Hvad højesterets afgørelse om homoseksuel ægteskab betyder for dit datingliv

30 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Med alle de gay pride festlighederne foregår denne måned, er vores samfund hylder være tro mod os selv og kærlig, hvem vi er.

Og dette budskab rummer også en vigtig lektie, når det kommer til at være single og dating.

Vores selvværd refererer til, hvordan vi føler om os selv.

Din opfattelse af dig selv har en direkte indflydelse på, hvordan du møder op for dit liv, herunder hvordan du nærmer dating og relatere til andre.

load...

Udtalelsen har du for dig selv bliver projiceret igennem, hvordan du bærer dig selv, hvad og hvordan du kommunikerer, og gennem dit kropssprog.

Alt dette kan blive synlige for andre og kan gøre en stor forskel i de indtryk mennesker form af jer. Det kan også påvirke, om de ønsker at lære dig at kende bedre eller ej.

Hvis du udstråler en aura af ikke værdsætte dig selv, vil dette virke som en frastødende mod fyre, der ellers ville være interesseret.

En anden negativ bivirkning af dette er du kan ende med at tiltrække andre mænd , der afspejler denne samme holdning eller som måske ønsker at drage fordel af dig gennem styring og misbrug - begge scenarier ender med at styrke et liv fyldt med negativitet, elendighed og kvæle din vækst.

load...

Lavt selvværd har tendens til at avle depression.

Det kan også påvirke dit sociale liv.

Det kan være svært at dyrke en høj grad af selvværd, især for homoseksuelle mænd. Vi har lært fra fødslen, at vores seksualitet er afvigende, ”beskidt” og perverteret.

Homofobi arbejder for at gøre os føler, at vi er ”mindre end”, og vi kan udvikle båd masser af skam og selvhad.

Dette, kombineret med arvelighed og negative erfaringer, vi har vokser op, kan bidrage til vores selvopfattelse, og hvordan vi føler om vores identitet.

En hel klasse kunne blive undervist på dette meget vigtige og bredt emne, men kernen i sagen er du vil høste større belønninger ved at forpligte sig til at styrke en positiv selvopfattelse.

Folk har tendens til at blive tiltrukket og draget til andre, der besidder positivitet, optimisme, en sans for humor, livslyst og tillid til, at kun kommer af at have en stor respekt for sig selv, uden at være narcissistisk.

Den hurtigste vej til at erhverve positiv selvværd er gennem udfordrende negative selv-snak og skabe oplevelser, der vil vise sig eventuelle negative overbevisninger du har om dig selv forkert.

load...

”At tale tilbage” til negative tanker kræver omhu og konsistens over tid, fordi du ikke vil sandsynligvis tro dine nye affirmative tanker oprindeligt da du har haft så meget investering i den tidligere tankegang.

Lidt efter lidt vil du blive chipping væk på de gamle negative bånd indtil til sidst vil du have mere condition mod din nye personlige verdensbillede.

”At arbejde med disse opgaver vil fremme

en morefulfilling dating liv.”

Det er mere end ”at tænke glade tanker.”

Oprettelse vellykkede erfaringer er en smule mere af en direkte rute til opstilling af dine mål, men det indebærer en større risiko end blot ”at tænke glade tanker.”

For eksempel, hvis du har angst om møde nye mennesker , ville én strategi være at tvinge dig selv til at gå til en social funktion (parti, fællesskab begivenhed, etc.) og lave en pagt for at tale med tre mænd, du aldrig har mødt før du Tillad dig selv at gå hjem.

Oftere end ikke, det ender med at blive en god tid.

Denne direkte konfrontation af din største frygt tendens til at have en hurtig effekt på at ændre dine negative overbevisninger med beviserne nu modbevise dem gennem dit virkelige liv oplevelse.

Der er ingen særlig formel til at opbygge selvværd.

Nogle ideer kunne være at melde sig frivilligt til at gøre noget rart for en anden.

Hold en tanke log over dine negative tanker og skabe bekræftelser og counter-erklæringer for at anfægte en selvdestruktiv snak, du måtte have.

Læs bemyndigelse bøger. Arbejdet med at opbygge tillid og gennemslagskraft færdigheder gennem klasser, impro eller offentlige taler.

Udvikle kamp strategier for de udløsende situationer, der har tendens til at gøre dig føle ned på dig selv, så du kan undgå tilbagefald af ånd.

Få på en god wellness spor, der omfatter regelmæssig motion, ernæring og egenomsorg.

Identificere og udnytte dine aktiver og blive målrettet til at fremme en følelse af realisering. Tag en oversigt over dine personlige værdier og være sikker på at leve af dem, så du føler en følelse af integritet.

Omgiv dig med andre positive, optimistiske mennesker.

Dette er ikke ment til at skildre selvværd forbedring i forsimplede vilkår, fordi, i virkeligheden, bygge selvværd er et arbejde i gang, der kræver engagement og udholdenhed.

Men arbejder på disse typer af opgaver kan også have gavn af at fremme en mere tilfredsstillende dating liv , fordi du elsker dig selv og er tilfreds med, hvem du er - en magnetisme, der er ekstremt indbydende og boomer med kemi.

Hvad er nogle andre ideer, du har for at øge dit selvværd som en enkelt homoseksuel dater ?

Hvad er en handling skridt du er villig til at forpligte sig til, der vil tage dig et skridt tættere på at nå dit potentiale og omfavne den vision, du har til din ideelle selv?

Foto kilde: washingtonpost.com.