Hvordan man bliver den

1 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Jeg samledes nogle af mine enkelt fyr venner sammen over en hamburger og pommes frites for nylig og talte med dem om kærlighed, sex og dating. Ah, de ting en pige har at gøre i navnet på forskning. Jeg ønskede at få et nyt perspektiv på den moderne mand og helt ærligt, endte med mere end jeg regnede med.

Jeg var overrasket over at lære de fleste af dem er blevet alvorligt frustrerede over deres kærlighedsliv, klager de har næsten givet op på udsigten til at finde en egnet brud. Væsentlige, de alle er enige, de har ingen idé om , hvad kvinder vil have og er vokset træt af at blive fortalt de er ”alt for nice” eller ”alt for klæbende” eller også udfylde det.

load...

Jeg vil være den første til at indrømme, at kvinder ofte tager for givet, at der er tonsvis af store fyre derude, der søger efter en langsigtet, seriøst forhold. Vi antager automatisk mænd er ude lusker for en-nat står, på udkig efter enhver lejlighed til at bryde hjertet af nogle intetanende kvinde. Mange af os er blevet slidte, fordi vi har været skuffede én gang for mange gange. Vi glemmer mænd kæmper med dating og relationer lige så meget som vi gør, og vi helt sikkert aldrig overveje Mr. Right kan være derude et sted, desperat forsøger at finde ud af at blive ” one-and-only materiale.”

load...

For så mange kvinder, der bekender, ”Han var bare ikke den ene,” der er lige så mange mænd spørger, ”Hvordan kan jeg blive den ene?” Svaret på sådanne spørgsmål er faktisk ganske enkel, men først, et hurtigt kig ind psykologi en kvindelig sind. Du skal vide, at de fleste af os tror på soulmates. Det stammer tilbage til en barndom fyldt med billeder af Prince Charming, og der er ikke meget du kan gøre ved det.

”Den bedste måde, du kan være’The One’for

en anden er at være, at personen selv.”

Lav en mental tjekliste.

De fleste kvinder har en mental tjekliste, der vil hjælpe med at identificere den ene, hvis han tilfældigvis til at komme med. Hvis en dato ikke opfylder de oprindelige kriterier, er han straks afvist som en mulig kandidat til et forhold. Hvis han gør det til det næste niveau, er der en række indikatorer, der vil advare til enten et grønt lys eller et rødt flag. Dette kan lyde manipulerende eller snu men jeg kan forsikre dig, at det er dating i sin reneste og mest effektive form. Kvinder har brug for at få at vide så meget om dig så hurtigt som muligt, så de kan afgøre, om der er selv den mindste chance for, at du er The One. Hvis du ikke er, hvorfor spilde alles tid?

load...

De fleste kvinder har lignende lister, men enhver kvindes soulmate standarden er anderledes. Nogle kvinder vil have en mand, der allerede har børn. Nogle er ligeglade religiøs præference, mens nogle vil kun date katolikker. Nogle kvinder vil have en bodybuilder, en jæger, en bogorm, eller en skuespiller. Med andre ord, for hver type mand, der er en kvinde derude, som vil elske, hvad han er ved og kan lide, hvad han kan lide.

Vær dig selv.

Jeg vil give dig den samme råd jeg gav min trup af enkelte fyr venner: Altid være dig selv. Du ønsker ikke at tiltrække en kvinde, fordi hun synes, du er en anden. Det lyder måske banalt, men du vil have nogen til at lide dig for dig. Du vil have din kvinde til at elske dine underlige små særheder og mangler og ikke være sammen med dig for overfladiske årsager. Den bedste måde, du kan være den ene til en anden er at være, at personen til dig selv. Hvis du legemliggøre den slags partner, du ønsker i dit liv, vil du i sidste ende tiltrække den slags person. Giv ikke op. Din soulmate er derude. Du kan finde hende, og du vil vide det har betydet, at være.