Hvad kan kvinder lære om en fyr fra hans venner?

6 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Har du nogensinde hørt den teori, at vi alle intet mere end en sammensat af de fem mennesker, vi bruger det meste af vores tid med? Dette stykke personlighed indsigt er steget i popularitet i de seneste år med god grund. Det er nemt at se, hvordan de mennesker, vi vælger at dele vores liv med virkning den måde, vores liv udfolde sig.

Forskellige mennesker bringe ud forskellige aspekter af vores personlighed. Forskellige mennesker gnist forskellige hjørner af vores fantasi. Forskellige mennesker skubbe os til at stræbe efter forskellige mål. At bruge din tid med ambitiøse mennesker vil inspirere dig til at nå til højere præstationer, end hvis du har brugt al din tid med selvtilfredse individer.

load...

Og princippet ”fem personer” holder lige så sandt for hver fyr du møder som det gør for din egen selv-konstruktion. Hvis du ønsker et godt billede af, hvad en fyr kan virkelig godt lide, tage et kig på hans nærmeste venner.

Ingen fyr er en utilpasset.

Nu kan du straks gøre indsigelse mod denne brede-takts klassificering. Efter alt, er der masser af mænd derude, som ikke synes at passe sammen med de mennesker omkring dem, der synes at være mere ambitiøse, sjovere eller mere ansvarlige end deres venner... Er der ikke?

Desværre er disse ”afvigelser” er ofte noget, men. Sure, en mand kan tale om at have større mål end sine venner, men ved nærmere eftersyn, er han faktisk gør noget for at nå disse høje ambitioner?

load...

En mand kan synes at være mere sjov og spændende end hans venner, og han kan endda have den lejlighedsvise tilfældige udflugt på egen hånd, der viser lidt mere gnist end de kedelige folk, han tæller som hans nærmeste, men i løbet af sin dag-til-dag liv, han sandsynligvis ikke nogen mere eventyrlystne end dem omkring ham, især hvis han hænger ud på samme pub som dem hver eneste aften, drikker de samme øl og deler de samme samtaler.

En fyr kan virke som han er meget mere ansvarlig end hans bedste venner, men der er en god chance for der er masser af måder, han nærmer sit liv lige så skødesløst som alle andre, du ser omkring sig.

Og det modsatte er lige så sandt. En mand, der synes uambitiøs, kedelig og uansvarlig ved første sandsynligvis noget, men, især hvis hans nærmeste venner legemliggøre blisteringly positive egenskaber.

load...

Umiddelbare optrædener, hvad enten positiv eller negativ, kan være unøjagtige. Hvis du ønsker at vide, hvad en mand er virkelig godt lide, se på hans omgangskreds.

”Masser af kvinder hader det faktum mændene

de dato er tabere, men de fleste kvinder aldrig

indse, at de har et valg i sagen.”

Vælg din omgangskreds. Vælg din mand.

Dette råd er praktisk på to fronter:

  1. Du kan hurtigt og effektivt at forstå , hvad en fyr er virkelig godt lide ved at se på sine venner.
  2. Du kan hurtigt og effektivt at finde den slags fyr, du ønsker at dato ved omhyggeligt at udvælge de sociale kredse du bruge din tid på.

Mange kvinder implicit forstår det første punkt, men aldrig følge det til sin logiske konklusion ved at vælge til dato inden for ugunstige sociale kredse. Masser af kvinder hader det faktum, at de mænd, de kan dateres er tabere, men de fleste kvinder er klar over aldrig de har et valg i sagen.

I stedet for at bruge ”fem personer” regel som en pæn part trick, der bevæger sig forbi illusioner og får til kernen af, hvad en mand handler om, at bruge det som en effektiv, handlingsrettede måde at stable odds til din fordel. Så vil du faktisk møde slags mand du måske ønsker at være med.