Hvordan man beder en pige om at være din kæreste - 15 bedste, søde og romantiske måder

14 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Jeg har altid elsket dating - møde nye mennesker, at vinde dem over, flirt, det sjove spænding, det hele. En ting jeg ikke kunne lide, var imidlertid at finde ud af definitionerne. Er vi se hinanden, dating, tilslutte, hænge ud, eller hvad? En nylig klient af mine oplevet de samme følelser.

Han var 27 år og havde aldrig blevet kysset, men han var ivrig efter at lære om dating. Midtvejs gennem vores sessioner, mødte han en pige, gik på en dato, og kyssede hende. Han kom i så glad næste gang vi mødtes, men hans næste spørgsmål virkelig fremhævet hans mangel på erfaring.

”Så, betyder det vi er i et forhold ?!” spurgte han ophidset. ”Nej, det gør ikke endnu,” jeg forsigtigt reagerede.

load...

”Nå, hvordan ved jeg, når jeg er i et forhold?” Spurgte han. Jeg sagde, ”Åh, Young Buck, filosoffer og drømmere har forsøgt at finde ud af i årtusinder. Den bedste og nemmeste måde er bare at bede hende om at være din kæreste!”

Hvis du er i en lignende situation, hvor du virkelig kan lide en pige og er klar til at tage det til det næste niveau, ikke stress. Her er de 15 bedste måder at spørge nogen til at være din kæreste.

Bedste | Sød | Romantisk | Kreativ | Sjov

Bedste måder (# 1-3)

Hvis du ikke tror, ​​du er en kreativ eller romantisk person (begge færdigheder er learnable, ved den måde), undertiden vender spørgsmålet frontalt vil være din bedste chance for succes. Der er færre bevægelige dele og færre ting der kan gå galt.

load...

1. Ren, Unadulterated Sandheden er ofte den bedste Tactic

Hvis du ikke tror, ​​du er en kreativ eller romantisk person (begge færdigheder er learnable, ved den måde), undertiden vender spørgsmålet frontalt vil være din bedste chance for succes. Der er færre bevægelige dele og færre ting der kan gå galt.

2. Invitere hende til en begivenhed som mere end blot en dato

Hvis du har en form for social begivenhed, der kommer op, hvor du kommer til at være i det offentlige, invitere hende til det ved at sige noget lignende, ”Jeg ønsker at tage dig til end-of-the-årige galla... Som min kæreste. Er du interesseret?"

Næste gang en begivenhed kommer op, spørger den kvinde, du gerne gå med dig som din kæreste.

3. Lov Ligesom det er nogen big deal

Mens du to gør noget afslappet som at se en film, kørsel, eller nedkøling på sofaen, hvis du føler at du ikke kan vente med at spørge hende længere, bare kigge over på hende og blot sige, uden præambel, ”Kan vi være monogame nu? Ja? Cool!”Genoptag aktivitet.

load...

Cute måder (# 4-6)

At være nuttet er nogle gange en tynd linje til at gå som en dreng. Du ønsker ikke at komme ud som svag eller schmaltzy, men når det er gjort rigtigt, kan det være yderst indtagende. Nedenfor er et par søde måder at bede hende om at være din kæreste.

4. Vis din oprigtighed

Nogle gange, alt det tager viser nogle sårbarhed og sige præcis hvordan du føler. ”Jeg vil gerne være din kæreste,” er, hvad jeg sagde til min kone, så jeg kan garantere, at det har virket mindst en gang!

5. Ros hende, så Ask

Hvis og når hun gør noget charmerende eller sjovt eller gør du ser godt foran dine venner, kunne du halvt i spøg, halvt alvorligt tilbyde op, ”Du er fantastisk! Jeg ønsker at låse denne i; Jeg vil have dig som min kæreste. Hvad synes du?"

Når hun gør noget yndig og du føler det er det rigtige tidspunkt, fortælle hende, hvor fantastisk hun er, og at du ønsker at være sammen med hende.

6. Bestil en Singing Telegram, Ærligt

Ja, disse stadig eksisterer! Dette er et modigt træk, men hvis du er sikker på hun føler på samme måde, send en syngende telegram til hendes hus og skjule i nærheden med nogle chokolade og champagne. Nu, vil dette ikke arbejde med enhver kvinde. Denne idé er bedst for dem, der nyder en lille smule af corniness i deres liv.

Romantiske måder (# 7-9)

Mange kvinder elsker romantik. Det er derfor dem, der gør bruge over 900 millioner $ på romantik bøger om året. Nogle gange er det svært for en fyr at være romantisk, fordi vores hjerner ikke kan være forbundet på den måde, men jeg har fået et par aldrig-fail romantiske måder at bede en pige til at være din kæreste.

7. Kog Hendes en middag med ting, der går sammen

Fødevarer, der parrer perfekt sammen omfatter mac og ost, kartoffelmos og sovs, spaghetti og kødboller, og burgere og pommes frites. Når du to sidder ned for at spise, udtale sig om, hvordan nogle ting bare gå sammen og er bedre sammen og sige, ”Lidt ligesom dig og mig.” Så spørger hende!

8. Brug dine talenter

Hvis du musikalsk er tilbøjelig, skrive hende en sang. Hvis du er en forfatter, skriver hende et digt. Hvis du er en coder, skrive nogle ”malware”, der i sidste ende dukker op på hendes skærm: ”Fejl 2569. For at komme videre, skal acceptere at være Steves kæreste.”

Uanset om du er en musiker eller forfatter, gøre brug af dine talenter, når beder en kvinde at være eksklusiv.

9. Bages eller købe hende Something Sweet Med spørgsmål skrevet på det

Slik er vejen til en masse folks hjerter, så du kunne gøre eller få hende en kage, nogle cupcakes, en æske chokolade - noget du tror, ​​hun måske gerne - og sætte ordene lige på det. De fleste bagerier ville elske at hjælpe dig med dette.

Kreative måder (# 10-12)

Jeg elsker at give kreative gaver. Jeg synes det er sjovt at finde ud af unikke måder at gøre noget. Du vil helt sikkert skille sig ud og vise, at du lægger et stykke tid og kræfter på det. Tjek nogle af disse forskellige ideer til at bede en pige til at være din kæreste:

10. Opret en QR Code Især for Hendes

Licketycut.net kan gøre dig en brugerdefineret smykke med en QR-kode, der kan sige noget, du ønsker. Ikke alene er den halskæde et stykke højteknologisk mode, men dreng vil hun blive overrasket, når hun scanner det og modtager en personlig besked fra dig.

11. Gør hende en Sign & overraske hende ud af ingenting

Hvis du ved, at hun kører, vandreture, eller pendler en bestemt måde at arbejde, skole, eller hjem, udgør et tegn eller plakat, der udtrykker dit ønske, såsom ”Bella, vil du være min kæreste? -. Lukas”Husk dog, at dette forslag er bedst for udadvendte kvinder.

Hvis hun er udadvendt, gør et stort skridt ved at spørge hende på en plakat, når hun mindst venter det.

12. Afrejse Pinterest inspirationshæfte

Seriøst, Pinterest er en fantastisk ressource, hvis du ønsker at få kreativ med, hvordan man spørger en crush at være din kæreste. Dette projekt æg kunst og kunsthåndværk er blot en af flere hundrede ideer, der er sikker på at blæse hendes sind , og du kan garantere, at du vil være den eneste, der nogensinde gøre noget som dette for hende.

Funny Ways (# 13-15)

Jeg er en stor goofball. At være fjollet og respektløs er høj underholdning for mig. Efter alt, hvis du kan holde en kvinde griner, chancerne er hun vil få lyst til at tilbringe mere tid sammen med dig. Overvej disse sjove måder:

13. Fange hende på sengen

Lean over til hende på nogle tilfældige dag og fortælle hende, ”Så, hey, jeg har brug for at fortælle dig noget.” Hun vil svare: ”Hvad er det?” Hurtigt give hende et kys og sige, ”Du er min nu. Vi er eksklusiv.”Sørg for du ender det med et smil og et kys!

14. Tilføj en begivenhed til din Google Kalender og invitere hende

Det er tid til at vise din sans for humor, hvis du er den slags fyr. Jeg vil foreslå at prøve noget i retning af: ”Saturday, 09:00, 19. November Kate accepterer at være min kæreste.”

Oprettelse af en falsk kalenderbegivenhed for hende er en fræk måde at bede, og hun er sikker på at få et godt grin ud af det.

15. Tage hende til en Comedy Night & Lad Komiker Spørg for dig

Smør de rigtige palmer af komikeren udfører den nat og få ham eller hende spørge den kvinde, du er interesseret i løbet af en vittighed. De er professionelle - lad dem gøre det vittighed, ikke dig. Igen vil denne idé virkelig kun arbejde med en person, der er udadvendt og er en fan af uventede handlinger af kærlighed.

Nu hvor du ved de måder, Keep Calm & Bare bede hende allerede!

At vide, hvornår eller hvordan at fortælle nogen, du ønsker at være eksklusiv, bør ikke være forvirrende eller nervepirrende som det var for min klient og kan være i så mange fyre hver dag. De tips ovenfor, er blot nogle af de gode måder at bede en pige til at være din kæreste, men i slutningen af ​​dagen, du ved den pige, du kan lide og / eller er dating mere end nogen, så stoler dit instinkt på denne ene!

Foto kilder: nerdist.com, fantasticpixcool.com, buzzfeed.com, framepool.com