Hvordan barndom påvirker forholdet (5 indsigter fra en ekspert)

4 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Barndommen giver os mere end bare et gode minder. Det er også sammensat af erfaringer, der fungerer som vigtige byggesten for vores voksenliv. Vi kunne ikke engang tænke, at vores barndom haft en indvirkning på os, men alle vores oplevelser og aktiviteter fra vores tidlige stadier påvirke vores fremtidige relationer og dating stilarter.

Et barns udvikling påvirker de færdigheder og adfærd, der former ham eller hende som individ. Her er et par tips om barndomsoplevelser og hvordan de påvirker din dating færdigheder.

1. Du kan mangler visse sociale færdigheder

Hvis du finder dig selv følelsen lidt socialt akavet, kan du se på tilbage til din barndom. Du har måske været udsat for udsagn som: ”Du kan ikke være en del af dette spil,” og ligesom at du har fundet dig selv at spille alene og kunne ikke finde ud af at være en del af gruppen igen.

load...

Den samme måde 5-årige du måske har besat mere end at blive accepteret af de andre børn, kan du stadig være over-analysere sociale optrædener, situationer eller begivenheder. Dette kan gøre dig nervøs udtrykke dine egne tanker eller bange for, at folk vil dømme dig. Fordi disse følelser af social usikkerhed ikke blev løst i barndommen, kan de blive forme dine relationer som voksen.

Hvis du ofte blev udeladt som barn, kan du understrege om at blive accepteret som en voksen.

Du har måske overbevist dig selv, at du gøre det bedre på egen hånd, hvilket kan føre til et liv i isolation. Pædagoger løse problemer sociale færdigheder hos børn ved at hjælpe børn opdage deres unikke træk og talenter, så de føler sig mere trygge om sig selv. Føler mere sikker kan hjælpe børn lettere at interagere med andre og føler sig mere socialt inkluderet.

load...

Som voksen kan du bruge denne teknik til at forbedre dine sociale færdigheder og dine relationer. Vi er alle unikke individer med vore egne styrker og talenter, og have det godt med os selv naturligt tiltrækker folk og gør vores obligationer stærkere.

2. Kommunikation Issues Sommetider Arise

Har du nogle gange have et problem at bede om det, du ønsker? Vil du gøre noget for din partner, men har lyst til dine behov ikke bliver opfyldt, fordi du ikke kan tale op? Som børn, vores kommunikationsevner forme, hvordan vi engagere sig med andre. For nogle børn kan det være svært at bare spørge: ”Kan jeg spille, også?”

Generthed kan være en faktor i tidlige meddelelse spørgsmål. Børn kan føle tøvende. De kan være bange for afvisning, eller de bare kunne ikke føler komfortable eller selvsikker hoppe ind i en samtale. Nogle af disse følelser ændrer ikke med voksenalderen, men at overvinde dem bliver endnu vigtigere.

load...

Det er OK at være genert, men nogle gange bliver alt for genert kan have en negativ indvirkning den måde, du kommunikerer med venner, familie og partnere.

I voksenalderen, er det ikke længere blot beder om at være en del af et spil i frikvarteret; det er at udtrykke dine behov, når det kommer til dating eller mens i et forhold, selvom det gør du føler sårbare. Det er vigtigt, at du tillader dig selv at kommunikere dine følelser, behov og ønsker, som kommunikation er afgørende for et succesfuldt forhold.

3. Problemløsning er Svært

Vi løber ind i problemer hver dag, især med folk, der er tæt på os. Når det kommer til dating, er du nødt til at beherske beslutningstagning, forhandling, forslag, grænsen indstilling, følelsesmæssig regulering, og kommunikation. Problemløsning er et meget komplekst emne, ikke kun for børn, der lærer at tackle forhindringer via legeplads spil og interaktioner, men også for voksne i deres dag-til-dag liv og på dating scene.

Problemløsning kan være lige så svært for voksne, da det kan være for børn.

Undervisere bruger normalt denne enkle strategi at hjælpe børn med held løse problemer : navn problemet, finde en løsning, anvende løsningen, og vurdere løsningen. Denne metode kan stadig anvendes på problemer, der opstår i dit voksne liv, og kan give dig en stor fordel, når det kommer til at løse argumenter eller andre problemer i dine relationer

4. Du kan manglende tillid

Vi er alle født med indre tillid til sig selv. Som små børn, vi aldrig tvivler os i første omgang. Self-tvivl er en tillært egenskab, at du udvikler sig over tid - nogle gange ved ikke at have nok støtte, når du har brug for det som barn. Desværre, mangel på følelsesmæssig støtte og den efterfølgende selvstændige tvivl det forårsager kan have livslange konsekvenser.

Når det kommer til dating, kan selvstændige tvivl stor indflydelse dit kærlighedsliv ved at gøre du opsøge uforenelige partnere eller ved at gøre dig sabotage potentielle relationer. En manglende tillid kan gøre at danne varige forbindelser med andre mennesker meget svært, så opbygge tillid til dig selv er et nødvendigt skridt mod at finde en meningsfuld sammenhæng.

Folk er født med tillid, men at tilliden kan starte aftagende når andre sætter dem ned.

Sæt realistiske mål og praksis selv positiv snak ; minde dig selv hver dag, at du er en unik, interessant person med en masse at byde på. Det kan føles akavet i starten, men holde sig til det; over tid, vil du føle, at selvstændige tvivl begynde at skrumpe. Det er en læreproces, og du er nødt til at kravle før man kan gå.

5. Du kan tiltrækkes til de forkerte typer af mennesker

Har du altid tiltrække de forkerte slags mennesker? Mennesker, der er uforenelige med dig og dine langsigtede relationer mål? Roden til dette problem kunne være fra din barndom, hvis du ikke har sunde rollemodeller. Børn, der udsættes for giftige relationer tidligt kunne vokse op i den tro, at folk er farlige, usikre eller utroværdig. Dette resulterer i en tendens til at opsøge følelsesmæssigt utilgængelige, narcissistiske, eller på anden måde uforenelige partnere, følelse af usikkerhed i parforhold, følelsesmæssig tomhed, eller frygt for intimitet.

Når børn ikke har sunde rollemodeller i deres liv, kan de ende i usunde relationer i fremtiden.

For at bryde ud af dette mønster, du har brug for at være ærlig over for dig selv og erkende, at noget skal ændres. Som barn, du var magtesløs til at ændre din situation. Men som voksen, styrer du dit eget liv og har magt til at aflære disse adfærdsmønstre ved at elske dig selv og indse, at sunde, opfylder relationer er inden for din rækkevidde.

Barndom behøver ikke at definere dig

Nogle ting, der sker for os, når vi er børn kan ikke undgås, men hvad du kan gøre, er at reflektere over fortiden og bruge denne refleksion til at arbejde hen imod en succesrig fremtid. Den måde du nærmer dig og opfører sig i relationer er i din kontrol.