Hvordan man får en fyr opmærksomhed

14 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Det tager agn til at tiltrække en fisk - krogen er ikke så tiltalende. Det tager lokkemad for at tiltrække en fyr opmærksomhed også, og det bedste agn af alt er, ja, alt om dig. Du absolut har hvad det kræver, men før du kan få ham hooked på din kærlighed og medfølelse, er du nødt til at bruge, hvad du har fået at få ham til at lægge mærke til dig.

1. Det hele begynder med ansigtet.

Du har et smukt ansigt, men et smil og nogle blide øjenkontakt gør dig til en hundrede gange pænere og en kraft, der vil vække en mands mandig instinkter. Husk, vi taler om tiltrækning, ikke kærlighed. Naturen arrangeret det, så vi er tiltrukket af hinanden fysisk først.

load...

Når det er sagt, du vil skille sig ud til en bestemt mand på grund af historien dine øjne fortælle. Må ikke kigge væk, når han ser på dig, hvis du ønsker at få hans opmærksomhed. Flick dit hår lidt og lade en lille, blid og behagelig smil vokse på dit ansigt. Derefter kan du blinke og dreje hovedet væk, mens dine øjenlåg er nede.

Dine øjne og dit smil er hvad menneskeliggøre dig, feminiserer dig og hypnotisere ham. Du har nu indledt og etableret en forbindelse til en mand.

2.Body sprog.

Eksperter fortæller os, at 90 procent af, hvad vi fortæller andre opnås gennem nonverbal kommunikation. Hvis du ønsker at få en mands opmærksomhed, er du nødt til at sende sensuelle og seksuelle signaler. Nej, intet er for åbenlys.

load...

Du er en pige, så du er sexet af natur. Du kan ikke bare gnide din skridtet på hans ben (selvom det sandsynligvis ville arbejde), så du nødt til at finde mere subtile måder at sende beskeden.

Toss dit hår, når man ser på ham. Hvis du har din albue på bordet, sørg for at det er albuen længere væk fra ham, så det synes du lader ham i Kryds dine ben mod ham i stedet for væk, selvom du ikke er ved det samme bord -. Endnu.

Åbent kropssprog er vigtigt at sætte ham på brugervenlighed og gør du synes rådighed og modtagelige. Mænd er tiltrukket af kvinder, der er interesseret i dem.

Den måde, du går, en hældning af hovedet, den måde du rører dit ansigt - hver bevægelse du laver er en potentiel kilde til interesse og tiltrækning for ham. Til en mand, du er legemliggørelsen af ​​kærlighed, sex og alt, hvad der er godt i verden.

”Der er ikke noget mere attraktivt for en mand end

en imødekommende, sexet, charmerende, glad kvinde.”

load...

3. Beklædning.

Din mest dragende mode tilbehør er din hud. Bær moderigtigt tøj, der viser det i al sin fløjlsagtige glat pragt. Arme, ben og spaltning er blandt mænds foretrukne dele.

Bær noget, der fremhæver din smal talje og bredere hofter, hvis du virkelig ønsker at få sine safter flyder. Din form og silhuet er en naturlig udløsende faktor for en mands opmærksomhed.

Heels fremhæve udseendet og fornemmelse af enhver benet, og de gør en kvinde synes selvsikker og kraftfuld, når hun bevæger sig. Tilsæt lidt lip gloss og mænd vil ønsker at top du med jordbær og spise dig med en ske.

4. Tal!

Det er ikke så svært at gøre. Du gør det hver dag. De fleste kvinder gør det meget. Bare sige goddag og introducere dig selv.

Hvis du allerede kender hinanden som kolleger eller medstuderende, bør det være endnu nemmere. Du har flirtet i et stykke tid nu, så bare fortælle ham du virkelig, at han er på udkig ekstra skarp i aften, eller at du ikke vidste han ryddet op dette godt.

Uanset hvad det er, vil det tvinge ham til at lægge mærke til dig. Ring til ham ved hans navn, hvis du kender det, og sige hans navn et par gange i løbet af samtalen. Dette vil avle komfort og fortrolighed.

Jo længere og oftere kan du åbne, at forbindelsen mellem dine øjne og hans, jo stærkere forbindelsen bliver, og jo mere fortrolig, virkelige, tilgængelig og ønskeligt vil du blive.

Og når du taler til ham, sørg for at bruge kraften i din berøring på armen eller kind, og flytte tæt ind i den intime zone, så han kan føle dig besætte og dele sin plads.

5. Tillid og lykke.

Læg ikke ene arm bag ryggen, tag din anden arm nær albuen og svajer frem og tilbage. Det kan have været yndig, da du var seks, men det er ikke så godt nu. Smil , have det sjovt, og ligner en kvinde, der nyder hendes liv og virkelig kan lide sig selv.

En mand ønsker ikke at være en babysitter eller tilbringe tid med en whiny, klyngende lille pige. Han ønsker en rigtig kvinde, der kan udfordre ham og være hans lige på alle måder. Han henledes på glæde og lykke, hun udstråler.

Lad din store personlighed ud - du ved, den personlighed, du bruger, når du har tre veninder igen og du er dronningen af ​​huset. Være vigtigt og være glad, hvis du vil have hans opmærksomhed.

Kvinder er født skuespillerinder. Du behøver ikke at have tillid til at handle selvsikker. Og jo mere du lader dig gå ind i rollen, jo mere komfortabel og sikker på du bliver.

Det er også en kendsgerning, at et smil vil frigive endorfiner og faktisk gøre dig til en gladere person... Så smiler meget! Tillid og lykke begynde med, hvordan du skildre dig selv, og så bliver de levende i dig gennem praksis.

Som jeg sagde i begyndelsen, er mænd tiltrukket af alt om dig. Vær opmærksom på dine feminine supermagter. Kærlighed, hvem du er. Vær den kvinde, der er værdig til noget menneske.

Lad ham bevise, at han er værdig til dig. Der er ikke noget mere attraktivt for en mand end en imødekommende, sexet, charmerende, glad kvinde.