og søster-in-law har forsøgt i måneder at finde en lille, hypoallergen hvalp på internatet, uden held indtil videre. Nogle gange din drøm hund (eller dato) er alt for specifik og fører dig til at overse en kompatibel og tilgængelig alternativ.

For folk med høje standarder, kan en erfaren matchmaker applya lidt logisk disciplin til at adskille outtruly obligatoriske kvaliteter (allergivenlige) fra ønskelige træk (floppy ører). Den ene er en Issue; den anden har et råderum for den rette personlighed.

Sarah ønsker at forstå ”hvorfor” bag adoptanten kriterier, så hun kan finde den rigtige pasform.

”I sidste ende, hvad der er vigtigst, er personligheden,” Sarah sagde emphatically.Many menneskelige matchmakers stole på personprofiler at hjælpe dem med at forstå deres klienter og gøre en stor kamp, ​​og hunden Matchmaker fungerer på samme way.When anvende online, du ll udfylde en hurtig spørgeskema for at lade Sarah kender din grundlæggende oplysninger, og du leder efter i din ideelle lodne legekammerat hvad.

Hvis hendes klient er en folkepensionist og en hjemmemenneske, for eksempel, ville hun undgå højenergi hunde og kigge efter en mere håndterbar voksen hund for den pågældende person.

”Introduktion til roden af ​​deres tjeklister er det, der gør mig så stor en succes,” Sarah forklaret. ”Som en matchmaker, er du nødt til at regne ud, hvad personen virkelig søger, og hvad der giver mening for dem.”

Hendes mission er at forbinde den rigtige hund med den rette ejer. Hun skaber en tilpasset liste over anbefalede hunde og giver hende personlig rådgivning undervejs. Med sikker ledelse, hun introducerer folk til hunde udvalgt for deres kompatibilitet. The Dog Matchmaker er fortrolig med vedtagelsen processen PET og hjælper hvert skridt på vejen fra introduktionen med den redning gruppe til at udfylde vedtagelsen papirarbejde, til hvad der sker efter at hunden kommer hjem.

Ligesom et menneske matchmaker, Sarah ser altid efter muligheder for at lette kampe i person.Adoption begivenheder, der ligner enkeltstående begivenheder, give folk det ansigt-til-ansigt kontakt, der er så væsentlig for etableringen af et hjerte-til-hjerte-forbindelse. I 2017, på My Furry Valentine begivenhed arrangeret af Foster Dogs Inc., Sarah var glad for at seemany unge hvalpe og voksne hunde finde deres menneskelige pakker.

Med en stærk sociale medier tilstedeværelse, den Hund Matchmaker meddeler over 3.000 tilhængere om hunde til rådighed for vedtagelsen i NYC.

Redning hunde er en personlig mission for hende, og hun bringer hendes egne personlige erfaringer til bordet, når rådgive adoptanter. I hendes egen husstand, hun har to elskede unger: Ozzie, en lab mix, og Shaggy, en Aussie mix. ”Jeg har en vild besætning,” fortalte hun os. ”Jeg har altid fortælle folk, du kan have en stor hund i byen, selvom din lejlighed ikke er enorme. Det er gennemførligt - Jeg har to ”!

Succesfuld Finde Fur-nogensinde huse til Tusindvis af redningshunde

I løbet af de sidste par år, har Sarah vokset hendes matchmaking forretning primært fra mund til mund. The Dog Matchmakertold os hendes foretrukne succeshistorier kom frompeople, der var helt nyt for hunden vedtagelse, men betroede hendes vejledning og fundet en passende artsfælle at føje til familien.

Sitet byder tusindvis af ”glade haler” fra kærlige hundeejere, hvoraf mange sender i follow-uppics af deres eventyr, naptimes og særlige øjeblikke med deres hjørnetænder. ”Når de har flyttet ind, er det en spændende følelse at se dem styrketræning i sengen eller leger i baghaven,” Sarah fortalte os. ”Der er så meget glæde i at se efter billeder og høre deres historier.”

Jon og Marjorie klædt deres hund Lucy op for at fejre deres engagement og sendt et billede til hunden Matchmaker i tak.

”Vi vil gerne takke dig igen for at matche os med Lucy,” siger Jon og Marjorie , en engageret par, der blev vedtaget en hund, der anbefales af Hund Matchmaker. ”Hun fortsætter med at være sådan en stor del af vores liv. Sidste weekend spillede hun en afgørende og sød rolle i vores engagement.”

Som enhver god matchmaker, nogle gange Sarahs opgave er at mægle forventninger og vise sine kunder, hvad de tror, ​​de ønsker måske ikke være det bedste for dem.

Et stykke tid siden, en enkelt mor kom til Hund Matchmakerfor hjælp udskifte en familie hund. Hendes børn blev dyrket, og hun ønskede en hund, der var bare hendes. I fortiden, ville hun fået sine hunde fra en opdrætter, butSarah opfordrede hende til at tryadopting. Selvom kvinden havde sagt at hun ville have en hund ikke ældre end 4 år, hun endte vedtage en yndig voksen hund, der nu går, hvor hun går.

”Det tog en smule kreativitet, men hun endte med at blive begejstret,” the Dog Matchmaker fortalte os. ”Han var præcis, hvad hun ville på enhver anden måde, og alderen bare ikke noget.”

I sit arbejde, Sarah hjælper hundeejere, som den enlige mor, mener adoptere hunde, der måske ikke har det udseende, de forestillede eller måske ikke er den alder, de tror, ​​de vil - men kunne alligevel være en sød tilføjelse til en kærlig familie.

”Hunde er ikke specialbygget,” fortalte hun os. ”De kommer i alle former og størrelser og personligheder. Med vedtagelsen kan du få, hvad du vil, så længe du har en vis fleksibilitet og forblive fordomsfri.”

The Dog Matchmaker introducerer dig til din nye bedste ven

Da jeg blev vedtaget min hund, det var kærlighed ved første blik. Alle mine kriterier smeltet væk, og jeg vidste, at hun var det for mig. At finde ”The One” på egen hånd er ikke altid let, selv om. Især for nye hundeejere, kan det være svært at identificere, hvad hunde kvaliteter, du ønsker kontra hvad du har brug for.

Heldigvis kan Sarahs erfaring og intuition udfylde hullerne for hunde adoptanter. Denne omsorgsfuld Ny Yorkerused metoderne til en traditionel matchmaker for singler at positionere sig selv som en banebrydende matchmaker for hunde. I dag, den Hund Matchmaker tilbringer sine dage som arbejder med redningshunde og potentielle hundeejere til at skabe lykkeligt nogensinde-efter historier.

”Jeg er så tilfreds med Oliver.He er sådan en stor hund og præcis hvad jeg havde brug for / ønskede i en følgesvend. Processen blev gjort så meget nemmere med Sarahs vejledning ”. - Lily, adoptant hjulpet af Hund Matchmaker

Ved at forbinde mennesker med adoptere hunde, Sarah har til formål at gøre en forskel i hendes samfund og bringe glæde i livet for mennesker og hunde i hele Tri-State Area.In de kommende år, hun håber at udvide hende nå, så hun kan hjælpe mere peoplefind en ny snor på livet og tilføje en lodden sidekick til deres familier.

Sarahs vigtigste grillbarer som en hund matchmaker er sande i dating verden. ”Møde i person gør en verden til forskel,” fortalte hun os. ”At kende hunden hjælper folk til at indse, det handler ikke om, hvad hunden ligner eller den præcise alder eller nøjagtige vægt -. Det handler om hundens personlighed”