Hvordan at bruge mere tid med dine bros kan forbedre dit datingliv

24 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

I råd-giver spil, jeg kommer på tværs af en masse sensationalized clickbait overskrifter. ”Bær denne farve til øjeblikkeligt få hende til at lægge mærke til dig!” ”Disse 4 Sex Tips vil holde ham kører tilbage efter mere!” ”Gør denne ene ting at få alt hvad du har nogensinde ønsket!”

De fleste af disse artikler ikke betale sig, eller, hvis de gør, er der kun en vag gevinst. Jeg lover dig denne artikel er ikke kun ikke clickbait, men der er en masse af videnskab til at understøtte rådgivning.

Mens jeg bryder mig at diskutere farver for at få dig bemærket ( rød og gul) og køn tip (sige ja, gentag), jeg elsker at komme ind i praktiske grynet af psykologi, sociologi, biologi, business teori, maskinteknik, implicit bias, og andre områder af videnskab og lære at hjælpe os: 1) Forstå, hvor vi kommer fra, og 2) Få hvor vi vil hen.

load...

Så okay, gutter, lad os bruge nogle videnskab til at hjælpe hinanden få flere datoer.

Historisk set har mænd ikke vist Vurdering mod hinanden, hvilket fører til dem alene på deres partnere

Når vi har det godt, vi har det godt med verden i almindelighed. Vi overser små og selv store ting. Vi ser glasset som halvt fyldt. Vi er mere gratis, men vi er mere åben, og vi er mere kærlige. Det er derfor, jeg altid træner mine klienter til at få adgang til følelser, gøre deres dato eller partner føler sig godt, og sætte sig i situationer, hvor de er tilbøjelige til at være lykkelig.

En glad partner også motiveret til at gøre forholdet bedre. Ifølge Dr. Terri Orbuch, Amerikas Kærlighed Læge og forfatter til ” 5 enkle trin til at tage din ægteskab From Good to Great ”:

load...

I denne bog, Dr. Terri Orbuch udforsker begrebet bekræftelse i relationer.

”Forskning viser, at der er tre grundlæggende behov alle mennesker i parforhold har: 1) Tryghed af selvværd. 2) Nærvær og nærhed. 3) Assistance. De lykkeligste par fra mit studie har disse tre behov opfyldt af deres partnere.”

I relationer, den fælles ord for dette er bekræftelse , som består af ord, fagter, eller handlinger, der viser den anden person, at de er bemærket, værdsat og elsket. Jeg forstår, at jeg taler om mennesker, der allerede i et forhold, og denne artikel handler om, hvordan man kommer ind i et forhold. Men jeg har brug for at lægge grunden til, hvordan dette kommer til at spille ud.

load...

Føler du dig godt lige nu? Hvornår var sidste gang nogen bekræftede, bemærkede, respekteret og værdsat dig? Mit gæt er det sandsynligvis været en lang tid. For hvis du bruger det meste af din tid socialisering med andre mænd, de sandsynligvis ikke har været til dig at give det. Dette fører os ind i det næste afsnit.

Kvinder har tendens til at være mere Vocally støtter hinanden, hvilket gør dem føle sig godt i alle områder af deres liv

Uanset om det er mødre, søstre, venner, kærester eller børn, vi kender hunner er skåret fra en anden klud. Vi er alle lige, men vi er helt sikkert anderledes. Hvis vi siger, at vi er de samme, hjælper det ikke begge sider. Lad os fejre vores forskelle, lige og lykkeligt. Nu, med alt dette er sagt, er der en stor forskel på, hvordan kvinder behandler andre kvinder, og hvordan mænd behandler andre mænd.

I min ærlige mening, at kvinder er bedre til at forklare deres følelser , at være empatisk og sympatisk, og mest af alt, at være støttende for hinanden. Endnu vigtigere er, de er vokalt støttende. Selv bortset fra en stor mængde ven støtte, kan kvinder gå ind i en butik og en komplet fremmed kan se på hende og sige, ”Girl, dit hår ser fantastisk i dag.” Siger ikke det sker hele tiden, men det gør det.

Hvornår var sidste gang du, en fyr, blev roses for dit hår, tøj, maskulinitet, eller intellekt? Jeg kan gætte det er et stykke tid.

”Mænd simpelthen ikke få disse frynsegoder [venskab] lige så meget som kvinder gør, og de er ligefrem sultede for dem.” Dr. Terri forklaret. ”Behovet for tryghed er en væsentlig grundlæggende behov [se punkt nummer et ovenfor] alle mennesker har.”

I denne øvelse mænd ofte kæmper for at nævne fem fortrolige, mens kvinder ofte bede om mere end fem slots, hvilket indikerer, at de har flere fortrolige.

Mænd har typisk ikke nær så mange Fortrolige som kvinder gør, har Dr. Terri fundet i hendes arbejde. I en øvelse, hvor deltagerne blev bedt om at se på et mål på fem koncentriske ringe og placere navnene på de fem nærmeste mennesker i deres liv (familie undtaget), mænd og kvinder reagerede meget forskelligt.

First off, mange mænd har svært ved selv at komme op med fem personer, mens kvinder spørge, om de kan have mere end fem. Når cirklerne er færdige, de ser noget som dette:

Mænd tørster og har brug for bekræftelse fra deres partnere, fordi de ikke får det fra deres mandlige venskaber. Hvis du alene på din partner til at gøre dig glad og bekræfter dig, kan det sætte en masse pres på din dame. Mens vi bør alle hjælp og support, og elsker vores partnere, vores lykke eller mangel på samme, er i vores hænder, og er vores ansvar.

Så du har mænd, der ikke får nogen bekræftelse fra uden for deres forhold. Ikke alene er de ikke får små, tilfældige bekræftelser og lykke fra fremmede, men de er også mangler de dybere bekræftelser, at kun gode venner kan give dig. Således de sætter alle deres bekræftelse æg i én kurv, forholdet, og det er et stort pres. Ingen kan lide følelsen af ​​desperation eller neediness. Så hvad kan fyre gøre?

Mænd bør stræbe efter at komplimentere og lytte til deres venner oftere og omvendt

”Mænd har ikke de samme slags venskaber som kvinder gør. Kvinder obligation i deres venskaber ved at tale og bekræfter hinanden. Mænd obligation ved at gøre aktiviteter med hinanden,”siger Dr. Terri. ”Hvis en mand kalder en mandlig ven til at få nogle råd, de er mere tilbøjelige til at skyde nogle pool eller få en drink sammen. Du kan bare ikke forestille mig en mandlig ven reagerer ”Lad os få en kop te og udforske dine følelser. Således kan samme køn venskaber bindende for mænd, men de skaber ikke den nødvendige intimitet og nærhed, vi alle har brug for som mennesker.”

Jeg var ikke en sport fyr; Jeg hovedfag i at handle. Generelt i køn / sex / identitet væske / acceptere plads, teater, musik og film er, at der er mere plads, eller rettere, mindre dom, for at være, hvad du ønsker at være. Det tillod mig og mine venner at have en sikker plads til at udforske han / han venskaber.

Tyve + år senere, har vi stadig sige: ”Jeg elsker dig, mand”, når vi kommer ud af telefonen med hinanden. Selv min kone, en meget fordomsfri kvinde, ville blidt drille mig om at sige, at indtil hun indså, at selv hendes drille mig var at forevige den stigmatisering , der ikke tillader mænd at åbne op for hinanden. Hun har ikke drille mig længere og i stedet siger, hvor stort det er, at jeg har venner i mit liv, som jeg kan sige, at til.

Betro sig til og komplimentere dine mandlige venner og omvendt kan gøre du føler dig godt om dig selv, som har indflydelse på andre aspekter af dit liv, herunder datering.

Hvor mange gange har du været et sted, og du ser denne fyr, og du er ligesom, ”Damn, mand. At fyr har det foregår.”Han er velklædt, veltalende, og dejligt. Nu hvor mange gange har du gået op til den nævnte fremmed og fortalte ham, at? Mit gæt er nul. Hvorfor? Fordi vi er bange for at virke homoseksuel? Eller som en stedmoderblomst? Eller for meget op i en eller andens virksomhed? Det er alt bullshit støj, at din hjerne er (fejlagtigt) fortæller dig.

Hvor god ville du føle, hvis det efter en præsentation på arbejde, en af ​​dine fyr kolleger sagde: ”Man, der var stor. Du syntes virkelig forberedt og bankede det ud af parken?”Du vil føle awesome. Hvis du var på en bar at tale med dine venner og nogle fyr kom op til dig og sagde, ”Hey, dude. Undskyld jeg forstyrrer, men dit outfit er på punkt,”du ville være at gå rundt på en sky.

Det er så let at påvirke en persons liv på en positiv måde. En simpel ”Lookin' god” som du passerer nogen kan være den bedste ting nogen siger til dem hele dagen. Hvis vi kan hjælpe hinanden med vores trang til bekræftelse, kan vi tage presset væk fra vores partnere, og det vil hjælpe os være positive stemninger. Det tager kun fem sekunder ud af din dag til at gøre en andens.

Mænd er nøglen til at hjælpe hinanden have sunde relationer

Til alle mine gutter derude, dette er en lille wake-up call for dig. Vi skal være lydeligt venligere og gratis til hinanden. Der er ikke noget dårligt om det, og så meget godt kan komme fra det. Hver dag sige én god ting at en fyr, uanset om det er en fremmed eller ven. Det vil skabe krusninger af positiv energi, der går ud i verden og, ja, gøre verden til et bedre sted. Det vil også gøre du føler dig bedre om dig selv, som i sidste ende gør dig til en zillion gange mere attraktive for andre, når du dato.