Hvordan man er forførende

14 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Forførelse er i høj grad en del af frieri processen, hvis ikke den mest indflydelsesrige element i fysisk tiltrækning. Websters Dictionary beskriver forførelse som ”noget, der tiltrækker eller charme” eller ”en invitation til samleje.” At være lokkende, attraktive og charmerende er meget vigtigt, når du dating, fordi du vil have den mand, du er ude efter at finde dig uimodståelig så han vil komme efter dig.

Jeg kan ikke indprente kvinder værdien af at lade en mand gøre det første skridt. Til at starte med, det sætter dig i kontrol og ham på din nåde. Du ønsker at føle sig ønsket, ønsket og efterspurgt - ikke klyngende, trængende eller desperat.

load...

Når du sætter en mand til et sted, hvor han ikke længere kan modstå dine bestræbelser på at gøre ham dit, du er i magt sæde. Du vil have ham til at kysse dig, at sige ”Jeg elsker dig” første, at være den, der gør den kaldende, og til at søge dig i hælene.

Hvis en fyr bliver til en potentiel kandidat til at tilbringe for evigt med, du altid ønsker at være i stand til at huske, at han ville have dig, at han skulle have dig, at du kørte ham til randen af ​​sindssyge og tilbage igen. Plus, du ønsker at være i stand til at minde ham om, at han fandt dig uimodståelig, ikke den anden vej rundt.

Tro mig, det er bedre på denne måde. Du behøver ikke nogensinde ønsker at se tilbage på de tidlige dage sammen, og spekulerer på, om du kom på for stærk eller medlidenhed ham ind lide dig.

load...

Det er ikke altid om sex.

Lad os være klar over, hvad det betyder at være forførende, fordi det er så meget mere end at få en mand i sækken, som er der, hvor kvinder gør den første fejl i deres omgang med mænd. C'mon, damer, de fleste af os kender det tager ikke meget for at få en mand til at hoppe i seng med os. Efter alt, er de savlen ved mundingen fra det første øjeblik vi går ind i et rum, tælle sekunder, indtil det bliver relevant at drøfte muligheden for køn.

Forførelse er at være dragende, mystisk og ønskeligt nok til at holde ham gætte og ønsker mere af, hvad du har at tilbyde uden for soveværelset. Gør ikke den kritiske fejl at tro, at det at være forførende handler om sex. Du vil blive for ivrige efter at give efter for hans umættelige behov for det, tåbeligt at tro den handling af køn vil holde ham komme tilbage efter mere.

Forførelse har meget lidt at gøre med at gøre whoopee og alt at gøre med at gøre et varigt indtryk. Det handler om kropssprog, stemmestyring og verbale signaler, ikke klæde sexet eller taler beskidt. Det skal altid leveres i en smagfuld måde, så du ikke går på kompromis din værdighed eller selvværd. Uanset om du er en super cool chick eller den type kvinde, der rødmer ved tanken om at portrættere sig selv som en sex-ikon, vil disse no-nonsense tips hjælper dig til at blive succesfuldt forførende:

Lidt mischievousness er nødvendig for at være forførende,

load...

men vær sikker på, det ikke bliver til en drille-fest.

1. Det er alt i øjnene.

De siger, at øjnene er vinduet til sjælen, og det er sandt. Kig i spejlet og øve øjenkontakt med dig selv. Oplev hver anden type mulig flirt dine øjne kan oprette, og finde et par udseende, du er komfortabel med. Mænd går gaga over smukke øjne. Find den øjenskygge / mascara / eyeliner combo du kan komme op med at gøre dine øjne ser lummer, og hoved for en aften i byen. Skyd ham et par af dem øje stiller du kom op med. Han vil smelte!

2. Når det kommer til tøj, mere er glimrende.

Må ikke klæde sig som en tøs, medmindre du ønsker at blive behandlet som en. Kaster halsudskæringer, backless kjoler, super korte nederdele og klare stripper hæle er ikke elementerne i en forførende ensemble. De er tegn på et desperat forsøg foretaget af en kvinde, der ikke kender den første ting om at være sexet. Vælg noget, komplimenter din form og viser off de øjne, vi talte om.

3. Lad altid ham ønsker mere.

At give det op for tidligt kan slå en hot date i en varm rod. Giv ham masser af tid til at længes efter dig, før du lader ham vide, hvordan uimodståelig du finder ham. End telefonsamtaler først, tyder det på tide at kalde det en aften, før han gør og brat afbryde et par make-out sessioner, fordi du er nødt til at stå tidligt op. Du ønsker at køre ham vilde med dit tøj på længe før du wow ham med et vildt mellemspil, der omfatter at tage tøjet af.

4. En sand forførerske ved, at forførelse er alle i sindet.

Ser godt er kun en lille del af det, der gør en kvinde forførende. Forførelse er en psykologisk spil, der kræver et element af mystik og dyb, intellektuel samtale. Mental skak er meget attraktiv for mænd, og hvis du kan holde din egen i et spil, vil du hook ham på alle mulige niveauer.

Du ønsker at opretholde den fantasi aspekt så længe som muligt, hvilket betyder, at han vil være i stand til at fremmane alle mulige ideer om, hvem du er, før du fortælle ham. Aldrig fortælle din date for meget for hurtigt. Dygtigt undgå spørgsmål og omdirigere samtalen til ham.

Selvom disse er gode måder at forføre en mand, pas på! Websters siger også at forføre nogen er at ”overtale dem til ulydighed eller illoyalitet” eller ”føre dem på afveje af overtalelse eller falske løfter.” En lille mischievousness er nødvendig for at være forførende, men vær sikker på, det ikke bliver til en drille-fest. Hvis du ønsker at lære mere om, hvordan man kan være frække og forførende, læse Robert Greenes internationalt anerkendte bog, ”The Art of Seduction.”