Hvordan man forbereder sig på ægteskab

10 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Ægteskab er det vigtigste skridt du vil tage i dit liv, endnu vigtigere og bindende end dit karrierevalg. Den partner, du vælger, er uhyre vigtig, men den måde du nærmer engagement ægteskab er endnu vigtigere i at skabe et lykkeligt og tilfredsstillende liv.

Altid huske, at lykken er ikke noget man ”finde”, men snarere det er noget du opbygger sammen som et par, sten for sten. Dette kræver en plan, tolerance, respekt, kompromis, smerte og den forståelse, at engagement er endnu vigtigere end kærlighed.

load...

Forhåbentlig vil du altid have kærlighed i dit ægteskab så godt, men der vil altid være tidspunkter, hvor kærlighed forlader dig, hvis kun midlertidigt. Det er på disse tidspunkter, du skal afhænge af din vilje til at få dig igennem og holde din ægteskab en stabil og positiv kraft.

Hvis du starter en virksomhed, bygge et hus eller udarbejde en business præsentation, vil du sidde ned og forsigtigt udforme en plan, omarbejde det, overveje svaghederne, skyde kugler på det for at sikre det kan stå testene af den praktiske anvendelse og slibe det til perfektion.

Ægteskab fortjener ikke mindre, men det er ofte indgås blindt med den antagelse, at ”alt hvad du behøver er kærlighed.” Med halvdelen af ​​alle ægteskaber ender i skilsmisse, skulle det synes indlysende, at du virkelig har brug for meget mere.

load...

1. Forbered dig mentalt.

Forstå, at du vil gå væk fra alteret en anden person. Du vil tage løfter du skal blive fortrolig med i forvejen. Tænk over, hvad de betyder, og hvordan de vil ændre dit liv.

Få komfortabel og ophidset af det faktum, at du vil være en mand, som er virkelig mere end den mand, du var før. Denne nye dimension kommer med spændende beføjelser og fordele, men det kommer også med et vist ansvar.

Du vil få en kvinde til at værne om, beskytte og støtte følelsesmæssigt og måske økonomisk. Du vil få en husstand, bør du planlægger at blive leder af. Du bliver nødt til at være en leder, en partner og en mand.

Du bliver nødt til at finde en måde at fint balancere din rolle som leder af husstanden med sin rolle som en moderne , vigtig og selvstændig kvinde. Du bliver nødt til at vide, hvornår man skal aflevere hende tøjlerne og hvordan man tager ansvaret uden at rokke båden.

load...

En mand er en mand, der er klogt, stærk, retfærdig, venlig og generøs. Når du har dit hoved i orden, så tal med din forlovede - om alt.

2. Finanser.

Intet kan forårsage bitre argumenter eller bryde op et lykkeligt hjem ligesom penge. Vi siger alle det gør ikke noget, men du kan ikke have et liv uden.

Sæt dig ned sammen og gøre en husstand budget. Du bliver nødt til at vide, hvad slags smag du har i hjemmet, og hvor frit du hver gerne bruge eller spare.

”Sørg for at gå ind i ægteskabet

med dine øjne vidt åbne.”

3. Sociale liv og fritid.

Du bliver nødt til at diskutere den slags ferier, du ønsker, og hvordan man kan spare op til dem. Du skal vide, hvordan dine hobbyer vil påvirke jeres liv og dine budgetter - gym medlemskaber, ugentlige golf spil, tennis lektioner og endda øl og billard på hjørnet pub med venner.

Alle disse ting har potentiale til at skabe hårde følelser og problemer, der ikke stiger til overfladen, indtil det er for sent.

4. Køn.

Alt for ofte sex er skubbet til side, når virkeligheden i en travl gift liv skydes ind i fuld gear. En husstand er et stort ansvar for jer begge, og du vil kunne finde, at du arbejder hårdere og træt tidligere.

En dato nat og to eller tre sex nætter bør planlægges i dine tidsplaner, og skulle du både behandle dem som en del af din vows.

Sex er den lim, der holder dig tæt og holder dit forhold sammen. Sex er en del af forpligtelsen for ægteskabet. Må ikke kæmpe om det.

Forstå, at der vil være tidspunkter, hvor en regn kontrol kunne være fornuftigt. Men aldrig ignorere det eller undervurdere betydningen af ​​køn i den langsigtede succes af dit ægteskab forhold.

5. Børn og religion.

Jeres liv nødt til at følge en enkelt vej, hvis du ønsker at bo på vejen til lykke. Antallet af børn, du ønsker, og når du vil have dem, er en meget vigtig del af ægteskabet ligning.

Sørg for, at der er enighed og aftale om dette spørgsmål, når du begynder din gift liv. Karriere bevægelser og andre personlige faktorer kan nogle gange ændre tidsplanen, men prøv at have en plan og holde sig til det.

Problemer kan også opstå, hvis du og din kone har forskellige religiøse baggrunde og overbevisninger, eller selv om man er en hengiven kirke-goer, og den anden er ikke.

Religionen, hvor du planlægger at hæve dine børn bør drøftes og aftales. Og du bør acceptere en kirke tidsplan, du både vil beholde, eller er enige om, at der ikke vil være nogen argumentere eller skyld ture lagt på mindre fromme partner.

6. Mål.

Du skal begge være at skyde efter de samme mål gennem hele dit ægteskab eller der vil være meget uenighed og disharmoni undervejs.

Hvis du gemmer i 20 acres og heste i landet, mens hun sparer for en downtown penthouse lejligheden, er du nødt til at løbe ind i problemer. Disse former for uforenelige forskelle , der er tydeligt at se fra starten ikke kan ignoreres, og kærlighed vil ikke overvinde dem.

Et ægtepar har til at følge en enkelt vej til et fælles mål eller ægteskabet vil mislykkes. Hammer ud et mål, du både kan blive enige om, eller finde en partner , der deler dine drømme.

Sørg for at gå ind i ægteskabet med dine øjne vidt åbne. Forvent vanskeligheder, og være parat til at klare enhver storm.

En realistisk plan, en fleksibel ånd, et positivt livssyn, viljen til at overvinde forhindringer og masser af forberedelse er dine nøgler til en vellykket ægteskab.