Hvad en fyrs dating garderobe siger om ham

15 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Når det kommer til vores karriere , vi ved alle, hvor vigtigt det er at klæde sig til succes. Kvinder har en medfødt sans om mode og ved, hvordan man vælger passende påklædning til enhver lejlighed. Men lad os se det i øjnene fyrene: Mange af os ikke har en anelse om den erklæring, vi gør med vores dating garderobe.

Sandheden er, din fremtoning siger meget om dig til en kvinde, før du selv sige hej. Tøjet og manden er uadskillelige, når det gælder om at skabe dit billede. Husk, at varm kylling du så i klubben i sidste uge? Tag væk sexede røde kjole og erstatte det med et baggy sweatshirt og overdimensionerede jeans. Ville dit indtryk have været det samme? Det er sandt: tøj virkelig gør manden.

load...

1. De sko.

Billede starter ved tæerne og arbejder sig op. Sørg for at du har et slankt moderne sko i brun eller sort. Loafers, snøresko, eller cowboystøvler - de er alle fint, så længe den stil er moderne, og de er velholdte. Gummi såler kan gøre dig se billige, og sportssko vil ikke tillade dig at blive taget alvorligt. Hvis du ønsker at skabe et billede af en mand med værdi, starte med de rigtige sko.

”De mænd, der synes at være værd en dames

tid er generelt klædt moderigtigt.”

2. Jeans.

Du husker sikkert, når formanden smed den første pitch på All Star Game et par år siden. Han blev spottet i ugevis for at bære ”mom jeans” på grund af den høje talje og løs pasform. De beskyldte ham selv for at smide som en pige, sandsynligvis baseret på billedet af de umoderne mom jeans.

load...

De jeans du kaste på at køre til butikken eller rive græsplænen er ikke mode jeans. Fashion jeans er formen montering, ikke for lang, ikke for kort, sprød og attraktiv. Med det sagt, ikke får en talje størrelse, der er for lille, da der vil forstærke den lille øl tarmen, hvis det hænger over dit bælte. Og være behageligt, så du kan gå normalt og behøver ikke at være at justere juveler hele natten. Blå denim eller sort er som regel de bedste valg.

3. Skjorte.

En grundlæggende langærmet skjorte, måske med en smule tekstur eller dæmpede strimler, der virker for de fleste fyre. Du kan rulle ærmerne op til din midten af ​​underarmen, hvis det bliver varmt. Og prøv en rustik blazer eller sport frakke til de dage, der kan være lidt for cool at gå uden en jakke. Ingen dragter, selv om, gutter. Dragter er arbejde påklædning og vil gøre dig se ud af sted. Og blot en eller måske to knapper åbne på nakken, medmindre du ønsker at ligne en tilbagevenden til de 70'erne.

load...

Hvis du vil have en lidt mere flair, kan du gå med en dristigere stribe eller et stænk af farve, men ikke lade sig rive med noget, der vil skille sig ud for meget. Formålet med opmærksomhed bør være du ikke skjorten. Tøjet skal bidrage til billedet i en underbevidst måde.

4. Accent stykker.

For meget smykker kan billiggøre dit billede. En dejlig moderne ur og et læderbælte med et beskedent spænde er virkelig alt hvad du behøver. En tynd guld armbånd eller halskæde kan være OK, så længe det ikke er prangende, og ikke er for distraherende. Sørg også for, at du ikke trække en svulmende tegnebog med papirlapper stikker ud overalt. En tegnebog bør være tynde og slanke. Eller prøv en penge klip, med intet større end $ 20 på toppen.

Vi har alle set hundrede musik montager i filmene, hvor nørdet fyr eller pige er omdannet til en fyrste eller prinsesse ved at blive sat ind i det rigtige tøj. Der er en masse af sandhed i disse transformationer. Tag lidt tid til at se, hvad de selvsikre og succesfulde fyre er iført i klubberne. Watch for at se, hvem bliver bemærket, og være opmærksom på det billede, forskellige fyre sende til dig. De mænd, der synes at være værd en dames tid er generelt klædt moderigtigt. Må ikke tvivler på det - du kan vinde halvdelen af kampen blot ved at skabe den rette udseende med det rigtige tøj.