Hvad skal man gøre, når man ikke har noget til fælles med ham

22 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Vi har alle været på en restaurant med en dato at have en frygtelig, forfærdelig, ingen god, meget dårligt tidspunkt. Dette er mest sandsynligt at ske på den evigt frygtede, normalt akavet, crapshoot af en første date , men det er også blevet kendt for at ske fra dato to på op.

Forestil det: Dig. Hej M. The Olive Garden. Det eneste, holde dig rask er den herlige, bundløse, uendelig kurv af smøragtig hvidløgsbrød at blive bragt til bordet. Begge du undgå øjenkontakt, fordi du både er løbet tør for latterlige nonsens at udfylde hullerne i mellem pinlig tavshed efter pinlig tavshed.

load...

Måske du quibbled på et tidspunkt i samtalen over noget dumt ligesom politik og nu du ikke er sikker på, hvordan man kan komme sig fra det. Eller bedre endnu, han er en absolut boring, gris eller taber. Uanset hvad. Uanset hvordan du ankommet til din egen stue, personlige helvede, når du er smack dab midt i en dårlig date med en person, du opfatter at have noget til fælles med, har du tre muligheder.

Når alt andet fejler, handle som du pleje!

Hvad sker der på de fleste tidspunkter, hvor begge parter klager over de ”har intet til fælles” er de bliver dovne og afslut leder. Det er så nemt, når to mennesker mødes for at fokusere på forskellene i stedet for ligheder. Vi har alle noget til fælles, selvom det er vejret, som, hvis opdraget, kunne få en 30-minutters samtale om, hvordan du både hader at tale om vejret.

load...

Skønheden i at få at vide nogen er at stille de rigtige spørgsmål og få ærlige svar. Du kan finde svar ikke spydighed med dine egne overbevisninger og meninger, men i det mindste du fik at vide nogen lidt dybere før afskedige dem helt. De fleste mennesker er faktisk rigtig interessant, når du nævner et emne, de føler sig mest brænder for.

Hvis manden elsker fodbold, lytte til ham tale om, at Cowboys quarterback, der fumlede hele spillet og handle som du pleje. Stil spørgsmål, indrømmer du ikke kender noget om fodbold og bede ham om at lære dig. Der er ingen skam i at indrømme at du ikke ved noget. Det kan skabe en mulighed for dig at lære noget nyt og fylde op 30 minutter værd af samtale, som vil løsne dig både op.

”Hvis du giver den fyr en halv chance, kan du faktisk

forbinde med ham på måder, du aldrig forventet.”

Når alt andet fejler, få drukket!

Gæt hvad altid løsner tungen og provokerer besværlig, øredøvende, meningsløs tale? Alkohol, YAY !! Hvis du og din date nå en pause om aftenen eller et sted, hvor du har lyst til hver forbifarten anden er en time, ty til store mængder alkohol. Husk, selvfølgelig, hvis din date åbenbaret for dig på et tidspunkt om aftenen han kun har 13 dages ædruelighed, er det sandsynligvis ikke en fantastisk idé.

load...

Når alt andet fejler, få checken, tak!

Damer, skal du ikke lyve for en mand til at komme ud af resten af en dato. Det er så kliché, men kvinder stadig gøre den 30-minutters-date trick. Du ved, de fortæller en ven til at kalde dem 30 minutter inde i dato for at give dem en ud, hvis de ønsker at forlade tidligt.

”Gee, min store tante lige fanget et udbrud af helvedesild. Jeg må hellere gå check på hende.”

Nej Nej Nej. Manden er at købe dig middag. Det mindste du kan gøre, er humor ham længe nok for ham har fornøjelsen af ​​at sige, ”Check, please!”

Og ved den måde, før du beslutter dig for at springe dessert og gøre en gal streg for komfort for dine fuzzy pyjamas, så spørg dig selv, hvis du er skal være for hårdt på din date. Kunne det være du har glemt en af de største gåder af kærlighed - modsætninger tiltrække.

Hvis du giver den fyr en halv chance, kan du faktisk forbinde med ham på måder, du aldrig forventet. Hvem ved? Hvad der starter som en dårlig dato kan føre til en varig, lykkeligt forhold. Du kunne møde dit livs kærlighed eller taberen af en levetid. Uanset hvad, nyd turen!