Hvad er Eharmony? - (11 vigtige kendsgerninger at vide)

24 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vores hjemmeside er en gratis online-ressource, der tilbyder værdifulde indhold og sammenligning tjenester til brugere. For at holde denne ressource 100% gratis, modtager vi kompensation fra mange af de tilbud, der er anført på webstedet. Sammen med centrale anmeldelse faktorer, kan en sådan erstatning påvirke, hvordan og hvor produkterne vises på tværs af webstedet (herunder for eksempel den rækkefølge, som de vises). Vores hjemmeside omfatter ikke hele universet af tilgængelige tilbud. Redaktionelle meningstilkendegivelser på sitet er strengt vores egne og er ikke givet, som blev godkendt, eller godkendt af annoncører.

Annoncør Disclosure

Hvad er eHarmony? - (11 vigtige fakta at vide)

2. Hjemmesiden blev medstifter i 2000 af Dr. Neil Clark Warren

Dr. Neil Clark Warren, en psykolog, Christian teolog, og præsteseminarium professor, hjalp med at lancere eHarmony i 2000 som en online dating service for forpligtelsesbevillinger-minded singler. Warren har skrevet otte bøger om kærlighed og ægteskab og brugte sin omfattende baggrund inden for området for at skabe eHarmony berømte 29 DimensionsВ® af kompatibilitet Matching System (mere om det nedenfor).

load...

3. Mere end 33 millioner mennesker fra omkring 200 lande bruger eHarmony

Siden deres fremkomst har eHarmony ikke blot blive en leder i online dating industrien, men de har også bygget et imponerende globalt følgende. De har nu mere end 33 millioner medlemmer fra omkring 200 lande rundt om i verden - og optælling.

4. Enhver kan tilmelde sig et gratis medlemskab

Oprettelse af en konto på eHarmony er helt gratis for alle med en gyldig e-mail-adresse. Alt du skal gøre er at udfylde dit navn, køn og placering, og så kan du tage deres personlighed og matching test vi nævnte tidligere. Dette abonnement vil aldrig udløbe og giver dig mulighed for at fuldføre en profil, besvare deres spørgsmål, tilføje en lang række billeder, modtage kampe, sende og / eller modtage beskeder, skal du fremhæve dine unikke træk via Bog Du, og brug Guided Kommunikation (vi taler om, at senere).

load...

5. Påfør et eHarmony kuponkode at opgradere dit abonnement

Hvis du ønsker at opgradere dit medlemskab, så du kan få adgang til mere nyttige funktioner, herunder ubegrænset kommunikation, har vi to eksklusive eHarmony tilbud, der vil spare dig penge. Brug af eHarmony promo kode DATINGADVICEBBB, får du 73% rabat på 12 måneder.

For en kortere periode, skal du bruge eHarmony promo kode DATINGADVICEAAA og barbere 60% rabat seks måneder.

Du vil anvende disse eHarmony kupon koder på abonnementet side, som du kan finde ved at gå til dine indstillinger øverst på instrumentbrættet. Hvis du er nyt medlem, kan du bruge disse tilbud så godt. Du bliver bare nødt til at gå igennem tilmeldingsprocessen først.

6. Du skal tage de 29 DimensionsВ® af kompatibilitet Spørgeskema

EHarmony har sandsynligvis den mest omfattende tilmeldingsprocessen, men ærligt, det er værd at tid. Ved parring medlemmer, deres 29 DimensionsВ® af kompatibilitet Spørgeskema tager hensyn dybere kvaliteter som følelsesmæssige temperament, personlige overbevisninger, og problemløsning. Der er omkring 400 spørgsmål at besvare, og det bør tage dig omkring en time til slut, hvis du virkelig tænker dine svar. Du vil ikke fortryde det, når du kommer til enden!

load...

7. De vil levere kompatible Kampe til dig dagligt

Den væsentligste forskel mellem eHarmony og andre online dating sites er at de ikke har søgemuligheder for brugerne. De, der måtte føle sig overvældet ved tanken om at finde en dato eller partner på egen hånd, og som ønsker alt det arbejde for dem vil elske dette aspekt af eHarmony. Hver dag vil de sende match forslag til din eHarmony indbakke og e-mail, du brugte, da du blev medlem. Så er det op til dig at beslutte, om du er interesseret eller ej (Tip: Du vil sandsynligvis være).

8. Medlemmer får Nyttige funktioner som skjulte kampe

Vi nævnte flere af eHarmony funktioner ovenfor, men den ene en masse af brugere ønsker at vide mere om er Skjulte Kampe. Dette er en god måde at holde styr og fil væk matcher du ikke er sikker på, indtil du er klar til at komme tilbage til dem.

Alt du skal gøre er at vælge fanen Kampe, svæve over flisen af ​​kampene, du ønsker at skjule, og derefter klikke på ikonet X eller ordet ”Skjul” i øverste højre hjørne. Dine skjulte kampe vil ikke vide, de er skjult, og du kan stadig nå ud til dem på noget tidspunkt eller omvendt.

Skjulte forekomster er almindeligt forveksles med den handling at blokere kampe. For at blokere kampe, skal du først have skjult dem eller begyndte at kommunikere med dem. Når du gør en af ​​de ting, kan du slå ”X” eller ”Block”. Når du blokerer en kamp, ​​vil du aldrig se hans eller hendes profil igen, og du vil ikke være i stand til at få kontakt eller omvendt. Så vælg med omtanke, før du bruger denne funktion.

9. Du kan tale med brugere via Guided Kommunikation

Når du ser en, du kan lide, kan du besked dem ligesom du ville på enhver anden dato site, men eHarmony tilbyder også Guided Kommunikation - der er bare en bedre måde at komme til at kende dine kampe og afgøre, hvem der er rigtige for dig. Denne funktion er især nyttig for folk, der ikke sikker på, hvordan at indlede samtalen.

EHarmony foreslår at læse din kamp er About Me sektion først og derefter går videre med de næste skridt:

  1. Send fem nemme at besvare spørgsmål, som du vælger.
  2. Exchange 10 ”Must Haves” og 10 ”kan ikke Stativer.”
  3. Send en anden runde af flere grundige spørgsmål.

EHarmony s Guided Kommunikation funktion hjælper jump-starte samtalen.

Når du har gjort det, vil Open Communication være aktiveret. Du kan derefter tage messaging tøjlerne selv, eller fortsætte med at have eHarmony hjælpe dig ud, herunder med opsætning af den første telefonopkald og / eller dato. Du vil også finde særlige rådgivning meddelelser fra Dr. Neil Clark Warren i øverste venstre hjørne af navigationen.

Hvis du vil springe Guided Kommunikation helt, kan du anmode om ”FastTrack” og gå ret til Open Communication. Du vil sende den første besked til en kamp, ​​og så kan han eller hun enten acceptere beskeden eller bede om at bo i Guided Kommunikation for tiden.

10. EHarmony har en af ​​de højeste succesrate

Tal lyver ikke, og eHarmony har nogle af de mest imponerende vi nogensinde har set, såsom:

Som du kan se, har eHarmony arbejdet for millioner af singler, så dine chancer for at finde succes er meget høje. For endnu flere eHarmony succes statistik (via Harris Interactive, Washington Post, og eHarmony selv), så tjek vores dybdegående artiklen.

11. Annuller eHarmony konto: gøre det på Anytime

Hvis du ender med at beslutte, at eHarmony er ikke dating service for dig, kan du annullere dit medlemskab når som helst. Sådan gør du:

Bemærk: Når du tilmelder dig eHarmony, er dit medlemskab indstillet til automatisk at forny hver måned, så sørg for at annullere det inden tiden løber ud. For mere støtte, den eHarmony kundeservice telefonnummer er (844) 527-7421, eller du kan e-maile dem på [email protected]

I sidste ende, er eHarmony Godt? Ja - Deltag & se for dig selv!

Vi har lagt ud nogle ret bemærkelsesværdige fakta om eHarmony ovenfor, og det er nemt at se, hvorfor de har været et stort navn i dating plads til så længe. Nu, hvor du er udstyret med alle de oplysninger, du nogensinde kunne ønsker eller har brug for at vide, kan du stoppe undrende ”Hvad er eHarmony?”, Og begynde undrende: ”Hvad er min kamp, og jeg kommer til at gøre på vores første date ?!” Cheers !