Hvad tilbyder valget mænd?

27 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TV har givet os nogle store filantropiske og hjerte-opvarmning programmer. ”Extreme Makeover: Home Edition” bygger nye boliger til familier med børn med særlige behov eller fortjent humanitære familier i nød. ”Shark Tank” bringer milliardær investorer sammen med rang-og-fil midten amerikanere med en idé at gøre det store i en virksomhed venture. Og ”Secret Millionaire” sætter millionærer i frivillige roller med velgørende serviceorganisationer, at de ender med at hjælpe med en større donation.

Langt om længe har tv-industri fundet en måde at give håb til de mest trængende af alle mennesker på jagt efter datoer: velhavende, flotte unge kendis bachelorer og smarte, smukke tyve-noget piger, der endnu ikke har været i stand til at lande en koncert som en supermodel eller stjerne. Tak Gud for ”The Choice,” torsdag nætter på Fox.

load...

Det er bare en ny drejning på en gammel tema. ”The Dating Game” startede det hele i 1965, og da vi har haft en byge af dating-shows, herunder ”Love Connection”, ”fremhævet”, ”The 5th Wheel,” og ”The Bachelor”. Dating egner sig godt til spillet viser miljø. Selvom behøver de viser ikke ofte resultere i de bedste forbindelser.

”Valget” låner kraftigt fra NBC reality sangkonkurrence, ”The Voice”. Fire kendis bachelorer sidde i revolverende stole vender væk fra scenen. I denne uge havde vi en musiker / skuespiller, en ski mester, en sæbeopera luns, og en ”Jersey Shore” alumne, der er nu en disc jockey.

Pigerne kommer ud en ad gangen og får 30 sekunder til at overbevise mændene til at vende deres stole rundt for en chance på en date med dem. Hvis mere end én bachelor vender, vil pigen vælger hvis hold hun vil være på. Når de har hver plukket tre piger til mulige datoer , vil de fjerne en, og så vil de vælge deres dato fra de to sidste.

load...

”Dating valg er stadig en masse som en kødmarkedet, og mænd kan lære

en masse fra de valg, de ser mændene gøre på 'The Choice.'”

Jeg er tilsyneladende lige så overfladisk som berømthed ungkarle, som jeg var let i stand til at forudsige hvem der ville være den første til at gå, og hvem ville være den ultimative dato for hver af dem. Ingen overraskelse: madlavning og syning var ikke de øverste kriterier.

Det gjorde vinde sin tid slot på torsdag kl 21:00 EDT med 4,2 millioner seere. Men det var en premiere med en masse hype, og det var op imod genudsendelser på andre netværk. Værtinde, Cat Deeley, som også er føreren af ceremonier for Fox ' ”So You Think You Can Dance,” tilføjer nogle gode humor og charme , og de smukke bachelorettes kunne holde nogle mennesker tunet i et stykke tid, også. Men det er svært at sige, om glitz vil være i stand til at overvinde sin overdrevet og intetsigende forudsætning.

load...

Forhåbentlig Amerika er træt af at følge eskapader gør-intet berømtheder uden definerbar talent (Kardashians, Jersey Shore, Fast Housewives) og privatliv de rige og uansvarlig, hvoraf mange har reel talent i deres professionelle liv. Jeg er ikke sikker på, om seerne vil pleje meget hvis disse berømtheder og fabelagtige babes finde ægte kærlighed (selvom vi vil lære om de datoer næste uge, hvilket vil tilføje en ny og muligvis sentimentale dimension til showet.) Stadig, ”The Choice” kan lære os noget om den måde, mænd og kvinder vælger deres potentielle kærester.

Fysisk attraktion er en vigtig indledende faktor i at få en mand til at fokusere sin opmærksomhed på en bestemt pige. Når elementer af skønhed er nogenlunde lige, gør mænd se dybere ind i øjnene og sjæl at se om der er nogen inde der måske fange sit hjerte for en mere omfattende grund, men de vil overse den indre skønhed, hvis hendes fysiske udseende ikke stemmer op til hendes konkurrence. Hvor let vi smide kæreste som vi kunne elske for en levetid til fordel for den hot babe, hvem vi bare nødt til at elske i en time.

For nogle af de bachelorer, den smukkeste pige var også den sødeste, men den smukkeste ene var altid valgt. Dating valg er stadig en masse som en kødmarkedet, og mænd kan lære meget af de valg, de ser mændene gøre om ”valg.” Vi vil sikkert se højrøstet egoer og forkælede møgunger, der har en endeløs forsyning af smukke piger til vælge fra, smide gyldne muligheder og trampe uskyldige hjerter i processen. Men vi vil også se nogle sande herrer være hæderlig og ægte i forfølgelsen af ​​en ung kvindes hjerte. Måske. Stil ind torsdag for at finde ud af med sikkerhed.

Foto kredit: FOX