Hvordan man behandler hver dag, som om det er fredag

3 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Fredag ​​er den dag, vi får vores strejftog på. Vi tager en ekstra lang bruser, snip de vilde hår omkring vores ører, næse og pande, sætte på vores bedste cologne og mest fashionable heldig skjorte, og øve vores ulmende rejser og sofistikerede grin foran spejlet. Så vi går ud, fast besluttet på at opfylde Jessica Biel tvillingesøster og vinde hendes hjerte og krop.

Er det nogensinde arbejde? Nå, der var den hobbit, der havde et smil vagt minder om den søde, men buttede ven på ”Happy Endings” (når du skele i mørke), du fik heldig med et par måneder siden. Og der har været et par andre unmemorable Nærkontakt af ”eh” slags.

Nyheder flash: Kvinder findes 24/7/365. Hver anden person på gaden og på planeten er en kvinde, og en rimelig høj procentdel af dem har mulighed for at gøre alle dine drømme.

load...

Men du har din radar slukket eller du bare ikke overveje en tirsdag bus pendler at være en imødekommende situation.

Få med det, gutter. Hver dag er der muligheder i luften - nok muligheder for at ændre dit liv. Det er tid til at begynde at leve som hver dag er fredag.

Er Fredag ​​selv det bedste tidspunkt at møde kvinder?

Faktisk, fredag ​​er en af ​​de mest udfordrende dage til at opfylde nogen speciel. Det er svært at skille sig ud i en menneskemængde. Hver fyr har hans spil på, hvilket gør det ligefrem svært at konkurrere eller endda få bemærket.

Ikke kun det, men hver pige du virkelig ønsker har hendes forsvar op, fordi hun mener, alle de fyre kravler ud af træværket bare at besudle hendes dyd.

load...

Pigerne kommer ud med de bedste intentioner også, men de er disponeret for at skyde fyre ned først og derefter spekulerer på, om de var gode fyre senere.

Det er derfor du altid synes at ende op med de desperate, seksuelt frustrerede piger, der har besluttet at de vil bare tage den første fyr, der kommer sammen.

Men det fungerer aldrig ud, fordi de hader sig senere for at være for let, og så bebrejde dig. Og du kan ikke se nogen mening i at forfølge en pige, der tilbyder ingen udfordring alligevel.

Fredag ​​aften kød markeder stable dækket imod dig og sætte hele dating-processen i en kunstig boble, der intet har at gøre med det virkelige liv. Det gør det umuligt for mænd og kvinder til at dømme hinanden realistisk.

”Du kender allerede mulighederne fredag ​​og

Lørdag aften holder, så bare bære at stemningen i løbet.”

Gudskelov Det er mandag-tirsdag-onsdag-torsdag.

Når du indser, at virkelige hverdag præsenterer de bedste og mest realistiske muligheder for at møde kvinder, jo mere afslappet, selvsikker og succesfuld du er tilbøjelige til at blive.

Dating og relationer er en del af den naturlige orden, og bar scene pickup rutine er den længst ting fra naturligt.

load...

Pendling til arbejde eller skole, arbejde eller tage klasser, spise frokost, pumpe gas og shopping er nogle af de virkelige aspekter af dit liv, som giver dig en chance for at opfylde store kvinder.

Og den gode nyhed er, at de vil se dig som en normal, almindelig fyr i stedet for en potentielt farlig sex-forrykte fremmed.

Du kan bruge ægte charme og small talk til at engagere en kvinde frem for trætte linier og fornærmende kommer-ons. Du behøver ikke at fascinerende øjenbryn krølle du praktiseret i spejlet. Du behøver kun at være dig selv.

Indstil dit vækkeur et minut tidligere.

Stadig, de ting, der fredag ​​har går for det er, at vi koncentrerer os om opgaven ved hånden og gøre en indsats for at få øje på en potentiel kæreste og handle på denne impuls.

Så hvad er at stoppe dig fra at gøre det på andre dage? Og hvordan kan du være klar til at nærme sig hver dag som det har fredagens potentiale for at møde en speciel dame?

Her er en idé: Indstil din alarm til buzz et minut tidligere. Det er rigtigt. Dette vil hjælpe på flere måder.

Når du åbner en øjeæblet og se 06:44 vises på din digital udlæsning, vil du straks vide, hvad det betyder.

Det er en påmindelse om at kigge efter, at særlige pige i dag, og det vil være den første ting på dit sind, når du kommer ud af sengen.

Det giver dig også et ekstra minut til at gøre dig selv præsentabel. Du behøver ikke en ekstra halv time, som du har brug for på fredag ​​aften. Du er på vej til bruseren alligevel.

Du skal bare have et minut en ekstra tæt barbering, til en hurtig trim på neglene eller vilde hår og et par øjeblikke give dig selv en peptalk i spejlet.

Nu er du lige så klar og lige så præsentabel som du er fredag ​​aften. Det betyder ikke noget, at du vil være i klasser hele dagen eller modtager forsendelser på en læsserampe på et lager.

Pigen fra UPS vil være der, og HR vil bringe gennem den nye pige i regnskab eller salg. Og denne gang du rent faktisk vil se dem, smil og måske endda tale.

Du kender allerede mulighederne fredag ​​og lørdag aften holder, så bare bære at stemningen over til resten af ​​dit liv.

Søndage har også et stort potentiale i kirken eller brunch eller sports bar for nachos og fodbold.

Uanset om du kommer til klubben, skole, arbejde eller købmand, kan du kun udnytte mulighederne for liv, hvis du husker, at det altid er spillet på.