Hvor vigtig er sex i et forhold?

5 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Spørgsmålet om forhastet sex blev bedst afbildet i en episode af ”Sex and the City”, som er den gennemsnitlige kvindes hellige gral af forholdet viser. Carrie begynder dating Aidan, en ny mand i hendes liv. Efter hver dato, går han altid hende til hendes dør, giver hende en kort kys og går hjem, og hun finder det utroligt underligt, at han ikke bede om at komme ind.

Carrie gentagne gange spørger sig selv, hvad der er galt med hende, at Aidan virker så uinteresseret i at have sex. På den fjerde dag, hun endelig blurts ud spørgsmålet: ”Hvorfor har du ikke lyst til at have sex med mig ?!” Hans svar var fantastisk. ”Vi har kun været på fire datoer. Jeg kender ikke engang dig endnu.”

load...

Dette illustrerer den mentalitet vi har vænnet sig til: Sex er noget, der bør ske tidligt, og hvis du ikke har det, noget er slukket. Desuden, hvis du er i et langvarigt forhold og sex er ikke det vigtigste kursus på romantik menuen, noget er galt.

Dette spørgsmål rejser spørgsmålet, hvor vigtigt er sex i et forhold? Er der har eller ikke har nok sex virkelig påvirke dit forhold? Hvis du ikke gør det som kaniner flere gange om ugen, er der noget galt?

”Der er fire dynamikker, der udgør et forhold

- mentale, følelsesmæssige, åndelige og fysisk ”.


load...

En historie lektion i amerikansk seksuel kultur.

Sex var engang en privat sag i dette land, sjældent nævnt, og sikkert aldrig afbildet på tv, i film eller magasiner. I dag er det klistret over det hele - reklamer, magasin-annoncer, skilte, film plakater. ”Sex sælger,” siger de. Dette kan være tilfældet, men har du nogensinde holdt op med at tænke, at måske har vi været solgt en dårlig regning af varer?

På sit primal niveau, blev sex designet til forplantning af den menneskelige art, men vi ved alle, det har en langt dybere mening. Sex er et udtryk for kærlighed, en privat og intim oplevelse deles af to mennesker, der holder af og respekterer hinanden. Det er en repræsentation af ultimativ nærhed og ekspressionen af absolutte sårbarhed.

Sex er en velsignet begivenhed, en, der kommer med alvorligt ansvar og uoprettelige konsekvenser. Desværre har vores samfund cheapened køn til det punkt, at det er blevet noget afslappet, hverdagskost og almindelige.

load...

Sæt dine egne regler.

Skønheden i sex mellem to mennesker i et forhold er, at de kommer til at sætte reglerne. Mange har sex hele tiden, over det hele. Andre har det lejlighedsvis, og nogle har ikke haft sex i år. Det er forskelligt for hvert par, og der er ingen rigtige eller forkerte svar.

De, der har sex ofte er ikke nødvendigvis mere eller mindre forbundet til hinanden end dem der ikke gør. Det er kun så vigtigt at et forhold som to mennesker beslutter det vil være.

Mens folk har tendens til at være mere optaget af sex, når de ikke får nogen, få nogensinde spørgsmål, hvis de har det for meget. At have sex hele tiden kan forårsage lige så mange problemer som ikke at have nok.

Sex kan komplicere tingene.

Stor sex kan blinde folk til at stirre spørgsmål i et forhold, som virkelig kan komplicere tingene. Når sex er godt, kan du være villig til at ignorere misbrug, snyd eller andre uacceptable adfærd.

Mænd og kvinder placerer ofte en utrolig vægt på køn og forsømme andre områder af væsentlig betydning. For eksempel kan en mand og en kvinde har mind-blowing sex i soveværelset, men kan ikke føre en samtale ved morgenbordet. De kan være fantastisk til at dele fysisk intimitet, men er uærlige i deres interpersonelle omgang med hinanden.

Der er fire dynamikker, der udgør et forhold - mentale, følelsesmæssige, åndelige og fysiske. Ja, sex er en vital del af et romantisk forhold, men det bør ikke være i fokus. Kommunikation, kompatibilitet, en åndelig forbindelse og følelsesmæssig harmoni er nøglefaktorer til et sundt, succesfuldt forhold. Omsorgsfuld disse aspekter af et forhold er lige så vigtigt for sin vitalitet som den seksuelle komponent.