Hvad han siger imod hvad han gør

24 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Konventionel visdom fortæller os kvinder er dem, der er umulige at forstå og kan simpelthen ikke regnet ud ved hjælp af mandlig logik og fornuft. Nu, så sandt som det kan synes at mænd til tider, er det også ubestrideligt, at den såkaldte ”rationelle” mandlig kan forlade dig damer forvirret og endda lamslået når hans handlinger er det modsatte af hans ord. Lad mig hjælpe dig med at oversætte nogle af hans ”menneske-tale.”

”Jeg er ikke klar til et forhold.”

Du har måske dateret denne fyr. Han fortæller dig, han er bare ikke klar til et fast forhold , og to måneder senere han forlovet med Frøken Hottie Airhead med den nye silikone job. Nå, du allerede kender betydningen her. Når han siger: ”Jeg vil ikke have et forhold,” han betyder: ”Jeg vil ikke have et forhold med dig.”Enten skar ham løs eller ikke giver ham nogen af disse fordele, der er reserveret til et fast forhold - i hvert fald ikke efter hver dato.

load...

"Jeg kan rigtig godt lide dig. Se ya rundt!”

Så hvad betyder det gør, når han siger, at han virkelig kan lide dig, men så styrter han ud med bare en kort læbe lås i slutningen af natten eller, værre endnu, slår ned din invitation til at komme ind til en kop kaffe, når han falder du? Bare rolig. Det kan ikke være så slemt, som det ser ud.

Hvis du dating Snoop Dogg, kan det meget vel betyde, at han venter på, at medicin til at helbrede sine kønssygdomme, eller måske har han nogle hot handling venter på ham derhjemme. Men hvis din date er mere beslægtet med David Archuletta, kunne det betyde, at han måske bare være bange for at skuffe dig fysisk. Tag det langsomt, og finde måder at slappe af ham i en lavtryks-miljø.

load...

”Hvis du gør konfrontere ham,

læse hans kropssprog.”

”Selvfølgelig, jeg ønsker at opfylde din familie. Hvad med i 2064?”

Han siger, at han ønsker at blive involveret i dit liv, opfylde dine folk og gå ud med dine venner , men ”nu” aldrig synes at være det rigtige tidspunkt. Mænd er uafhængige frie ånder, bange for engagement og feje hvalp hunde.

Det tager tid at få den bucking ud af Bronco, at få ham til at prøve sushi og få ham til at villigt gå ind i hoveddøren af Orchestra Hall at se en ballet. Chancerne er, vil han lære at kunne lide at blive belemret med en stor pige som dig, dele dine livretter og nyde nogle af dine tidsfordriv. Men, ligesom hvalpen han er, har han brug for at blive blidt lokket over tid, og han har brug for at føle sig godt tilpas i den viden, at han ikke vil miste sin frihed eller hans mand dele i processen.

load...

En ting mere.

Alt i alt, mænd virkelig er rimelig skabninger. Men de er ofte lokket ind af slik og har svært ved at indse, at de har virkelig vokset til at kunne lide kød og kartofler bag din smukke ydre.

De har også svært ved at eje op til deres egne følelser eller fortælle dig, når disse følelser ikke løbe dybt. Prøv at bruge din intuition og tarm instinkter. Hvis du gør konfrontere ham med alvorlige spørgsmål om hans følelser og dit forhold, sørg for at læse hans kropssprog og ikke kun hans ord.

På den lyse side, men du kan også lære meget af, hvad mænd ikke sige. Hvis han siger, at han kan lide dig hvert femte minut og samtidig kigger på dig med glødende øjne og en evig smil, klemme du kan lide at der er nogen i morgen og sluger dig hele med sine kys , han formentlig glemte at nævne han falder i kærlighed med dig - hurtig og hårdt.