Hvordan man får en fyr til at indlede sex

23 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvad kan du gøre, hvis din mand ikke indlede sex så ofte som du gerne vil have ham til? Selvom du måske føler du udfylde en mere underdanig rolle i dit forhold soveværelse tussles, som en kvinde, har du i dig mulighed for at få din når du vil og hvor som helst du ønsker det, men du har brug for det.

Konstant forføre din mand.

Forførelse er ikke et isoleret handling. Inden for et sundt seksuelt forhold, forførelse udfolder konstant. Hvis du ønsker at være i stand til at opildne sex med din mand, når du vil, du skal holde dit forhold til din mand opladet på alle tidspunkter.

Masser af kvinder deler en i det væsentlige platonisk forhold med deres kærester og deres mænd, og så spekulerer på, hvorfor de ikke er i stand til at indlede lidenskabelig sex på slip af en hat. De behandler deres kærester og deres mænd som ”bedste venner”, ”venner” eller som en anden intetsigende og kedelige ”partner” 90 procent af tiden, og så de forventer, at deres mand til at hærge dem nådesløst uden et øjebliks varsel.

load...

Denne forførelse ”strategi” er lige så meningsløst som det fælles mandlige tilgang at behandle deres kvinder som bedste venner, husholdere eller babysittere så forventer kvinder til øjeblikkeligt skifte tilstand og skrue op for varmen den anden stemningen strejker.

Hvis du ønsker at være i stand til at gøre din mand indlede sex, når du gerne vil, er du nødt til at behandle ham som din kæreste, først og fremmest. Hold det meste af din kommunikation flirtende, ophidse ham med små driller i løbet af dagen, tage sig af dit udseende og påklædning på en attraktiv måde konstant. Gør alt, hvad du kan for at udtrykke din feminine ynde, mystik og træk på alle tidspunkter.

load...

Den enkle handling at opretholde din kvindelighed og udvikle et forhold baseret omkring at spille rollen som gratis modsatte i stedet for 50/50 akkord-partner er ofte nok til at holde gnisten brænder i dit forhold.

Efter alt, hvis du vil undskylde den rå metafor, er det nemmere hurtigt rev op en varm tomgang motor end en kold blok af inaktive cylindre.

”Uden at gøre en enkelt bevægelse, udfordrende øje

kontakt gør det muligt at kaste handsken

og giver samtidig med øjnene alene.”

Giv ham ”The Look”.

Der er masser af måder en kvinde kan trække en mand i at indlede sex, men ingen af dem er så stærke eller så spændende som ”The Look”. Dirty dancing og beskidte snak er både rart, men intet rammer en mand som helt og holdent som retten indsættelsen af dine øjne. Uden at sige et ord, vil det helt rigtige look lade en mand vide præcis, hvad du tænker på, hvad du ønsker, og vigtigst af alt, hvad du har brug for.

load...

Du har to klare måder at bruge dine øjne til at tvinge din mands hånd på den bedst mulige måde:

1. Kort oversigt.

Ved løbende at fange din mands øjne, og derefter kigger væk, vil du fremkalde hans ønske om at jage og din lyst til at flygte. Dette skaber en momentan kat-og-mus spil, som du bør holde så længe du kan styre. Jo længere du spiller koket, vil længere din mand forfølge, hvilket fører til en eksplosiv kobling. Bare husk, på et eller andet tidspunkt er du nødt til at lade ham fange dig.

2. Udfordringen.

Så meget som jeg kan elske koket blikke, jeg personligt foretrækker øjenkontakt, der direkte udfordrer, der synes at sige: ”Hvad vil du gøre?” Den udfordrende look er det modsatte af blik. Hold dit hoved ned bare en lille smule, og se op på din mand direkte, kraftigt, men med sårbarhed.

Uden at gøre en enkelt bevægelse, udfordrende øjenkontakt giver dig mulighed for at kaste ned spidsrod og giver samtidigt med øjnene alene. Hvis din mand er meget af en mand på alle, vil han reagere ved at vise dig præcis, hvad han er i stand til.